19 sa

Erkek arkadaşımın ani ölümü çok şüpheli, ölüm raporuna ve otopsiye nasıl ulaşabilirim?

Arkadaşlar merhaba ben yakın bir zaman önce erkek arkadaşımı kaybettim, farklı şehirlerde yaşıyoruz, bildiğim bir rahatsızlığı bir şey yoktu. Doktora kontrole gidecekti, bana anlatılanlara göre nefes falan alıyormuş, kalp krizi diye aradan beş altı saat geçmesine müsaade etmeden direkt gömmüşler. Bu nasıl olabiliyor, kalp krizi ölümlerinde normalde 72 saat bekletme hakkı var. Kanımda gözüme uyku yürümüyor kaç gündür, nefes alan bir insan kalp krizinden gitti diye hemen nasıl gömülebiliyor, ölüm raporuna erişemiyorum birinci derece yakın olmadığım için, benim bu ölüm raporuna ulaşmam gerekiyor arkadaşlar. Bir insan niye bu alelacele gömülmek, nefes alan kalbi atan bir insanı nasıl bu kadar hemen gömebiliyorlar. Size gerçekten yemin ederim gözüme uyku girmiyor düşünmekten, ailesinden böyle bir şey istesem onlar da çok acılılar şu an ayıp olur diye düşünüyorum ama benim ya hastaneden, arşivden ya da savcı yoluyla bir şekilde ölüm raporuna ulaşmam lazım. Ben babamı ve dedemi de kaybettim, gerçekten bu kabul edememek değil arkadaşlar, babamın ve dedemin ölümünü sindirdim ama erkek arkadaşımın ölümünü sindiremiyorum çünkü bana çok şüpheli geliyor. Benim bir şekilde ölüm raporunu inceleyip otopsiye bakmam lazım, lütfen yön gösterin.

Erkek arkadaşımın ani ölümü çok şüpheli, ölüm raporuna ve otopsiye nasıl ulaşabilirim?