Okuduğum metinleri aklımda tutamıyorum, bu sebepten okulu bile bıraktım zamanında. Nasıl unutkanlığım, hafıza sorunum geçer? Gittiğim geldiğim yolları bile bilemiyorum, ezberleyemiyorum. Nasıl hafızam iyi duruma gelir, ne yapabilirim?
5 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Dikkat dağınıklığı var muhtemelen ya da B12 eksikliği. Bunun için önce dahiliye ye ardından psikiyatriye gitmen iyi olacaktır
Hiçbir işe yaramıuor psikiyatri hapları kafam çok kötü
Unutkanlik kötü ya ezber mi yapiyordun ki hafizlik gibi okulu bıraktın
Üniversitede sınav kağıtlarını ezberlemeye çalışıyordum sonra sınava girdiğimde tek kelime bile aklıma gelmedi hala aynı kafam
Of çok üzücü ya suanda nerdesin hayat olarak evli misin calisiyi musun
Çalışmıuorum evli değilim ondan sonra pisikiyatri hapları kullanmaya başladım sonra 21 yaşında yüksekten düştüm belim kırıldı ayak bileğim parçalandı ortadaki kemik un ufak olmuş açılmadı ayağım topal kaldı sonra omuz başımda kemik kisti çıktı 12 çivi koluma taktılar tabi bu süreçte annem olacsk kadın hocalık olduğumu musallat olduğunu düşünüp hocalara götürmeye başladı beni sular içirmeye zorla hoca sularıyla babamla ikisi veni banyoda yıkadılar istemediğim şeyler yaptılar daha 2024e kadar en az 10 tane hoca bulmuşturlar o yıl da buldular gitmek istemedim elimi tersine büktü erkek kardeşim parmaklarını kırarım senin dedi ötekisi gözlüğünü alın dedi annem olacak kadın bantla ağzımı ellerimi hızlı hızlı bantladı o anda çok korktum
Kaç yaşındasın
32
Gizli olmasan bişi sorardım da buradan şimdi cevabım kalkar şikayet yerim
Senin hesabına baktım beğenmedim ne söyleyeceğini de az çok tahmin edebiliyorum o yüzden hoşuma gitmedi hesabın. Ben sevmem böyle çok takipçili hesapları. Sağlam ayak değilsin sen ve kesin sapıksal bir şey söyleyeceksin. Gerek yok
Birdaha soruma yorum yapma esra senin gibi sapıklara gerek yok s. rtklere gerek yok
Kuranı kerim ezberle
Ben imam hatip mezunuyum zaten ama 19 yaşında üniversitede rahatsızlandım unuttum herşeyi
Geçmiş olsun
Unuttuğunu unutmuyorsun ama
Bu ne dwmek şimdi? Amacın ne senin?
Psikolojik biri gerçek