2024'te ameliyat oldum, bir ay önce de doğum yaptım. Ameliyat yerim iyice belirginleşti, nasıl azalabilir acaba? Edebiniz ile cevap verirseniz sevinirim
Doğum sonrası belirginleşen ameliyat izi nasıl geçer, nasıl azaltabilirim?
Bunun için gerekli iyi bi doktora danışırsanız doğru olur burada gevşek bilgisiz çok çözümü yoksa da bu izin üzülmeyin karakteristik duruyo kötü değil ayrıca bacağın üst kısmında görünmüyor 🌸bebişinizde hayırlı olsun sağlıkla büyütün 🧿
Nerenin ameliyatı bu bu devirde böyle iz bırakan ameliyat mı kalmış bu doktor mu kasap mı ya
0
8 Yorumla
Soran
3 sa
Açık Apandisit ameliyatı hem Apandisit patladı hemde apse yapmıştı portakal büyüklüğünde oda patladı vücuduma yayılınca iceriyide temizlediler daha sonra ameliyat yerinden sıvı geldi çekildi vs böyle oldu hamilelik te iyice artmış
Ama çok belli oluyor benimde var 40 sene önce ameliyat olmuşum bebekken apandist olmuşum aynı izler bende de var yani o zamandan bu zamana hiç mi gelişmemiş
Hamileliğin kaçıncı ayındasınız karnınız şiştikçe bu izler rahatsız edecek daha fazla gerginlik olacak deriniz de o yüzden şimdiden cilt kremi kullanın
Benim apandisit patladı ve apse yapmıştı vücuda enfeksiyon yayılınca hem içeriyi temizlediler hemde patladığı için sürekli içeriden sıvı geldi işlem gördü
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Bunun için gerekli iyi bi doktora danışırsanız doğru olur burada gevşek bilgisiz çok çözümü yoksa da bu izin üzülmeyin karakteristik duruyo kötü değil ayrıca bacağın üst kısmında görünmüyor 🌸bebişinizde hayırlı olsun sağlıkla büyütün 🧿
Olgunlaşmış gözüküyor lazer tedavisi veya yüksek ihtimal skar revizyon ameliyatı düşünülebilir
Vallahi rahatsız etmeye başladı bu
Kabarık izler rahatsız eder yaz aylarında skar daha da belli olur duruma göre davranırsın belki dövmede yapılabilir
Kapalıyım dövme yaptırmam da zaten gözükmüyor ama beni rahatsz ediyor
ay ne kötü dikmişler yahu, kantoran yağı sür aklına her estiğinde umarım işe yarar
Kantaron yağını sürüyorum ama birde krem almstm hiç fayda etmedi
Contractubex mi uzun dönemde ise yarar o kullanmayı bırakmayıp devamlı kullanmak gerek
Nerenin ameliyatı bu bu devirde böyle iz bırakan ameliyat mı kalmış bu doktor mu kasap mı ya
Açık Apandisit ameliyatı hem Apandisit patladı hemde apse yapmıştı portakal büyüklüğünde oda patladı vücuduma yayılınca iceriyide temizlediler daha sonra ameliyat yerinden sıvı geldi çekildi vs böyle oldu hamilelik te iyice artmış
Ama çok belli oluyor benimde var 40 sene önce ameliyat olmuşum bebekken apandist olmuşum aynı izler bende de var yani o zamandan bu zamana hiç mi gelişmemiş
Maalesef aşırı belirgin
Çok üzüldün senin adına
Bu ameliyat izlerini kaybeden kremler var onlardan baktın mı
ya da kantoron yağı bu izler için çok etkili
Teşekkür ederim
Rica ederim
Hamileliğin kaçıncı ayındasınız karnınız şiştikçe bu izler rahatsız edecek daha fazla gerginlik olacak deriniz de o yüzden şimdiden cilt kremi kullanın
Doğum yaptım 1 ay oldu
Heee o yüzden mi böyle kırışık duruyor dikişlerin etrafı
Fito kullanıyor diye biliyorum doku yenilemede etkisi varmış bir doktora danış
Lazer vs gibi işlemlemlerle geçiyor diye duymuştum araştırmak lazım yapay zekaya sor
İğneler var bir doktor müşterim önermişti bana 60000 tl seansı ama geçiriyor 4 saeansta bir sey kalmıyor
Ben burada düzgün olan bir yer bulamadım guvenemedim de
Onu bilemiyorum ama iğne diye sor bu heryerde ucuz yaptırılanlar değil kadın özel bir iğne oldugunu ve yeni cıktıgını hiç iz kalmadıgını söyledi
Araştıraym teşekkür ederim
Rica ederim
zamanla hafifler onun disinda pek sanmiyorum yani komple gecicegini iz bu sonucta bizimle birlikte yasiyor iste o da bence cokta takma yani
İlk ameliyat olduğumda bukadar belirgin değildi hamilelikte karnım büyüdükce orası da genişlemiş ya😏
tabi gerdiriyor sonucta karin buyunce cildin gerilip esnedi buyumus dogal olarak iz normal
Biraz hafifleseydi bari ya
Doktorunla konuş istersen
Geçmiş olsun, Salyangoz kremi kullanmayı dene
Bide deri altına vücudunun başka yerinden yağ alıp enjekte ediyolar ama o biraz pahalıdır fiyat olarak
Fiyat önemli değil ama düzgün yapan bir yer bulamadm
Ben kadın olsam böyle sezeryan olacağıma 10 çocuk doguuruurm.
