İki yıldır var, makat çatlağı kronikleşmiş dışkı sıvı olmadığı sürece hep can çekişiyorum ağlıyorum kan geliyor, sadece dışkı sıvı olunca sorun yaşamıyorum bu da hep mümkün olmuyor, doğru düzgün oturup kalkamıyorum bile doktora git diyeceksiniz randevu yok bu ilçede sadece bir tane hastane var ona da randevu yok diğer hastaneler de şehir dışında çok uzak, atlatanlar bir yardımcı olsun çok yoruldum artık
25 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet bende de vardı aynı sorun. Anal fissür diyorlardı sanırım. Ameliyatsız çözüm imkansız dediler. 2 sene özellikle kış aylarında iltihaplanma olup bizzat kendim patlatma zorunluluğu hissediyordum. şu an itibarı ile eser kalmadı diyebilirim. Kendiliğinden geçti. Şimdilik bir sorun yok ve umarım bir daha olmaz.
nasıl geçti lutfen yardımcı ol vallahi çok yoruldum ve çok korkuyorum psikolojim aşırı bozuldu korku çok var
Dediğim gibi. Ameliyat olmadım. Kış aylarında iltihaplanma oluyor ve kendim patlatma gereği duyuyordum. 3. Sene kendiliğinden geçti. şu an bir problem yok. Umarım ameliyatsız atlatırsın. Gerçekten zor bir durum.
tamamda nasıl gecirdin benimki şu an en kötü evrede, iki yıldır var
Kardeş dediğim gibi. Kendiliğinden geçti. Kötü evre dönemleri oldu evet. Ayda belki 2 belki 3 defa şişkinlik oluyor ve zor bir süreç. Kendim patlatıyordum çünkü sancısı zor oluyordu. Ama dediğim gibi kendiliğinden geçti şükür.
korkmama gerek yok yani dimi, psikolojimi duzletebilsem iyilestirecem kendimii
Bence gerek yok. Zamanla iyi olacaksın emin ol.
inanmak istiyorum, çünkü psikolojim gerçekten kaldırmıyor artık
Zamana bırak.
zamana bırakayımda canım acıyor be
Allah yardımcın olsun. Seni çok iyi ablıyorum ama seçenekler belli. Ya cerrahi bir operasyon ya da sabır. Ben sabrederek atlattım.
Cerrahi operasyon olmadan asla geçmez dediler. Ama geçti şükür.
bende sabrederek oncedende iyilestirmistim şu an iki haftadr yine var sabrediyorum geçmiyor hep aynı
korkum olmasa sabredecemde çok korkuyorum millet ne hastalıklar geciriyor ben bundan bile çok korkuyorum psikolojim cok kötü beynim hep hic iyilesmicek diyo
İyi bir genel cerrahi uzmanı seni iyi eder. Çok uzatma o zaman.
bana korkmamı gerektirecek bişey olmadığını soylee
Ben sabretmen gerektiğini düşünüyorum. Evet zor, ağrısı sızısı var ama sabır her taşı çatlatır.
Her sabah aç karnına 1 tatlı kaşıgı çörekotu yagı için
Makat çatlagı olanlar her sabah aç karnına 1 tatlı kaşıgı çörekotu yagı ve peşine bşraz ılık su içsin bu illettenbçok şükür ben kurtuldum ama süreç uzun