Nazar edenlerin yanı yere gelsin başı kıçı yer değişsin imam pamuğu ağızlarına tıkasın totolarına mezarda yılan kaçsın 😂😂😂 evet bu aralar çok sık hasta oluyorum bir an tansiyonum yükseliii sonra şekerim düşiii ardından midem kalbime aduket çekiii ellerim titri gözüm karari 😂 ben çoh hasteyim yavv...
Amin amin inşallah cümlemize abazan nazar eden kenafir iki yüzlü sahtekar kısaca insanlar hariç onlar gülmesin Tatar hamına düşsün onlar deliler gülebilir 😂😂
Sen o koltukta oturuyorsun. Böyle dersen devamlı, çekersin. Kendine gel iyileş. Bak kendine diyorum da. Ben daha deli şeyler yapıyorum. Neyime bakıp nasihat veriyorsam sjajsjsj
Ben belki burada emoji atarken arka tarafta ağlıyorum? İşte bilemezsinizzzz bilemezsinizz ajsdjs Deli şeysine de gelirsek katılıyorum normaller sıkıcı oluyor
Gülmene ya da gülmüyor oluşuna bir şey demedim. Sadece hissettiğim şey ruhunu hafifletmek için öneriydi. Normaller hiç sıkıcı değil. Normal bir şeyi değerli kılmamak sıkıcı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Nazar edenlerin yanı yere gelsin başı kıçı yer değişsin imam pamuğu ağızlarına tıkasın totolarına mezarda yılan kaçsın 😂😂😂 evet bu aralar çok sık hasta oluyorum bir an tansiyonum yükseliii sonra şekerim düşiii ardından midem kalbime aduket çekiii ellerim titri gözüm karari 😂 ben çoh hasteyim yavv...
Ya hahahah 😂😂 Allah da senin yüzünü güldürsün 😂
Amin amin inşallah cümlemize abazan nazar eden kenafir iki yüzlü sahtekar kısaca insanlar hariç onlar gülmesin Tatar hamına düşsün onlar deliler gülebilir 😂😂
Tamam abartma sende 😂😂 döner dolaşır bizi bulur falan Allah korusun ajsjs
Biz kenafir değiliz 😂😂 biz deliyiz ne demişler deliyle Veli'nin duasını al bedduasını alma 😂😂😂
😂😂😂😂
Tabii bunlar bilimsel gerçekler 😂😂
Geçmiş olsun ama bu zamanda hastalanan varsa d vitaminine baktirsin kan tahlili yaptırsin kışın sokağa çıkmasın 😃
Allah Allahhhh🙄
D vitamin seviyen düşüktür vücut bağışıklığı zayiftir B12 seviyede düşük olabilir kötülük için söylemedim 😅
Teşekkür ederim 😂
Mide ağrılarımi saymazsak yılda bir iki defa grip oluyorum sadece bu yıl hiç hastalanmadım maşallah diyeyim sjdjf
Maşallah 🧿
O ne ki bu sene hastaneden geri gelemedim.
Sakarya, Ankara , Giresun hepsinin hastabesini dolaştım.
Çok geçmiş olsun
Sağol, sana da geçmiş olsun.
Hayır
Hayatımı zor şartlar da devam ettirdim uzun yıllar tozun tolanın için de , zor işler yaptım
Vücuduma mikrop girse mikrop pişman olur
Maşallah
geçmiş olsun :D
Allah kahretmesin seni ajsjsj
Kahkaha attım 😂😂
İyi iyi gülmek iyidir daha hızlı atlatırsın :)
Teşekkür ederiiiimm
Rica ederimmmm geçmiş olsun tekrardan.
Tekrardan tekrardannn teşekkürler😂
Tekrardan tekrardannnn ricalaaaaaarrrrrrr :D :D
Şu an inanılmaz başım ağrıyor umarım hafızam siliniyordur
😂 Soğuk kompres yap
Yaptım biraz iyi geldi helal kız sana
Bacım biz bu işin içindeyizzz😂❤️
Teşekkür ederim Bella Hadidim🤍
gecmis olsunn
sanirim artik hayir ya, iyi gibiyim bi suredir
Teşekkür ederim
Çok şükür 🌻
rica ederiim 🌸
Geçmiş olsun.
