rihanna nın kulaklarının üstü gibi yani
Saçımın Bir Bölgesi Kel?
rihanna nın kulaklarının üstü gibi yani
Ben kuaförüm başta onu söyleyim dediklerimi dikkate al yani artık oynanmaya calıs yokta tamamen gider bidaha hiç çıkmaz elin gitmesin hiç elleme uzucak orası serum al red one argan Yağlı kullan onu beslesin kel olan yerede sur biraz bunu hep yap ama elini ordan uzaklastır
cok acımasızsın ya ınsan kendıne bole yaparmı sac koklerını öldurmedıysen uzar öldurdıysen uzamaz
ya sizene anlamış değilim ben soruma cevap istiyorum bir iradem var herhalde ben de bilirim yapmamayı yaşadığım şeyleri bilmeden konuşmayın...
Sarimsagi kel olan yere kanatana kadar iyice surtturt yedir sac cikmaya baslar. Kuzenimdede vardi bu sorun psikolojik, destek al bence kurtulamayabilirsin. Kaşınıda yoluyorsan kasinada uygulayabilirsin
Baska yerlerini de kopariyor musun? Biraktin mi koparmayi?
bıraktım başka yerleri koparmıyorum
Bunu duymak guzel bence bir dermotologa danismalisin. Cok uzak bir akrabam yaptığını yapti. Hem dermatolog hem de psikiyatrist e giderek sorun çözüldü. Saçları gelmisti yanilmiyorsam ama belki kisiden kisiye farklılık gosterebilir
Cevap
4Cevap
Saç köklerine kopartmak zarar verir hücreleri öldürür. Malesef bir daha çıkması zor.
deli olacağım ah ah ne yaptım benn :((((
yolarken düşünseydin yapacak bişey yok işin kalmış Allaha aç ellerini dua ette çıksın :D
Hayır kök öldüğü için uzamaz
Uzar
saç verimmi abla?
çıkmaz artık :S
:(((( yaaaaa deme öyle :((((((((
oraya badem yagı sur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar