4 gü

Camdan dusup felc oldum, eski sevgilim baskasiyla evlendi, simdiki adayi sevemiyorum ne yapmaliyim?

Okuyordum, sevdiğim vardı. 3 aya kadar evlenecektik. 3 yıl önce cam silmek için pencereye çıktım. Ne olduğunu anlamadan elim kaydı ve ikinci kattan oturur vaziyette düştüm.

Bacaklarım belimden koptu sandım neredeler diye bağırdım. Hissetmiyordum. Felç olmuşum. Doktor yürüyemez dedi.

Sevgilim 6 ay boyunca hastaneye gitti geldi benimle sonra kaba davranmaya kendinden soğutmaya başladı.

8 ay içinde başkasıyla evlendi. Şimdi bebeği var başkasına gülerken fotoğrafı var. O başkası her gün onu görüyor. O başkası hayalini kurduğum kişiyle.

Tek şükür ettiğim tedavilerim biraz sonuç verdi koltuk değneği de olsa kimseye muhtaç olmadan yürüyebiliyorum.

Benimle ilgilenen biri var. Annem onunla evlenmemi istiyor ne de olsa engelli kızına kısmet çıkmış. İyi biri ama onu sevemiyorum. Ama hep yanımda çok değer veriyor.

Camdan dusup felc oldum, eski sevgilim baskasiyla evlendi, simdiki adayi sevemiyorum ne yapmaliyim?