Merhaba 1 ay önce HPV tanısı aldım ve bugün şans eseri ağzım ve boğazım kaşındı ve aynaya baktığımda bir sürü tomurcuk var bunlar zamanla geçer mi ve KBB'ye randevu aldım yarın için bir öneriniz var mı

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhaba 1 ay önce HPV tanısı aldım ve bugün şans eseri ağzım ve boğazım kaşındı ve aynaya baktığımda bir sürü tomurcuk var bunlar zamanla geçer mi ve KBB'ye randevu aldım yarın için bir öneriniz var mı

Doktora görünmeni tavsiye ederim geçmiş olsun ayrıca yapay zekadan destek alabilirsin ancak maalesef bunun çözümü doktorlarda ve bağışıklık sisteminde kendiliğinden geçer mi bilmiyorum ayrıca sigarayı bırakmak bağışıklığa iyi geliyor spor yapmak falan bendede vardı atlattım çok geçmiş olsun
Dilinizde mi çıkmıştı peki
Ve siz neler yaptınız mesela bu ağzınızdaki siğillere doktor nasıl bir çözüm sundu sürecimiz nasıldı
Cevap
11Cevap
Oral yolla yayıldı oraya HPV ağızda nasıl tedavi ediliyor bilmiyorum ama iyiye işaret değil çünkü bağırsaktan cilde taşınmış yani extra güçlü yük oluşturuyor
tedavi altına laınmadınmı seni gözaltına lamalılar
Şöyle genital bölgede olan siğiller yakıldı fakat ben şans eseri dilimde fark ettim
ağzına nasıl sıçradı
Hiç bir fikrim yok yarın için randevu aldım işte
geçmiş olsun acil şifalar
Ani herkes ama herkes mutlaka ve mutlaka HPV aşısı olmalı. Bulaştıktan sonra artık çok geç oluyor.
Bu nasıl bir dil böyle ıyyy ıyyy ıyyyyyyy. Kız dediğin kişinin dili de güzel olmalı 😄
Ağzın kendi yapısına benziyor grip olunca falan bazen daha çok şişiyor böyle
Oral seks falan geçmişin oldu mu
Fotoğrafa gerek var mıydı?
oralda mı yaptın erkekte mi vardı
Bilmiyorum kimden geldiğini bu zamana kadar sadece iki kişi ile bir sevgililiğim oldı
tip kaç peki
Belirsiz henüz
Hımm parça aldılarımı
Merhaba ya siğil falan değilmiş dilimizdeki tat alma odaklı her insanda olan bir parçaymış ben gereksiz hastalık hastası olduğum için öyle sandım
Çok şükür en azından kafan rahatladı sevindim
Emdiğin s! k önemli
Onla yattın mı ciddi anlamda
Doktor dans
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?