Üzücü. Ben kullanıyorum ama kimseyi teşvik etmem, bilakis kullanmayanları tebrik ederim, yeni başlayanlara yol yakınken bırakmalarını tavsiye ediyorum. Ayrıca rahatsızlık vermemek için elimden geleni yaparım. Evimde sigara içirmem, içmem. Sigara içmeyenlerin yanında içmekten kaçınırım, açık alanda bile dikkat etmeye çalışıyorum. Tek kötü alışkanlığım diyebilirim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Sigara severek içiyorum bu b*ktan hayatı dayanılır kılıyor.
İnsanlar kendi elleriyle kendilerini zehirledikleri gibi, havamızı da zehirliyorlar.
İnsanların neden sigara içtiğini hiç anlayamayacağım.
Üzücü. Ben kullanıyorum ama kimseyi teşvik etmem, bilakis kullanmayanları tebrik ederim, yeni başlayanlara yol yakınken bırakmalarını tavsiye ediyorum. Ayrıca rahatsızlık vermemek için elimden geleni yaparım. Evimde sigara içirmem, içmem. Sigara içmeyenlerin yanında içmekten kaçınırım, açık alanda bile dikkat etmeye çalışıyorum. Tek kötü alışkanlığım diyebilirim
Sigara bağımlılığına karşı güya Yeşilay diye bir cemiyet kurmuşlar ama nedense BAĞIMLILIK 'ta her sene level atlıyoruz.
👉 Sigara içen sayısı her yıl daha da artıyor
👉 Daha genç yaşta başlayan sayısı artıyor
👉 Sigara haricinde bir çok çeşit alternatif bağımlılık maddeleri hayatımıza dahil oluyor
👉 Ne ilginçtir ki devlet de tüm bu olan bitenleri sadece SEYREDİYOR!..
Çok normal. Sigara içmediğim için hep azınlık oluyorum ve neden içmiyorum diye soruyorlar başlatmaya çalışıyorlar
Keşke hiç içilmese … çok üzülüyorum zararlı ve çok genç insanlar da içiyor :(
Gençliğimizi çürütüyor , acınası bir gerçek
Hadi ya o kadar az mıymış? Tüm içenler benim çevremde beni zehirliyor o zaman. Ben içmeyen 5%lik kesimdeyim sanıyordum.
Dünya ortalaması nasıl
🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Valla ben bıraktım 9 ay oldu 😅
Stresten hep..
Bir tane daha yakayım
Ben kullanmıyorum şükür
Bazıları fena hâlde bağımlı.
Kullanmadığım için kendime bu öz saygıyı verdiğim için irademe minnettarım
Hayat şartları 🚬
Normal millet stresini sigarayla atıyor
Tiryakilikte bir numarayız
Zıkkımın pekini içsinler.