Bildiğim kadarıyla geçmiyor maalesef... kendini bunun için sakın üzme hatta gurur duy bu anneliğin izi kendinle barışık ol 🙂 ama ilada bir çare olmalı diyorsan bir dermatolojiye görün derim ve unutma sen her halinle çok güzel bir annesin kardeşim 🌺
5
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkür ederim bıtanem yorumun benı çok mutlu ettı 🫶🏻
O çatlaklar yeni doğum yaptığınızı gösteriyor zamanla azalacak daha az dikkat çeker hale gelecek ama tamamen geçeceğini söyleyemem, masaj yağlarıyla masaj yapabilirsiniz, Allahın size verdiği yavruyu dünyaya getirmişsiniz bu çok kutsal bir şey o izler sizin gururunuz, O izleri görüp herşeye cinsel açıdan bakıp iğrendim tiksindim diyen erkekleri esefle kınıyorum. BEYLER HERŞEYE CİNSELLİK OLARAK BAKMAYIN SİZİDE ANNENİZ DOĞURURKEN BU İZLERE MARUZ KALDI.
Ayy ne kadar kabasiniz yaa!! Kadin burada derdini paylasiyor, ki eminim bundan dolayi morali de bozuktur. Bide boylesi yorumlari okuyunca sayenizde iyice bozulacak😡😡 hic kadin ruhundan anlamak diye bisi duydun mu acaba 🤦🏻♀️
Ne olursa olsun, kotu de olsa bunu bu sekilde apacik soylemen bu islerden hic anlamadigin anlamina gelir 🤦🏻♀️ Bence bu konuda yardimci olacak bir yorumun yoksa hic konusma daha ii