Bu ilaci bilen kullanan var mi arkadaşlar ne gibi yan etkileri oldu sizlere?
Goz kapagmda ki kasilmayla gttgm noroloji bu ilacı verdi. Antidepresan. 2 ay kullandım braktm. Gözümde ki kaslmalar gecmisti. şu an tekrarladı.
İlaci alp devam etsem bsey olur mu en azından kasilmalarn oldugu zamanlar. Sürekli kullanmak istemyorm. Gozumdeki kaslmalarda sürekli dehl zaten 2 3 hafta da bir oluyor ve 3 5 gun kadar sürüyor. Sadece o zamanlar kullanmam ise yarar mi ya da b, problem teşkil eder mi.
Bilen ve kullananlarn yorumlarını bekliyormm.
Teşekkürler.
Goz kapagmda ki kasilmayla gttgm noroloji bu ilacı verdi. Antidepresan. 2 ay kullandım braktm. Gözümde ki kaslmalar gecmisti. şu an tekrarladı.
İlaci alp devam etsem bsey olur mu en azından kasilmalarn oldugu zamanlar. Sürekli kullanmak istemyorm. Gozumdeki kaslmalarda sürekli dehl zaten 2 3 hafta da bir oluyor ve 3 5 gun kadar sürüyor. Sadece o zamanlar kullanmam ise yarar mi ya da b, problem teşkil eder mi.
Bilen ve kullananlarn yorumlarını bekliyormm.
Teşekkürler.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Öncelikle ilaç kaç mg?
150 mg
Öncelikle bu ilacın yan etkileri ve düzensiz kullanımı kesinlikle ölümcül sonuçlar doğurur. İkinci bir diğer önemli nokta ise kullandığınız doz ve bu dozu bırakırken doktora danıştınız mı? Ayrıca bu depresanı kullanmak için doktokrunuz size hangi teşhisi koydu.
Majör depresyon.
Doktor verdi tabiki ilaci. Kafadan ilac kullanan biri değilim. Ama 2 ay kullanıp biraktim. Biraktgm da bir kac gün cok mide bulantısı yaptı snra geçti. Bir daha kullanmadm. Su sıralar tekrar başladı kasılmalarm. İlaci almayı düşündüm ama korktm. Ağır bir ilaç çünkü.
Doktora danışmadan ilacı bıraktınız değil mi? Peki bu ilacı kullanırken yanına her hangi ufak ya da büyük ilaç aldınız mı?
Evet danışmadan bıraktım.
Hayır yan etkilerini kiracak herhangi bir ilac vermedi bana.
Depresyonun ağırlığı güzel saptanmış olacakki bu ilaç seçimi yapılmış. Yaptığınız hata bu ilacı biranda bırakmak olmuş. Doktora hızlı bir şekilde başvurmak sizin için iyi olabilir tedbir amaçlı. Çarpıntı vesayre var mı?
Evet. kendimi iyi hissettgm bir günüm yok diyebilirm. Sürekli halsizlik bas ağrısı uykudan kalktgm dahi yorgunumm. Carpnti da oluyor. Ama daha ziyade aldığı nefese doyamaz ya insan. Tam olarak bu şekilde ifade edeblrm sanrm.
Anlıyorum. Bazı anti depresanlar vardır tedavinin zorluğuna göre yıllar sürebilir. Bu anti depresanlarda sizin durumunuza göre 6 ay ile 1 yıl süresi bir kullanım gerektirebilir. İlaç bırakmak sizi daha kötü hale getirir. İstanbul'da iseniz daha iyi uzman bir doktordan destek alın.
Cok Teşekkürler en kisa zamanda doktora gorunucem.
☺
Rica ederim. Geçmiş olsun
bir konuyla ilhili daha sizi genis b zamanda rahatsz edebilirimym? :) Saglikcisnz anladgm kadaryla.
Elbette. Nasıl isterseniz.
Teşekkürler. Iyi günler diliyorum.