Hani böyle aktif bir iki paket içip de bırakan? Nasıl bıraktınız?
27 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
2.5 paketten bırakmıştım cokda zor bir olay değil aslında alışkanlık kır mahrumiyet sendromunu bastır kararlı ol Yeter
Kac sene içtin? Elim sürekli sigara ariyor benim
8 10 sene içmiştim 5 yıl hoc içmedim hiç aklımda bile yokken bı tane yaktım yine başladım bı daha hoc agizna almamaya çalış birakavaksan seni en çok ne zorluyor
El alışkanlığı
Alışkanlıklarını değiştirip yerine yenisini koyarsan daha kolaydır ilk ucgun biraz daha baskısını yoğun hissedeceksin gün sayacaksin sonraki iki hafta biraz alışacak ama yinede her yaptığın yerde anlamlar yukleyeceksin ardından bı kaç aya geçince alışkanlıkların yavaş yavaş degistigi için gün sayma azalıp onsuzfa hayatın devam ettiğini horeceksin eğer dayanabilir sen binsure sonra mahrumiyet sendromu azalacak artık her yaptığında anlam yuklemiye eksin ama bu sıralarda bazen çok yoğun istek duyarsın o barajı aşıp devam etiririsen mahrumiyet pisikolojisi yerini yeni düzene tamamen bırakır artık üzerinde baskı kalmaz zaten bir kez basarirsan ondan sonrası kokaydir
Deneme yanilma degil bir birakis olacak inşallah, olum yok ya dayanirik
Dayanilmayacak bişey değil aslında rahatlarsın tek sıkıntı onunla kurduğun bağ bu mahrumiyet pisikolojisini tetikler en büyük sorun o konuda yaşanır
Bırakırsam baslamam , sağlık icin
Ben yasayacagin süreçleri söylüyorum bırakırsın başlarsın bilemem inşaallah barirsin kurtulursun bu meretten
İnsallah hepimiz kurtulalım
Amin hayatın en büyük pisliklerinden biri
Allahım o kadar çok istiyorum ki bırakmak ikimize de nasip olur inşallah en tezinden
Fotoda bile sigara var ağzında,🤣🤣Allah kurtarsın İnşallah ama ben zararlı tüm alışkanlıkları birakicam insallah niyetliyim, sadece sigara var
Hshshshsh😂😂ya sorma sabah yüzümü yıkar yıkamaz aç karnına deliricem mutlaka bırakmalıyım mutlaka
Sggssg insan bi kahve yapar ac icmem ben ama yakinda bitecek
Hadi inşallah 🤲🤲🤲
Nikotin sakızı ile
Bıraktın mi yani helal
7 yıl oldu
Denesin mi hiç girişimde bulundun mu
Cookk bırakamadım azalttim geri arttı
İyi ben hiç deneme cesaretinde bile bulunmadım. Nikotin sakızı mıdır ikacimidir bilmem o etkili diyorlardı bir araştır serdar ortaç falanda tavsiye ediyordu
Bandi var daha etkili deniycem
Dene belki işe yarar
Sende dene saglik icin
Deneme cesaretinde bulunmadım daha, belkide kolay bırakırım. 18 yıldır içiyorum tadinida hiç sevmiyorum ama içiyorum
Ben tadini seviyorum ama saglik sorunları yaşamamak icin bırakmak zorundayim, sende oyle
Yaşadın mı yoksa yaşamamak için mi
Hiç içmedim
En guzelk
Bilmiyorum öyle mi zararlı hiç bir alışkanlık yok bırakmak istiyorsan kolay gelsin
Sigara var sadece kurtulmam lazım
Umarım başarabilirisin ama önce stresi yenmek gerek diye duydum emin değilim
Ya alışkanlık
Kaç yaşındasın ki genç misin
Bırakılmaz o lanet.
Birakmak zorundayım
Birakcam dedim bıraktım şu an masada
Saglikli yasamak istiyorsan, bidaha icme
Diyene bak haha haha haağ
O kadar içiyorsan çok
Evet bir bucuk paket
Bence bir şekilde bırak sağlığına yazık