Cebimde son 100 tl vardı ilac parasi 150 tl. Hayatımda böyle sefil olmamıştım.
Canıma kıymak için firsat ariyordum en yakin zamanda yapacagim
Cebimde son 100 tl vardı ilac parasi 150 tl. Hayatımda böyle sefil olmamıştım.
Canıma kıymak için firsat ariyordum en yakin zamanda yapacagim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
işe girmek yerine intihar düşünmek. rastgele bir iş yapsan saatlik 100 kazanırsın. bahane bunlar gurur falan. aç adamın gururu olmaz her işi yapar
Nasil iş bulunuyor ben bulamadim
Rastgele is yapmak icin muh. okumadim
mühendislik terk im para yapılmayacağını görüp matematik öğretmenliğine geçtim. aile işi temizlik. öğretmen halimle gündüz temizlik işi yapıp akşam özel ders veriyorum. tuşaş gibi yerdeki arkadaşlarımla benzer gelirim vardır 1 senelik mezun olmama rağmen. özel dersi de ucuza temizlik parasına veriyorum ki çevre yapayım diye. seninkisi gtünü kaldırmak. mühendis adam akıllıca olan neyse onu yapar. ben mühendislik terk olsam bile hala mühendis gibi düşünüyorum. mühendisin gururu olmaz çözüm neyse onu üretir. ürettiği alternatiflerle fırsat oluşturup kariyer işinde daha da çok kazanır
Bu yasima kadar herseyi yanlis yapmisim iste. Bu saatten sonragtumu kaldirsam ne ise yarayacak
Hayatimdakileri Duzeltmeye kalksam belki 5 yil 10 yil surecek
O zamana kadar slkeylm hayati. Genclik kalmaz
27de düzenli iş hayatına başladım. bunun erkeni geçi yok. 27de de terk edilip unutmak için kendimi işlere verince 1 senede rahata erdim. 27 terk edilene kadar serseri hayatı yaşadım denebilir. hayat yeni başlıyor benim için, seni bilemem tabi
Herseye sifirdan baslamam gerekecek o halde. Yeni meslek edinmek cok zor degil mi. Ben ne yapacam fram fikrim yok.
Son 4 yilda boyleyim aga 22 yasima kadar rahat durmazdim
Major depresyon slklyor adami
farklı hayatı kabullenmek çok zor oluyor mühendisliği bıraktığım zaman 1 ay odadan çıkmamıştım. kekeme falan olmuştum öyle çarpmıştı. insanın hayallerinin kırılması gerçekleri kabullenip realist birisine dönüşme süreci fena zorluyor yoruyor. sevgilimle ayrılmam da matematik öğretmenliğini bitirirken oldu. 2. ye dünyam yıkıldı ama çalışmak kendini işe vermek bunları çözüyor. mesela bedelli paramı kenara atıp araba parası biriktirmeye başladığım zaman keyfim düzelmeye başladı. bu ay da kenara güzel bir para attım, birkaç özel ders öğrencisi daha edindim. full artı full çalışacağım. artık depresyona düşünmeye vaktim olmayacak
Ben sana vereyim para