Arkadaşlar merhaba ben yakın bir zaman önce erkek arkadaşımı kaybettim, farklı şehirlerde yaşıyoruz, bildiğim bir rahatsızlığı bir şey yoktu. Doktora kontrole gidecekti, bana anlatılanlara göre nefes falan alıyormuş, kalp krizi diye aradan beş altı saat geçmesine müsaade etmeden direkt gömmüşler. Bu nasıl olabiliyor, kalp krizi ölümlerinde normalde 72 saat bekletme hakkı var. Kanımda gözüme uyku yürümüyor kaç gündür, nefes alan bir insan kalp krizinden gitti diye hemen nasıl gömülebiliyor, ölüm raporuna erişemiyorum birinci derece yakın olmadığım için, benim bu ölüm raporuna ulaşmam gerekiyor arkadaşlar. Bir insan niye bu alelacele gömülmek, nefes alan kalbi atan bir insanı nasıl bu kadar hemen gömebiliyorlar. Size gerçekten yemin ederim gözüme uyku girmiyor düşünmekten, ailesinden böyle bir şey istesem onlar da çok acılılar şu an ayıp olur diye düşünüyorum ama benim ya hastaneden, arşivden ya da savcı yoluyla bir şekilde ölüm raporuna ulaşmam lazım. Ben babamı ve dedemi de kaybettim, gerçekten bu kabul edememek değil arkadaşlar, babamın ve dedemin ölümünü sindirdim ama erkek arkadaşımın ölümünü sindiremiyorum çünkü bana çok şüpheli geliyor. Benim bir şekilde ölüm raporunu inceleyip otopsiye bakmam lazım, lütfen yön gösterin.
19 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kalp krizinden vefat etmişse 72 saat bekletme diye bir şey yok ölümü kesinleşen birisinin hiçbir şekilde bekletme diye bir şey yok durumu kabullanememe olabilir ama artık 5-6 yaşındaki çocuklar bile kalp krizi yapıp vefat edebiliyor ölümünde bir şüphe ya da zehirlenme vs vs benzeri bir şüphe dahi olsa hiçbir doktor normal ölüm raporu hazırlamaz adli tıp a sevk edilir cenaze
İşte ben detayı bilmiyorum tam olarak kalbinin attigini nefes aldığını biliyorum hastanedeyken gülerek müdahale yapılmadı ya da direkt gömdüler zaman bermeden
Bu dediğin film de bile olmaz ne kadar seversen sev hiçkimse bir başkasını anasından babasından fazla düşünmez aile si illa ki gerekeni yapmıştır ve ülkemizde li sağlık sistemi iyi istasna ihmaller dışında acile kalp krizi ile gelen birine müdahale etmeme diye bişey olamaz
hayır acile kalp krizi diye gelinmiyor ağrı diye geliniyor hastanedeyken de hiçbir şey yok kalp atıyor nefes alıyor hastanede hiçbir şey yok sonra bir anda kalp atarken nefes alırken doktorlar bir anda kalp krizi diyor
Tamam bu çok normal bazı kalp krizlerin günlük yaşamın içinde fark etmeden bile olabiliyor ( kendi iş arkadaşımda oldu) acından ve kabullenememe den dolayı bunları düşünmen çok normal sana tavsiyem kalk ailesinin yanına git taziye ver kabrini ziyaret et hem için rahatlar hem kabullenirsin hem de tüm sorularına cevap bulursun
ya bunları yapacağım ama otopsi raporunu falan sormaya gönlüm elvermiyor şimdi onlar da acılı üzgün bana demezler mi hani ne hakla bunu soruyorsun ama yemin ederim ki gözüme uyku girmiyor yani kaç gündür
Otopsi raporu sorulmaz sen kalk ziyarete git kafanda tüm şüphe ortadan kalkar
Önce ailesinden ölüm belgesinin/defin ruhsatının ve varsa otopsi raporunun olup olmadığını öğren
ailesi telefonlarıma cevap vermiyor
Öldüğüne Emin misin Sana öldü demiş olmasınlar
mezarini attilar
Tamam seni kandırmışlar büyük ihtimalle sen saplantılı bir insansın saplantılı olduğun için de seni kazıklamışlar peşini bıraksın diye sen de bunu yemişsin
hayir ya ölümün sakasi mi oluen
Ölümün şakası olmaz ama saplantılı bir kadından kurtulmanın yolu budur
ne saplantilisi ailesi paylasim yapti öldü diye onlarla gorustum dalga mi geciyorsun sen
Onu bilemem yani Sen öyle bir anlattın ki sanki Senden kurtulmak istiyorlarmış gibi bir hava sergiledin
Var bir şey
nasil cozebilirim
Otopsi yapıldı mı?
bilmiyorum
O kadar kısa sürede otopsi yapılmaz bence yapılmamıştır