Benim sezeryan izi değil bu yanlız
Pardon o zaman fıtık ameliyatı sanki.. Geçmiş olsun esttetik yaptıracak sin.
Açık Apandisit ameliyatı
Evet eşim de olmuştu... öyle kabulleneceksin.
Çok büyük ve çok belirgin kapanabilecegini da düşünmüyorum, çok geçmiş olsun
Bende aynı fikirdeyim hafiflese bile yeter çok teşekkür ederim
Rica ederim 🩷
Bunu hiç bir şey geçirmez ya. Benim annemde sezeryan oldu böyle büyük izi yok ya
Bu sezeryan izi değil apandisit ameliyatından sonra kaldi
O değilde bu dikişi atan baya amatörce atmış abimde apandisit ameliyatı oldu bu kadar büyük izi yok ya
Benim apandisit patladı ve apse yapmıştı vücuda enfeksiyon yayılınca hem içeriyi temizlediler hemde patladığı için sürekli içeriden sıvı geldi işlem gördü
Geçmiş olsun oraya yapacak bir şey yok yani
Teşekkür ederim
Estetik olman lazım
Genel cerrahi bölümüne mi gitmem lazım
Plastik cerrah
Cok kotu duruyor. Estetisyene gidin
Aloa Vera kullan çok iyi geliyor
Deneyeyim ondan kolay ne var keşke fayda etmez
Ediyor emin olabilirsin düzenli kullan sadece baya etkisi var
Tamamdır teşekkür ederim
Rica ederim geçmiş olsun
Size bu dikişi atan kişi sorgulanmalı bence
Dikiş ilk başta bukadar belirgin değildi hamilelikte karnım büyüdükce orası da genişlemiş
Dövme yaptır..
Kapalym zaten dövme yaptramam
Peki geçmiş olsun
Maalesef geçmez
Hafiflese bile kâfi
Bunun bi kremi vardı
Özel bir krem kullandm ama fayda etmedi
Olsun boş ver takılma
Zor ya iz kaldimi
Doğum dan sonra iyice belirginleşti
Evet baya belirgin olmuş ama geçmiyor ya kilo aldıkça daha çok belirgin llur
Hamilelikte aldığım tüm kiloyu verince bu hale geldi🙃
Sende ters olmuş ya sarkma olmamış sende ama
Evet olmadı çünkü hiç kendime kilo almadım hoş bebekte çok almamıştı
şu an nasıl bebek evet baya iyi aslında sarkma olmamsis bence eşin beğenmiyor mu
Eşim asla bahane bulmaz bana takıntı yaptığım için kızıyor bebek şu an çok iyi kilo alımı vs güzel gidiyor mama ile beslenince
Süper ya sevindirici bebek iyi olması esinizde destekleyici sizi şu an nasıl vücudunuz
Ameliyat yerim hariç gayet iyi
Süper bence tadını çıkar bence orasida iyi sarkma yok yani
Nasıl oluştu bu ameliyatlı mı oldun
Evet açık apandisit ameliyatı oldum birde sürekli işlem gördü böyle kaldi
Zamanla geçer
Madecassol krem
Kullandm😏
O ne knk anlamadım
Ameliyat izi doğumdan sonra iyice genişlemiş
Geçmiş olsun
Teşekkürler
Neresi ora ne ameliyatı
Apandisit ameliyatı
Hmm benimde bacağamda amöliyat izi var eskiden küçücüktü ama benle beraber oda büyüdü tabi
Benim yeğeniminde bacağında vardı hafifledi onunki
Benimkisi yirmi seneyi geçti ama