- Yani sevmiyorum su içmeyi gerçekten de susamıyorum da hiç, günde belki bir iki bardak filan içebiliyorum. Sadece midem de almıyor, anlamıyorum. Bir bardak içince hemen tıkanıyorum ve doyuyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim ki? Çünkü su içmek benim için ihtiyaç değil pek, sadece sağlık için artık birazcık dikkat etmeye çalışacağım.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Suyun hayati önemi göz önüne alındığında, su tüketmeyi sevmeyenler için alternatif çözümler üretilebilir. Limon, nane veya çilek ekleyerek suya aroma katmak, suyu daha çekici hale getirebilir. Her sabah bir bardak su içmek, gece uyumadan önce su tüketmek, alışkanlık kazanmayı sağlar ve zamanla suya olan ilgiyi artırır.
3 litre içmeye çalışan ben 🙄 zorla kendini zamanla alışırsın
Oha 3 litremi kız o kadar niyeee
Yaz ayındayız cok terliyoruz
Sürekli yanında bulundur.. Su içmek için susamayı bekleme.. ben de gün içerisinde hiç içmem susamayı beklesem ama birkaç yıl sonra diyaliz yolu görünürdü.. İlerde çok büyük zararını görürsün.. Alışkanlık haline getir bunu..
Susamayı bekleme yanında sağında solunda önünde gözünün görebileceği kolay yerlerde su bulundur damak zevki değil bu sonuçta
2-3 litrelik bir şişe falan al kendine günlük olarak onu bitirmeye zorla kendini hedef koy :D
Limon maydanoz nane karıştır içine. Öyle alışırsın.
Pipetli termoslardan almanı öneririm. Bence daha kolay ve hızlı içiliyor. Tadını sevmiyorsa. İçine birkaç dilim limon, nane ekleirse güzel olur
Var onlardan da var ama yok yani bilmiyorum
Zorla içirerek ben sana sevdirebilirim saat başı ağzına şişeyi dayarim
Zorla bir şeyler yapmaktan nefret ederimm o yüzden nayirrrr
Ben de zorla bir şey yaptırmayı severim işkence benim işim
Herkese zorla bir şeyler yaptirmazsin bu mümkün değil ben mesela canımın istemediği ve sevmediğim şeyleri öldür Allah yapmam ve kimsede buna karışamaz karışsa bile umursamam ve yapmam bu yüzden bazen annemin beni cidden dövesi geliyor ama canım kıyamıyor bana 🫶
Bazen insanların iyiliği için zorla yaptırman gerekir suyu az içtiğin için böbreklerin ilerleyen zamanlarda iflas edebilir
O kadar da değildir abartma kim ölmüş az su içtiği için öyle olsa az yemek yemekten ve sağlıksız beslenmektende iflas ederdi insan ama bir şekilde vücud gidiyor bence çok da zorlamamak gerek
Hemen olan bir şey değil zamanla olan bir şey. Boşuna mı diyorlar günde 2L su icin diye
Hım olabilir bilmiyorum ama günde 2L çok bence hem sen içiyor musun ki o kadar su bir kere
İçiyorum ben durduk yere 1 L suyu icebilirim
Bir kerede 1L su mu abartma
Yaparım zor değil sksks
Bu gün kendimi zorladım ve maks 1L bile içtiğimden emin değilim ama sen erkeksin o yüzden olabilir
Erkeklikle alakası yok kdkdkd
Var var
Sabah 500-ogle 500- aksam 500 ic yatmadan önce de 500 ic
Mantikli bölmüşsun ama Sabah sabah 500 asla içemem sorun şu ben susamiyorummmm
Kahvaltıdan sonra nasıl susamiyon
E çay yetiyor su ihtiyacımi gidermeye ama pek erken kalkıp kahvaltı yapmam zaten en erken öğlen 14:30 gibi filan uyanırım
Camis gibi uyuyor
Sensin camişş bir kere bu güzellik uykusu anlamaman normalllll hele ki saat 16:00 ya kadar uyuduğumda varya ufff bir güzellik geliyor insana anlatamam sende denemelisinn
Bahsettiği güzellik= Ağzının kenarından salya akıp kurumuş, saç baş dağınık, gözlerini açamıyor, ses tonu karga gibi
Hayır hayır bu değilllllll
16 ya kadar uyursan farklı şekilde uyanmazsin dkkd
Bahsettiğim güzellik=yanakların pembe olması yüzün daha pürüzsüz ve parlak görünmesi ve saç kısmı birazcık doğru olabilr sadece !!!
