Yakın zamanda tedavisine başladığım kondilomlarım için araştırma yapıyordum. Bloglarda ve bir çok sitede gerekli gereksiz bir sürü yanlış yönlendirme ve korkunç yorumları gördüm. En başta bir sağlıkçı olarak aklımı kaybediyordum, öleceğim hayatım bitti diye düşünmeye başladım :) Ama tedavinin çok korkunç olmadığı sanılanın aksine bunu yaşayan bir çok insan olduğunu gördüm. Hayatta her şey başımıza gelebilir sadece sakin olmamız ve en kısa zamanda bir doktora muayene olmamız gerekiyor. Peki siz bu konuda yeterince bilgi sahibi misiniz? Tanı ve tedavi yöntemlerini biliyor musunuz? Birlikte tartışalım ve doğru bilgileri yayalım :)
Tedavide doğal ve ev yapımı tarifleri uyguladım
En kısa zamanda bir doktora muayene olup tıbbi tedavime başladım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aşı olmak çok önemli. Özellikle kadınların kesinlikle HPV aşısı olması gerekiyor. Hemen hemen aslında herkeste bukunabilir. Benden makale yazmıştım bu konu hakkında. Bağışıklık sistemi zayıf düştüğünde ortaya çıkıyor. Kan testinin yanında erkeklerin üroloğa kadınların ise bir kadın doğum uzmanına görünmesi gerekiyor.
Makaleni inceleyeceğim hemen. Sağlıkta reform yaparken asıl gerekli olan tedavileri yok sayıyoruz SMA, kistik fibroz ilaçları, hpv aşıları… Çok üzücü maddiyat dışında psikolojik etkileri de çok kötü. Keşke süreçler daha kolay olsa şu an elimden gelen eğer maddi gücüm yeterse aşılarımı olup bağışıklığımı güçlendirmek.
@Gülgibierkek ben olmayanların kanser olduğunu okudum. Doktor musunuz.
Lütfen insanları yanlış yönlendirmeyin. Kanser hücrelerinin bir sürü çeşidi var hpv aşılarını tamamlayan ama hpv kaynaklı olmayan biri kansere yakalanabilir.
Aynen. HPV aşısı olan çoğu kişi kansere yakalanıyor çok yanlış yerlere gidebilir. Farklı kaynaklardan yüzde yüz doğru bilgi olmayan cümleler kurmamak gerekiyor
Aslında devlet karşılıyordu. Hatta bu gibi davada mahkeme devletin ödemesine karar verdi
Saygısızlık etmek istemiyorum ben bi sağlıkçı olarak yıllarca okudum araştırdım doktorlar bunun 100 katı fazlasını yapıyor zihniyetiniz kötüyse size kim gelse çıkarı için yapıcak. burada konudan saptırmayın bu konuda bi başlık açıp sizin gibilerle bunu konuşabilirsiniz.
ahcc vitamini (shitaki mantarı) 1-2 sene kullanımı bu virusi yeniyor.. daha kısa sürede atlatmak isterseniz laden otu, boraks, colloidal gümüş suyu ve oksijen terapilerine bakın (klordioksit gibi)
Aslında bu durum sosyoekonomik kısma giriyor ahcc vitamini çok pahalı keşke hepimiz kolayca ulaşabilsek :( Laden otunu daha önce duymamıştım kullanımını araştıracağım teşekkürler :)
Genital siğillerde gümüş suyu be oksijen terapisi kesinlikle bir uzman hekim takibi ve önerisiyle yapılmalı durumu kurtarmak isterken vajina florasını bozmak daha kötü enfeksiyonlara yol açabilir :)
Üzgünüm bu yorumunuza katılmıyorum. Alternatif tıp tabiki işe yarar ama bilimi göz ardı edemeyiz. 3 yıl covid döneminde aktif olarak covid yoğunbakım covid ameliyatanede çalıştım aşılama hastalıkların dayısını azaltırken bağışıklığımızı arttırdı. Aşılama yüz yıllardır kullanılan korunma ve aslında tedavi yöntemi. Yan etkiler değişkenlik gösterir ama başarı düzeyine bakarsak acizlik yorumu bence kabul edilemez.