Dolgulu dudaklar bana aşırı itici ve balon gibi geliyor. Peki siz doğal mı yoksa dolgu mu tercih ederdiniz?
Dolgulu
Doğal
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben genelde doğal dudakları tercih ediyorum ama kendim de dermokozmetik işlemleri uygulayan bir doktorum. Medikal yüz estetiği yapıyorum ve dudak dolgusu da en çok yaptığım ve kadın hastalarımın benden talep ettiği işlemler arasında yer alıyor. Abartılı dolgular yapay ve doğallıktan çok uzak olduğu için itici duruyorlar lakin bazı hastaların dudakları gerçekten inanılmaz ince ve onlara hafif ve zarif dokunuşlar yapıldığında hem çok doğal hem de çok estetik sonuçlar elde ediliyor. Burada kriter doğru estetik olmalı kesinlikle
Sadece ince dudaklar doğal, kalanı dolgulu diye bir şey yok. Estetik yaptırılmış dudaklar itici görünüyor. Lakin doğuştan dolgun dudaklara sahip kişiler de var. Doğalsa estetik bir görünüme sahiptir. Doğallığı savunurum her zaman.
Cevap
38Cevap
Doğal dudaklar tabi ki de..
Dolgu olup da güzel görünen bir dudak görmedim hiç. Çoğu japon balığına benziyor.
doğallarda bu kadar iri olan az var ama o yüzden slikonda olsa kolay emiliyor. göğüste tumbirde bugün neleri var ya.
Doğal dudak iyidir ama sıfır dudak olanlar birazcık yaptırabilir. Fazlası dediğin gibi kötü görünüyor balonumsu
Aslında en güzeli doğal kalın dudaklar ama o herkeste yok. Estetiğe karşıt biri de değilim ama doğal dudaklar diyorum.
Her zaman doğallıktan yana olduğum için doğal dudaklar diyorum
Doğal dudaklar
dolgulu dudaklar her insana yakışmıyor balon gibide olmuyacak
Görsel deki kadar doğali varsa buyursun gelsin
Ben her şeyin doğal olanını severim dudaklarla da kadında da
Şişme bebek istesem parası neyse verir alırım. Doğal iyidir tabii ki
Kişiye göre değişir. Kiminde dolgulu harika, kiminde doğal.
Doğal hali de dolgun benim. Yapay dudakları sevmiyorum maalesef.
Doğal dudağı tercih ederim çünkü ben sevdiğim kadını sırf kendi olduğu gibi sevmişimdir dolgu falan boş iş bunları kendini beğenmeyen kadınalr yapıyor.
Doğal diye koyduğun da dolgulu ama neyse. Doğal dolgun dudaklar güzel
Dolgu diince akliniza balon gibi geliyo ama dogal dolguda yapiliyor millet sadece abartiyo
Zengin semtte çalışıyorum sokakta çoğu kadın yaptırmış. Ve eskiden burnu havada derdik şimdi dudakları havada diyoruz. Ördek gibi geziyorlar🤣
Cinsellik açısından dudakların dolgulu olması çok iyi bir şey fakat doğal dudak her zaman daha iyidir. Sen neden böyle bir şeyi merak ettin
Kendim için söylüyorum.. Doğal olsun’da isterse çamur olsun tenizlenir 😅 Rujlu dudak sevmediğim gibi dolgulu da sevmem o ne öyle.
her şeyin dozunda olanı iyidir. balık olmaya gerek yok
O mu doğal 😂😂
Onu buldum attım işte. Resime değil soruya odaklanalım.
Abla doğalı da botokslu da sen bilirsin
Doğal dudaklar
Her yerde dolgulu dudak çok sıkıcı olmaya başladı
doğal dudaklar tabiki
Dolgulu dudaklar tam s@ksoluk oluyor 😂😂
Her şeyin doğal olanı makbuldür
Yani doğal dudak elbette daha iyidir
Doğal köfte ablalar ketçap yer
pek dikkatimi cekmezler
Her daim doğal
Doğal olmalı o ne öyle
Doğal dudakta öpüşmek daha keyifli
Doğal dolgun Allah vergisi
Herşeyin doğalı en güzeli.
Doğal ve dolgun
Dogal dolgun dudaklar
Doğal ama dolgun
doğal demeyen var mı ki
Açık ara doğal
Doğal dudaklar
Doğal
Doğal
Doğal bence dolgu dediğin gibi itici
Doğal
Doğal olmalı
Doğal dudak
Insan öpmeye korkar azinda patlayacak diye :)
Doğal güzellik, seviyorum.
dogal
Doğal
Doğal dudaklar
Dogal
Doğallık kadar güzel bir şey yoktur.
doğal
Her zaman doğalcıyım
Kesilmiş dudaklar
Dolgun olan doğal
Doğal
Doğal ya