Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sıcak bakıyorum diyebiliriz.
Tabii ki doktorlarımız boşuna değil, ilk onlara danışmak en iyisi.
Ancak en basit gribe bile hap yazılıyor bu devirde. Ben bunu gereksiz buluyorum. Geçenlerde adetim gecikti 10 gün, sağlık ocağına çıktım basit bir şey diye. O da hap verdi, sonra jinekoloğa çıktım o da dedi normal ama ben çoktan hapa başlamıştım ve pat diye bırakılır bir hap değil idi. O hap benim dengemi alt üst etti 1-2 hafta, yalnız 3 gün kullanmama rağmen.
Yani diyeceğim şu, ileri seviye hastalıklarda alternatif tıppa güvenmek pek mantıklı gelmiyor ama bahsettiğim normal adet gecikmesi ve grip gibi şeyler için hap almak yerine alternatif seçenekler daha iyi bence.
Kesinlikle haklısınız, 2 farklı dahiliye ve 2 farklı kadın doğum uzmanına göründüm ilk göründüğüm doktorlar hiç bir sorun olmadığını söyledi hatta kadın doğum uzmanı planlı gebelik olacağı için folik asit başladı. 1 ay sonra farklı iki doktora gittim gene dahiliye ve kadın doğum uzmanı, dahiliye sadece tiroidlerin gebelik için olması gerekenden yüksek dedi onun için ilaç başladık diğer vitamin depolarımın gebelik için uygun olduğunu takviyelerime devam etmemi söyledi ama ikinci kadın doğumcu polistik over var dedi, bu macunda çok övülüyor polistik over pkosa rağmen hamile kaldım diye. Bu arada söylemediysem doktor kontrolleri arasında 1 ay var. O yüzden kafam karışık, vitaminlerin yanında kullansam mı diye
Bu konularda pek bilgim yok canım ama benim önerim bir iki doktor daha gör görebiliyor isen. Ben de geçenlerde diş için doktor geziyordum, 3 farklı doktor 3 farklı analiz yaptı. Teki dedi dişinde bişey yok gibi ben delip risk alamam ağrı kesici al, biri dedi ufak bir çürük başlangıcı var, diğeri dedi ağzında 2 çürük var. Sonra bir doktora daha gittim önerilen, o son doktor gibi 2 çürük olduğunu söyledi öyle gittim yaptırdım. Kimsenin mesleğine hakaret etmek istemiyorum ama aynı bilgileri öğrenip nasıl bu kadar farklı sonuçlar veriyorlar hayret ediyorum.
Ben pek güvenmiyorum
Çok fazla yorum var şişirme de olabilir etkili de kafam karıştı valla
uzmani bilir bunu