Yalanların içinde 1 tane doğru koyunca inandırıcılık artmıyor djdkdk
Hayır bunlar yalan filan değil sen belki daha önce uyuyan güzel görmemiş olabilirsin sadecee
Göstersene
Yooo
Hayatımda ilk defa uyuyan Güzel gorecektim ilk defa
ya da dur Pp ye koyucam görürsun jssjjs
O zaman herkes görür bana ozel olmalı
Niye sana özel olucakmiş sıkıntı değil herkes görebilir uyuyan güzeli bekle koyucsm jssjsj
Koymaaa
Koydum bak bakım nasıl jsjejsnejejdjdj
Çok güzel
Evet bunu kadar kat kat elbiseler içinde uyumasamda böyle oluyorrr
Sen şunun % 1 i kadar gorunsen bile yeter dkdkd
Abartma lan çirkin değiliz herhalde çok şükür sadece saç rengimiz aynı değil yani pek benzemiyoruz değilizzz
Ten rengi aynı saç da siyah mı
Hayır saç siyah değil boş ver ama güzelim gerçekten de
İyi be yakışıklım boş verdim
Amayı görmedim güzelim diye bana dedin sandım dmsksk
AMA şijssnj
Kaç verirsin kendine güzellikte
10/10 veririm bu zaman kadar gittiğim her yerde hep iltifat aldım çünkü genler güzel bizde sülalede çirkin yok herkes benim kadar olmasada güzel gerçekten de
Egoya bak anasını satayım be keşke ben de şöyle olabilsem dkdkd
Napalim Allah yaratmış özene bözene maşallah 🫶✨👑😍
Boy kilo da iyi mi
İyi
Kim yiyecekse afiyet olsun dkdkkd
Güzellikten kastım sadece yüz güzelliği değildi tabiki genel olarak her şey dahil
Tamam işte ben de afiyet olsun diyom
Kimse yemicekkk sağol
Sakla kendini
Uyuyarak saklıyorum merak etme bir gün elbette bir siyah atlı prensim beni bulucak Allah'ım amin
Şövalyeyi boş ver kara ejder seni bulur dkdk
Hayır buğday tenli yakışıklı bir prensimm beni bulucak sjsjsjs
Ben kaybettim yarışmacı arkadaşlara başarılar
Teşekkürler efenim sağlıklı günler dilerizzz djdhdjdjd
Sayonara dkdkkd
İçmen gerektiğinde beynin sinyal gönderir zaten. Günde en az 2,5 lt masallarını falan dinleme yani
Yani benim ki pek sinyal göndermiyor sanırım bazen hiç içmediğim oluyor bir gün boyunca
Yemeklerin yanında bişey içmiyo musun
Hayır içmiyorum
Vay bedevi vay
🤣🤣🤣🐫🐫🐫🌵🌵🌵
kendini biraz yor içesin gelir
suyun içine limon sık
Tatlandırıcı meuveler kullan
Nane limon aroma kat.
böbrekler arıza lambası yaktığında seversin
Bu zamana kadar bir şey olmadı hiç belki benim vücudum susuzdur sjsjsj
dkfmdmdmdkdkd sen farklısın zaten 🫠
Su hayattır be
Zorlayarak
Kendimi zorlamayı sevmiyorum
Susuz kal susuzluğun ne olduğunu anla ilk
Bir gün boyunca hiç içmediğim oluyor ama yinede pek aramıyorum
Psikolojik bence
Nasıl psikolojik olucak ki
Küçükken falan sudan korktuysan hayatta kalacak kadar kabul ediyordur bünyen
Yo hiç öyle travmam filanda yok gerçekten de
Bence vardır araştırmak lazım
Yok ki hiç hatırlamıyorum öyle bir travmam olsada annem anlatırdı mutlaka küçükken böyle olmuştu diye ama benim vücudum böyle herhalde napalim
Olabilir pampa