Uzun süredir hastalanmıyorum. (maşallah deyin lütfen)
Teşekkür ederim
Maşallah 🌻
yazın hasta olmak çok kötü çünkü iyileşme süreci uzun oluyor , korkarım bu durumdan
geçmiş olsun
Teşekkür ederim
Hiç hasta olmam. Hayatımdaki tek raporum corona oda herkes 14 gün rapor aldı ben alırken 10 güne düştü kısa dönem karantinaya girdim
1 Mayıs sabahı ölüyorum sanmıştım. Serum bile takmadılar…
Hayır çok sık hastalanmam ama hasta olunca peşpeşe hasta olduğum olur arada
Ajsjsj hastane indirim günlerini kaçırmıyorsun
🤦🏻♀️😂
Bu sefer ne oldu
Prensesler hasta olmaz nazara gelir ajsjs
Sen o koltukta oturuyorsun. Böyle dersen devamlı, çekersin. Kendine gel iyileş. Bak kendine diyorum da. Ben daha deli şeyler yapıyorum. Neyime bakıp nasihat veriyorsam sjajsjsj
Ay bitti bitti evimdeyim dinleniyorum. Bağışıklığım çok düşük bu aralar. Ruhsal ve bedensel olarak yaralıyım 😂😂
Sevindim. Geçmiş olsun. Su içtin mi? İçmediysen su iç. Dikkat et kendine. Bu kadar açık yara hastanelik eder. Bu kadar yıpratma
Teşekkür ederim çok düşüncelisin.. 🌻
İçtin mi sen su
Ben her gün içiyorum zaten su😂
Aferin iç. Unutma... Hadi bakalım dikkat et kendine yıpratma djjd
Sağol ya Allah razı olsun 😂
Herşeye gülüyon deli. Biraz askıda ekmek al. Ruhun rahatlasın
Ben belki burada emoji atarken arka tarafta ağlıyorum? İşte bilemezsinizzzz bilemezsinizz ajsdjs
Deli şeysine de gelirsek katılıyorum normaller sıkıcı oluyor
Gülmene ya da gülmüyor oluşuna bir şey demedim. Sadece hissettiğim şey ruhunu hafifletmek için öneriydi. Normaller hiç sıkıcı değil. Normal bir şeyi değerli kılmamak sıkıcı
Teşekkürler, notumu aldım😌
Gerçekleştirirsen, mutlu olacaksın., hoş kal
Geçmiş olsun 🤍🌸
Teşekkür ederim 😘
🥰🦋
Evet geçmiş olsun
Teşekkür ederim
Çok nadir hastalanırım. Geçmiş olsun
Teşekkür ederim
Kışın bir hastalandım1hafta yatak dissek
evet bağışıklığım zayıf
hayır bağışıklığım kuvvetlidir
Ben bicepsli erkeklere hasta olutorım
Geçmiş olsun.
Teşekkür ederim
Rica ederim tatlım. Sağlıkla kal
Geçmiş olsun, hayır.
Teşekkürler
çorba yapayım
Hııı istemem sağol
o nasıl tepki be
İstemem sağol demişim? Gayet güzel tepki vermişim 😂
yapmıyorum
magnezyuma başladım başlayalı olmuyorum
Sık değil ama huzursuz ediyor her seferinde
hayır hastalanmam
Kışın hastalanirim
Çok şükür öyle bişi yok Allah korusun
Allaha şükür bu sene adam akilli hastalanmadım
Hiç hastalanmıyorum
Geçmiş olsun Allah şifa versin
Hayır nadiren hasta olurum
Hayır hiç hastalanmam
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim
Yılda bir
Serumlu kol fotosu atmak modası geçmedi mi
Geçmemiş bak atmışım işte ne güzel çıkmış kolum dimi ama?
Efekt olmasa fikrimi söylerdim
Hastalanmam
Nazar duası enter
Hayır hastalanmam
Hayır
Maalesef 🫡