1 gü
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
O ne oluyor? Bende kendimi hiç tutarlı hissetmiyorum nasıl evleneceğim diyorum bir çok mutluyum bir çok huysuzum
Ben erkekler yüzünden bu hastalığa düştüm işte beni sevip gerçekten mutlu edecek olsaydı bu durumlara düşmezdim
Kusura bakma da hata siz kizlarda biraz her insanla ilişki yaşanmaz ki. Benim mesela hiç sevgilim olmadı ben de sırf sevgilim olsun diye rastgele bir kızla ilişkim olabilirdi yapabilirdim ama ince eleyip sık dokundum yavaş ve seçici hareket ettik
Ama hep başkaları üzdü beni uzulunce de hasta oldum işte
Tamam da biriyle sevgili olacaksan evlilik odaklı olacak onu da en az 1 yıl izlemeye alacaksın
Siz 1-2 ayda sevgili oluyorsunuz
Maalesef işte peki evlilik olur mu onu söyleyin bipolar teşhisi almis kişi ile ama bir sıkıntım yok atak geçirme olayım da yok bir evi çevirip düzene koyacak potansiyel de var bende her işi yapıyorum elimden her şey geliyor yani her gören bu hasta bile diyemiyor bütün insanlar gibi normal yaşıyorum
Küçük bir karıncaya bile zararım dokunmaz
İşte bu beni terk etti niye etti diye üze uze kafaya taka taka hasta olmuştum onceden
Sen hasta değilsin herkeste var böyle şeyler az çok
Bende pek anlamıyorumda böyleyse eğer bende hastayım
Bende çok kafaya takarım
Peki teşhis konulan bipolar evlenebilir mi
Niye evlenmesin ya
Herkes kabul etmez bencw
Neden bu haldesiniz naptılar size
Uzun hikaye 2019 yılında aşık olduğum çocuk tarafından terk edildim 2023 yılında gurumla oynadılar evlilik vaadiyle kandirildim kizligimi aldılar butun psikolojim bozuldu güvendim herkese
Bunlar yokken yokmuydu bu sorunlar?
Yoktu
Ama bunları yaşayan çok insan var dünyanın sonu değil.
Evet peki evlilik olur mu
Olur tabi sen diğer insanları ne sanıyosun. Herkesin kendince sorunları rahatsıslıkları var. Ama sende daha iyi neden olmayasın?
Bu arada ben bakire de değilim babam soyle diyor o kişiye ama tövbe etmişim niye deşifre edeyim ki
O kişi derken var mı biri şu an?
Ya gorucum var onunla taniscam iki üç hafta sonra
Şimdi desen bakire değilim diye farklı bakar demeden nasıl olcak. Ne düşünüyosun
Diktircem
Yap iyi edersin. Sanki karsındaki hiç yaşamadı. Peki sorunun ne senin yani günlük hayatta ne gibi zorluklar yasıyosun
Hiçbir şey yasamiyorum ki bir problem
Bipolar dedin ya
Evet ama hiçbir şeyim yok 2023 te bu teşhis konuldu sadece 2020 ve 2023 yılında atak geçirdim bida başka gecirmedim
Yani iyiyim diyosun 🙂
Ne bileyim öyle soru sorunca. İyiysen sorun yok. Peki görücüye tanısmadın mı daha? Ve sen calısıyo musun?
Ben çalışmıyorum gelecek daha o kişi merakla bekliyorum
Umarım beğenirsin ve oda beğenir.
evlenir neden evlenmesin
Herkes kabul etmez bence
Neden kafana takıyprsun
Nasıl oldu sebep ne
Nasıl mı bu hastalık oldu
Evet
Erkekler yüzünden oldu beni sevip mutlu edecek olmadı cikmadi karşıma hep karşılıksız sevdim eğer çıksaydı böyle şeyler yasamayacaktim hasta olmayacaktim şükür şu an hasta değilim bir sıkıntım yok
Seviyor gibi yapıp kullanıp atma durumu falan oldu mu
Evet oldu
eski sevgilim de daha önce birine aşık olmuş çocuk 3 sene kullanmış o da bu durumda
Kaç kişiyle oldun
Bende ayrılsam mı diye düşünüyorum