Öncelikle linçlemeyin, sadece merak ettiğim için içtim.
Ne olduğunu açıklar mısınız? Farklı farklı zamanlarda toplam 6 kere flan içtim. İlk içişlerimde inanılmaz baş dönmesi, mide bulantısı, kendini kötü hissetme, ellerde soğuma, kusma oluyordu. Dün ufak başım döndü daha da bir şey olmadı. Bu günde başım döndü ama ellerde soğuma var hafif mide bulantısı var, daha içmicem. Zaten psikolojik sıkıntılarım var içtim daha kötü oldum, kendimi iyi hissetmiyorum? Ters etki mi yaptı, alışma süreci mı?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Linclenecek bisey yok. Eger simdiye kadar icmediysen tavsiyemdir sakin baslama. Bas donmesi yapmayi kestigi an hayırlı olsun sen de artik bir bagimli oldun diye karsilama toreni yapariz. Bagimli olduktan sonra da bi daha n ah bırakırsın. Oyle lanet bisey.
Ya şöyle hala baş dönmesi var ama geçiyor artık azaldı uzun sürmüyor, fakat midem bulanıyor hala ve canım gibi oluyorum, kendimi inanılmaz kötü hissediyorum. O yüzden daha içmem
Diyorum ya bas donmesi ve mide bulantisi yapmamaya başladığında artik ona esir oluyorsun. Yol yakinken kurtul bulasma
Anneme dedim oda içersen çok üzülürüm kızmam ama, baban bırakamıyor dedi. Hoşlandığım kişide içsene yağğ flan diyor. Karşısında düşüp kusmamak için hayır diyorum ve hani zaten ondan banane. Ama ben antideprasan kullanacağım ondan dolayı içemem daha.
Karar senin 🙂
Bırakıyom abiiiiğ
Efferim efferim 😀😀
6 içme de bağımlı olmazsın ama içinde nikotin var ya bu de de yan etki yapmış olabilir
Bencede yan etki yaptı bu kadar kisede olmaz, tanıdıklarım flan yalan konuştugumu zannetti.
en az bir ay başın döner zaten bide ağır olandan başlamıcan
en hafifi malbora touch blue onda bile kötü oluyom daha içmemem ruhsal anlamda çok kötü hissediyorum içince ters etki yaptı galiba