Kanamadan sonra 6 ay geçti, iyiydi, birden birden tansiyon 21 çıktı, düşüremedik, acile gittik, sabaha karşı düştü ama bir sürü test yapıştı, enfeksiyon dediler ama o zamandan beri konuşmuyor, uyuyor, anlıyor tepkisi yok, sadece bakıyor, ne oluyor anlamıyor, neden böyle, ot gibi, ilaç etkisi sandım ama değil, sürekli uyku halinde, hatırlamıyor, konuşmuyor, tepki veriyor, hiç bir şey yapmıyor
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kanama sonrası BOS tahliyesi düzgün yapılabiliyor mu beyin tarafından? Eğer duzgun yapılamıyor ise BOS (Beyin Omurilik Sıvısı) beyin içerisinde baskı oluşturup fonksiyon bozukluklarına sebep olabilir. Muayene edilip hodrosefali rahatsızlığı gozleniyor mu bakılmalı. Gozleniyor ise sebebi bu çıkacaktır buyuk ihtimalle ama tedavisi var şant takılır BOS karın boşluğuna tahliye edilir.
Nasıl karnından kaka grlmıuor ıdrardq yoktu kqc gun
Kanama sonra 7 ay grctı ama trkrar tansıyon yuksrldı Şu an anlamıyor bakıyor ole soyledıklerımızı anlaöıyor
BOS sıvısı vücut tarafindan geri emilir. Yani karın boşluğuna tahliye edilen sıvı idrar ve ya diski ile atılmaz.
Doktorunuz ile görüştünüz mu? Gittiniz mi muayeneye?
Gıdrmedık ewde saglık almaya grlrmedı
Hemen bir doktora gidin BT çekilip bakılırsa cikar ortaya hersey.
Anlqöıyorum
Beyin ve Sinir cerrahisi bölümüne gidin yaşadığınız operasyonu ve Şu an ki durumu paylaşın. Onlar gerekeni yapar. Tomografi çekilip beyine bakarlar.
Operasyon gecırmedık
Beyin kanaması geçirdiği zaman operasyon olmadı mi? Olmadıysa bu nasil mümkün olabilir?
Hyr gecıtmedı amelyat yapmadılar palyatıf yarırdılqr ewe getırdıl bıraz toparladı zamnla
Bt var sag tarafta apalazı mevcut bt yuz kez cekıldı pıhtı attı sag felctınama 6 ayda el kol hareket edıyor ama yuruyemıyor yınede
Bunun bır texavısı olöalı
Kanama şiddeti düşükmüş o zaman operasyon yapılmadı ise ama yine de tansiyon gibi bir durum var ortada kesinlikle doktora gitmelisiniz. Bu arada alkollü falan misiniz?
Tansıyon hadtası tamam ılac kullanıyo ıste gıttık sabaha jadar acılde bın tane tt dotgen cekıldı
Yani tansiyon tehlikeli sey hele ki beyin kanaması olmus bir hastada... Farklı bir doktora gidin.
Anlamıyosunuz yazarak anlatamıyorum
Nereye gıdelım fızık tedavı drdılwr ama sıra gelmıypr
05414334960
Bursan ayzın vatsapa
Maalesef platform dışında konuşamam. Bu arada fizik tedavi icin özel tercih ederseniz sıra sorunu olmayacaktır ama ekonomik durumunuz onemli burada :/
Ypkk
Uokk
Sağ tarafta hareket kaybı var mı?
7 ay once bunu yasadı wlı kolu hareket edıyor ama can geldı onşara sadece yurumuyordu ama su tansıyon olayından sonra 4 gun once bole oldu
Lütfen net ve anlaşılır şekilde anlatır mısın? Ve de bunu yaşayan kim ve kaç yaşında?
Agbey 56 yas erkwk bırdwn tansıyonfan beyın kanaması gecırdı ılk xqmblar yutkunöa konısma kaybı mamaylq besledık sonra zaman la 6 ayda konusmaya basladı ama sade dorunca cvp pkadar yemekte yıyor donebılıyordu ama sonra yıne tansoyon cıktı enfeksıyon drdıler ama anlamıyor bakıyor ywmwk bıle yemıyor sade bakıyor bız yexırırsek sımdı yone ne bu