Kızlarr cevappp bekliyorum...
kızlar adet dısında kanlı akıntınız sizde de oluyor mu?
kızlar adet dısında kanlı akıntınız sizde de oluyor mu?
Dr a gitme nedeniniz sadece akintiydi sanirim? (yani o zaman kanama yoktu) antibiyotik tedavisi akintinizi gecirmeye yoneliktir. ve ise yaramadiysa dr unuza tekrar basvurun. muhtemelen smear tahlili yapacak be ona gore yeni bir ilac verevektir. su anda kanamaniz varsa bunun bircok nedeni olabilir. Yasiniz genc oldugu icin myom olma ihtimali fazla degil. Smear tahlili ile dr unuz kanamaya yonelik tedavinizi de planlayacaktir. Tekrar dr unuza basvurmaniz dogru olur.
evet bende duzensız akıntılar herzaman vardı doktorum muayene etmeden antıbıyorık verdı gecmezse kultur testı yapacagını soyledı ne ıcın yapılıyor o bır bılgım yok verdıgı ılacın yan etkısı fılan olabılır mı dıye dusunuyorum yanı sızce hemen randevu alıp gıdıyım mı
bu arada yasım henuz 20 oldugundan doktorlar pek cıddıye almıyorlar sanırım yanı muayene bıle etmedı.
Soyle bir durum var;saglikli jinekolojik muayene vajenin icine girilerek yapilir. Ve genc yastaki hastalara dr lar sorar cinsel hayatinin olup olmadigini. muayene edebilir miyim diye. kultur dedigi sey vajenden bir cubukla akinti ornegi alip incelenecek. Ve hangi bakterinin bu akintiya neden oldugu anlasilacak. ilk verdigi ilac ise yaramadigi icin kultur sonucuna gore dogrudan o bakteriye ozgu bir antibiyotik verecektir. Bu arada cok genc hasta oldugunuz icin sadece akinti sikayetinde dr unuzun muayene etmemesi cok kotu bir durum degil. vajinit icin ozel bir muayene gerekmiyor cunku. onemli olan sadece dogru antibiyotigi bulabilmek.
size birşey danısıcam arkadas ıstegı yolladım kabul edersenız mesaj atamıyormusum arkadas olmadan
herşeyi gebelik sanıyorsunuz ya siz bayan değilsiniz tabi bu tür sorunları nereden bileceksin.
link atamıyorum ama İsmaik Yk dan Allah belanı versin şarkısını benım ıcın dınle:)
yumurtlama döneminde bende de oluyor. doktorum bir çok kadının bunu yaşadığını ve ciddi olmadığını söyledi. ancak adet kanaması gibi değil lekeneme şeklinde. eğer yoğun kanaman varsa myom şüphesi olablir
canım hastalıgım bıtelı bı bucuk hafta oldu yanı adet kanaması olmadıgı kesın ve kanama seklınde de gelmıyor boyle akıntı ıle gelıyor.
tam yumurtlama dönemi işte. bende de aynı şekilde oluyor smear falan aldılar temiz çıktı. yine de görün istersen içinde şüphe kalmasın ama ben yıllardır bununla yaşıyorum
smear nasıl alıyorlar? benım bu konularda pek bılgım yok da ondan soruyorum. yani inşallah temız cıkar ben pek doktora gıtmeyı sevmıyorum gıtmem o zaman devam etmzse
muayene ile alınıyor o malum masada. çok acıtan bir şey değil korkma.
çatalda yani:) ama benden almazlar herhalde yanı malum henuz cok gencım:D
genç olmakla ilgisi yok sanırım ya aktif cinsel hayatın varsa alabilirler. korkutmak istemem ama rahimağzı kanseri teşhisini smear ile koyuyorlar. içini ferah tut bence benimki gibi sıradan bir kanama seninkide
Sorum kadınlara. Hastalığım bittikten hemen hemen bir hafta sonra akıntımla birlikte kan gelmeye başladı. Bu ne demektir? Başına gelen var mı acaba?
Benimde oldu aynısı nedeni neymiş öğrenebildiniz mi? Ve aynı zamanlar...
Cevap
1Cevap
hayır canım doktora görün ya da kanlı akıntı başka bişeyden oluyolar olabilir :)
neyden oluyor olabılır canım. ya doktora gıttım ben antıboytık verdı eger gecmezse gel dedı antıbıyorık bugun bıttı ve su an yogun bır sekılde gelıyor korkuyorum bır daha gıtmeye de ya
yani vajinal bölgeden gelmiyosa basur filanmı varki diycektim :D normal yani olabilri herkeste var artık.Ama vajinal böl,geden geliyosa arastır
vajinal bölgeden geliyor canım ama doktor ilaç kesmezse kültür alıcaz dedi yani kotu bırsey cıkmasından korkuyorum
Allah korusun inş Allah bol şifa versin canım
teşekkürler inşallah birşey cıkmasın da
Hayır doktora gt kesnlikle önmli olablrr
hayır olmuyor canım doktora görün bence
pfff
adetten arta kalan ya dazar yırtılması
ikiside olması imkansız.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar