Güncellemeler
6 gü
İnsanların çoğu bunu dedi ' oy verdiğin devlet sana ilaç alsın insanlar dan dilenme git çalış ' AKP'ye oy veriyorsun git ondan iste demişti. Oy verdiğim akp bana maaş bile vermiyor insanlar nedense çok vicdansız kimsede acıma duygusu yok
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kimsede acıma duygusu kalmadı. Çünkü o oy veren canım bedelini herkes ödüyor. Eğer oy verilmeseydi. Durum daha iyi olsaydı, onlar da rahatlıkla verebilecek durumda olurdu. Sen de bu karar para ödemek zorunda kalmazdın zaten. Şu an yaptığının bedelini ödüyorsun. Kimsenin sana acıyacak hali yok.
AKP CHP MHP DEM PARTİ Hepsi aynı. Hiç bir parti iyi değil. CHP kazanıp Cumhurbaşkanı olsaydı yinede sonuç değişmeyecekti. Hiç bir parti vatandaşı düşünmüyor
Bunu oturduğun yerden hiçbir şeyi değiştirmeden boktan bir düzenin içinde yaşayarak bilemeyiz. Önce değiştirip neler olduğunu görmek gerekiyor. Teorik konuşmayı geçelim artık. Pratikte bir şey yapın. Sizinki bile bile lades. Partideki herkes aynı şerefsizlikte olmak zorunda değil. Belki oradan hak gözeten insanlar olacak. Denemeden bilemezsiniz. Ama siz yine aynı tokmakçı tarafından tokmaklanın. Ölüyoruz deyince insanlar hınçla ohh diyorlar. Çünkü sizin.. tallığınızın bedelini herkes ödüyor. Kimseden merhamet dilenmeye yüzünüz yok.
Neden birisine sırf CHP'li ya da AKP'li olduğu için ooohhhh diyorsunuz bunun mantığı nedir?
Beynini kullanamayan, yaptığı seçimin sonuçlarını öngöremeyen sizin gibi kafalara bu imtiyazı sağlayan sisteme de, beyin diye kan yollayan kalbi de...
Konu parti mevzusu değil geri kafalı insan (!) konu yıllarca sömürüldüğünüz halde yine aynı sabitlikle ısrar edip sonra mağduruz diye ağlamanızda. Değişim olmayan yerde her şeyin iyi gideceğini umacak kadar m. lsınız. Bu kadar ptal olmanız katlanılamaz geliyor.
Şu zihniyete bak beynini kullanmayan m4. l demişsin o zaman bende size m4l CHP'li diyelim. Siz de kolonya içiyorsunuz intih.4r ediyorsunuz.. kimlerin beyinsiz olduğu belli. Sırf CHP'ye oy vermediğim için bana bunları diyorsun. senin gibi insanların ölmesi gerekiyor ne beyin var sizde nede ahlak. üstelik ben mağdur olduğumu da söylemedim.. bende size hiç acımıyorum hadi gidin inti. h4r edin trenin altına girin öyle ölün.. faşist ırkçılar sizi.. orspu çocklari.. geri kafalı sizlere denilir aslında 10 çocuk yaparsınız sonrada bakamıyorum diyerek intih.4r edersiniz beter olun bende size hiç acımıyorum.
Kimseden kimseye fayda yok yenimi anladın.
bilmiyorum