Dün akşamdan beri kiraz yiyorum, tuvalete çıkarmadı. Şeftali de kabız ediyor diyor bizimkiler, kabızlığa iyi gelir mi bilgisi olan var mı
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dün akşamdan beri kiraz yiyorum, tuvalete çıkarmadı. Şeftali de kabız ediyor diyor bizimkiler, kabızlığa iyi gelir mi bilgisi olan var mı
Öyle bir şey yok, meyvelerin tümü kabızlığa iyi gelir. Kirazı da 1-2 tane çekirdeği ile beraber yut, faydası olur.
Ama her şeyden önce psikolojik olarak rahat olman lazım. Yiyip içmekten ziyade rahat bir zihin yardımcı olur tuvalete çıkmaya. Bağırsaklar ikinci beyindir diye boşuna demiyorlar
Yarın aktardan kuru kayısı alıp sabahları kaynatıp hem bir bardak suyunu hem de kaynamış kuru kayısı tanesini ye, iyi gelir sana. Olmazsa gün içinde yoğurda biraz pul biber döküp ye
Bağırsaklarım bu kez nasıl bu kadar tıkandı bilmiyorum, 2 sene önce kabızken yediğim bir tabak kiraz anında tuvalete çıkarmıştı ilk defa yaşıyorum böyle bir şey, neyse tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim mutlaka deneyeceğim
Rica ederim olur arada öyle. Çok oturmaktan ya da az sebze yemekten vs. Son çare eczanede toz şeklinde bir ilaç satılıyor. Onu suyla karıştırıp gece yatmadan içince sabaha doğru işe yarıyor.
Cevap
9Cevap
Şeftali çekirdeği suda kaynat aç karına iç kabızlığa iyi geliyor
Şeftali yerine incir kuru incir
Bir tatlı kaşığı doğal zeytin yağı.
Bir çay kaşığı zeytin yağı iç
Şeftali değil kayısıdır o.
ben daha iyi gelirim ya bence
Kayısı iyi gelir
Zeytin yağı iç 1 yk
sev yeter
Hayit