Bayramın ilk günü boğazım ağrıyor 😳Zencefil içtim, pastil aldım gram etki etmedi. Hasta olmamak ya da hasta olunca iyileşmek için yaptığınız ve hemen işe yarayan bir şey var mı? Varsa yorumlara🥹

Bayramın ilk günü boğazım ağrıyor 😳Zencefil içtim, pastil aldım gram etki etmedi. Hasta olmamak ya da hasta olunca iyileşmek için yaptığınız ve hemen işe yarayan bir şey var mı? Varsa yorumlara🥹

Bağışıklık sistemimi güçlendirmesi için düzenli aralıklarla kefir içiyorum 2020'den beri. Onun sayesinde hastalıklara yakalanma sıktığım azaldı, üstelik mevsimsel hastalıkları daha hafif atlatıyorum. Tavsiye ederim. Onun dışında elimden geldiğince bisiklete biniyorum o da olmazsa yürüyorum. Bu şekilde.
Bu arada geçmiş olsun. Sıcak içecekler tüketmenin çok faydasını gördüm. Bunu da tavsiye edebilirim.
Teşekkür ediyorum. Kefir bir ara ben de içiyordum ama bıraktım. Yeniden başlamam gerek iyi hatırlattınız 🌸
Rica ederim, ne demek... Bir faydam dokunduysa ne mutlu bana 😊🌸
Çok sık hasta olan biri değilim ama bazen mevsim geçişlerinde ya da fazla yorgun olduğum dönemlerde ufak tefek rahatsızlıklar yaşarım. Özellikle soğuk havalarda biraz daha dikkatli olmaya çalışıyorum çünkü üşütünce toparlaması uzun sürebiliyor. Beslenmeme ve uykuma dikkat ettiğimde genelde bağışıklığım güçlü oluyor ama bazen ne kadar önlem alsam da vücut sinyal veriyor. O yüzden hasta olmamak için elimden geleni yapıyorum ama arada bir hafif kırgınlık hissetmek de kaçınılmaz oluyor.
Acayip Hastaneden çıkmıyorum adeta
🙂
Rica ederim 🌸
Evet, sık sık hasta oluyorum. Bayramdan sonra nolacak, oynat bakalım ☹️
Ayy inşAllah olmazsın 😳
Hava çok soğuk ya 🥹 kesin olacam kesin
Ağzından yel alsın 😳🌸
☺️ alsın.. 🌸
Teşekkür ederimmm.. 🌸
Rica ederimm🌸
Cevap
7Cevap
şu an hastayım maalesef. daha iyileşemedim. çok sık hasta olmam ama olursam kötü geçiyor genellikle
geçmiş olsun dilerim. ve iyi bayramlar
Sağolasin, iyi bayramlar 🌸🥲
Rica ederim 🌸
Bi aralar çok fazlaydı bagışıklık sistemim düşmüş direncim azdı her hafta hastaydım vitamin değerlerime bakıldı eczacıda b 12 iğne yaptı ve kelle paça çorba emin ol çok iyi geliyor şu an çok iyiyim şükür
Daha önce hiç içmedim kelle paça ama bu gidişle mecbur içmek zorunda kalicam. Allah daha çok iyilik ve afiyet versin 🌸
Amin senelerce tiksindim içmedim ama lokantalar bu ❣️😌konuda uzman sirke dökünce kokusu gidiyor ve sağlık için mecburum diye şartlandır kendini seviyorsan yoksa ben tiksinirim nasıl içeyim psikolojiyle yaklaşınca içilmez şifa olsun inşallah 🤲
Doğru vallahi haklısınız 🌸🥲 Amin 🌸
yeryüzünde iki tip insan vardır.
şifayı tarhana çorbası ile bulanlar ve şifayı tavuk suyu çorba ile bulanlar.
Sifayi Tavuk suyuna çorbada bulan biriyim🙂🌸
Geçmiş olsun. Maşallah de olmuyorum kolay kolay. Zaten yeterince hastalığım var tansiyon, kolesterol, anevrizma bir de grip filan olmayayım. 😊
Sağolasin. Ay MaşAllah ama sendekiler de kolay değil. Allah şifa versin 🌸
Sağolasın 🌹
Çok geçmiş olsun evet çok sık hasta olurum bana sürekli dantelli gezme derlerdi hatta 🤣
Sağolasin 🌸
Yok bea. Öküz gibi bünyem var hasta olmuyorum ben 😁
Sadece soğuk su içince veya çok koşunca boğazım siser onun dışımda çok hastalanmam
Salgın varmış herhalde, ben de hastayım
Ay bitsin artık şu salgınlar 😳 geçmiş olsun 🌸
Sağolasin 🌸
Gecmis olsun. Olmuyorum cok sukur
Sağolasin 🌸
bu şehre geldim geleli oluyorum
Şehirler hem ruhen hem bedenen hasta ediyor 🤧
alışamadım bir türlü havasına
🥲🌸
☹️☹️
Evet oluyorum maalesef
Hayır sık hasta olmam.