Eskiden rengi bir tık daha açıktı ve şu an baya sarardı o yüzden açtırmak istiyorum
17 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Dis tasi temizligi yapiliyor o dislerin rengini acmaz sadece yuzeyindeki lekeri cikarir tonunu acmak icin kimyasal beyazlatma yapilir ve bu sadece ozel kliniklerde yapiliyor
Diş taşı değil diş yüzeyine dair bir şey yaparlar mı o kadar bilgili değilim şimdi beni dişimin rengi o kadar sarı değildi son birkaç aydır biraz daha sararmaya başladı ben beyaz rengi tamamen döndürmek istemiyorum
6 ayda bir temizlik yaptirmak cok onemlidir devlet hastanesinde de ucretsiz bir sekilde yaptirabilirsin taslar temizlendikten sonra hekim ozel bir macunla profesyonel bir sekilde disleri fircaliyor bu var olan lekeleri eger cok derine islemediyse cikarir bunu duzenli yaptirir ce agiz bakimina dikkat edersen beyazlatma cokta gerekli degil
Of işte 6 ayda bir bakıma gitmedim cahiligimden kaynaklı ama diş bakımı özen gösteriyorum yani günde iki kere fırçalıyorum diş ipi de kullanıyorum dil temizleyici de ama demek ki yeterli olmuyor
Gun icerisinde cok fazla cay kahve ozellikle sigara tuketiyorsan leke yapar ictikten sonra agzi suyla calkalamak bunun onune bir nebze gecebilir simdiye kadar yaptirmamis olabilirsin bir an once baslamani oneririm
Beyazlatma estetiktir özele gitmelisin taş temizliği vs yaptırırsın ki devletinde pek bir farkı yok implant sordum 16 mı 20 k mı dedi tanesine emuaa adsjkdas
Ya böyle gerçek renginden farklı bir renk yapmayacak zaten onda da aşırı kimyasal kullanılması gerekiyor ki karşıyım yani sadece eski rengine dönsün
Fark etmez beyazlatmadır onun adı günün sonunda ve estetik olarak geçer özele gideceksin.
Restoratif bölümünden alabilirsin. Ücretli yapılıyor. Özeldeki gibi yüksek ücret ödenmez görüştüğün yerden bilgi alabilirsin
Bak bilmiyordum bunu
Dişçi. mşsşn
Ozel muaynede bile cok
Pahali sniyorum bu bir kere yaptirmistim
Öğrende banada söyle pls
Olur ahhahs
Tamam anlaştık 😊
Temizleyecekler, yapıyorlar evet
Ortodonti ya da endodonti gibi yerlerden mi almalıyım yoksa düz diş hekimi mi
Normal diş hekimi
Hayır yapılmıyor
Yapılmıyor