Aşırı şişme ve ekimoz (morarma) ile damarın patladığını anlayabilirsiniz. Başınıza geldi mi hiç?

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aşırı şişme ve ekimoz (morarma) ile damarın patladığını anlayabilirsiniz. Başınıza geldi mi hiç?

Dış gebelik yüzünden iç kanama geçirdiğim yıl ameliyattan çıkınca öğleden sonra kolum şişmeye başlamıştı yumurta kadar oldu morardı Allah kimseyi tüccar olmuş doktor ve staj yapanların eline düşürmesin bileğimin iç kısmından bile damar yolu denemesi yapmışlar narkozlu halimde deneğe çevirmişler beni taburcu olana kadar bana kabusu yaşattılar nefret ediyorum o hastaneden
Hayır olmadı ve en korktuğum şeyler listesinde çok üst sıralarda bir şey. Allahım sanırım bunu bildiği için bana beyaz bir kol ve belirgin yemyeşil bir damar vermiş. İğne fobimde var yapılırken canımdan can gidiyor o yüzden damarımın bu kadar bariz olmasından dolayı çok rahatım ve thanks God gerçekten 🙏🏽
Şimdiye kadar doktora gittiğim ve olduğumdan iyi halde çıktığım çok nadir maalesef. O damarlarım belirgin olduğu halde nasılsa damarı bulamayıp iğneyi içeride oynatan (iğneyle derimi kaldıran) bile oldu. Tabii bakarsan çok daha beterleri de yapıldı.
Cevap
13Cevap
Evet oldu bir kaç kez.
Olmuştu orpu çocuğu kan aldı biraz morardı kaç defa kan verdim hiç böyle bir şey yaşamadım neyse ki geçti
🤣 🤣 🤣
İğne fobisi oluştu orpu çocuğu sayesinde
Ağzına ne kadar da yakışıyor👌
Kan tutuyor zaten birde üstüne damarım ince olduğu için bulamayıp morartan da oluyor 😒
Evet çok oluyor. Damarımı bulamayan mutlaka patlatıyor.
Üstteki resim gibi oldu, patlamış olduğunu bilmiyordum belki de başka şeydi bilmiyorum
Evet ya beceremidiler grizekalılar haftalarca geçmedi
çok şükür olmadı , hemşirelerin hepsi kollarımdaki damarları kolayca bulup damar yolunu açtılar , ne canımı yaktılar ne strese girdiler
Hayır olmadı.
Benim kan alma hep sıkıntılı olur damarlar ince ve derinde
İğne kırılmıştı arkadaşımın kolunda hemşire bir baktı iğnenin demiri arkadaşımın kolunda arkadaşım panikle bağırmaya başlamıştı🥲
Valla bazen oldu düzgün takamadılar herhalde kedi popon görmüş yara zannetmiş hesabı korkarıö birsx
Kafaya takılacak bir durum değil.
Serum takmasını bilmeyen oluyor onlar patlatıyor
Çoğu zaman.. İçten böyle mi görünüyor
babannemin el damarını patlatmışlardi😔
Evet oldu
Çok korkutucu ya
oldu
Morardığı oldu.
Olmadı
Olmadı
Hayır olmadı olmasında
Arada çok değil