Tartışırken birden toplarıma yakın mesafeden dizini geçirdi, orada da çok kötü oldum zaten..
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tartışırken birden toplarıma yakın mesafeden dizini geçirdi, orada da çok kötü oldum zaten..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Niye geçirdi acep, git tabii.
Sinirle işte
Geçmiş olsun
teşekkür ederim
Çoktan geçmesi lazımdi ama simdiye
Vay pislik
Kimm
Kız arkadaşın
He yaa hiç beklemiyodum
Ayıp yapmış
Evet o günden sonra hiç konuşmadik zaten
İyi yapmışsın
Msjlar falan atmiş da dalga geçer gbi iyice sinir oldum. Birkaç sefer de aradı açmadımm. Trip atıyorum şimdi 😂
İyi
Trip atmiyim mi yani napim bende ona mi diz atayım
Neresine diz atacaksın
Şeyine mi
Evet yapsam mı diye düşünüyorum
boş ver yapma bir kötülüğe başka bir kötülükle cevap verme büyüklük sende kalsın
Kısas hakkım ama aslında nasıl bir acı olduğunu bilmesi için öyle aklına gelince pat diye vurmasın.. kızlarinki de baya hassas çünkü biliyorum
Evet öyle, doğru söylüyorsun aslında kız haketmiş tabi ki ama çok fazla canı acıyacak gerçekten bu kadar zalim misin
Aslında olmak lazım da sanırım yapamam.. Yaparsam bile tatlı sert olabilir bir ders alması için
Göğüslerine vurabilirsin istersen
Ama vajinasına vurma
Niye 😀 birde attığı msjlardan birinde toplar sağlam mi falan gbi gülücük atmış dalga geçer gbi uyuz pislik
Çok pislik bir kızmış gerçekten bir erkeğin orasına vurulmaz
Normal vuruyordu şaka amaçlı falan hafif olarak anlık refleksle tepki vermem hoşuna gidiyordu biliyorum ama böyle hemde dizle sert olmasi ayakta zor durudum olduğum yere çökecektim nerdeyse
Geçmiş olsun çok acıdı mı keşke doktora gitseydin
burada anlatmiyim başkalarının okuması rahatsız eder
Çıktım
Normalde o kadar acımaz di ama biraz yandan vurduğu için yumurtanın bir tanesi diziyle bacağım arasında kaldı sağa sola kaçamadi ondan dolayi
Akşamda hafif ağrı olmasının sebebi oydu ama geçti bir sıkıntı yok
Geçmiş olsun
teşekkür ederim
Umarım daha kötüsü o şırfıntının başına gelir kardeşim
Sende o kızdan ayrıl bence
Daha kötüsü olur mu bilmem de bende onunkine vurcam yoksa içim rahat etmiycek.. Henüz ayrilmayla ilgili bir düşüncem yok ama
Peki sen bilirsin
Çok sert vurma ama genede
Yok anlık canı yanacak şekilde birkaç dklik yani. Öyle şişme morarma olacak şekilde olmasın yazık yani. Sonra bende onla dalga geçicem kuku sağlam mi diye gülücük aticam
Tabi ki yazık düşüncesi bile kötü
Yaptığı yanına mi kalsın yani. Hafif bir ders vercem sadece bize göre daha dayanıklısınız sonuçta dışta biseyiniz yok
Zarı zarar görebilir
Alttan oraya değil zaten. Önden vajina çizgisine onunda klitorisi dizimle pubis kemiği arasında kalsın
Yapmasan daha iyi ne olacağı belli olmaz
Peki madem yapmiyim tm vazgeçtim
En iyisini yaptın
O bana yapmaya devam edecek ama
Ondan ayrıl
Niye ayrilayim ya seviyorum.. küçük darbeler önemli değil alıştım da zaten ama sert olmasın yeter
Bu şekilde giderse kısır kalabilirsin
Yok yaa o kadar kolay değil futbolcular bile nasıl darbeler alıyor en çok çocukta onlarda var
Onlar sürekli tekme yemiyor
Bende yemiyorum ilk defa böyle bir darbe aldım. Onların aldığı darbenin yanında etkisiz eleman gbi kalır hemde. Düşünsene bacağı kas kütlesi erkek futbolcudan kramponla tekme yediğini
Zannetmiyorum kramponla tekme yediklerini , yerinde olsam dikkatli olurdum
Dikkatliyim zaten kiymetlimi korurum tabiki de
Herkes korumalı
Herkes koruyordur zaten kimse ortaya koymaz sakınır yani
E tabi ki
Küçük vuruşlari hafif darbeleri hoşuma gidiyordu ama
Kızı alıştırmışsın bir kere
O beni alışırdi. İlk başlarda yapma diye karşı çıkıyordum
Seninde hoşuna gidiyor anlaşılan garipmiş
Ayarında olursa sevdiğinin yaptığı her şey hoşuna gider
Bu bile mi
Evet
İyi madem siz bilirsiniz bol bol buz koy en azından tekmeyiyi yiyince acısını alır
Geçen günkü hariç acıtmak için hiç vurmadı ki buzluk bir durum olmadı yani
Bu şekilde devam etmemeli
Geçici bir dönemdir belki geçebilir bilmiyorum. Mesela mastürbasyon yaparken orama vurduğu anları hatırladığını orgazm olurken de tutup sıktığıni falan düşünüyormus öyle bosaliyormus
Garipmiş açıkçası
Bir gün senin pipini kesmesin sen uyurken galan
Başlarda bana da garip gelmişti ama zamanla alışıyorsun
Kesmez ponçik sevimli bişey hiç beklemezsin akılli uslu şirin bişey
Gene de fazla alışmamalı
Alıştım bile ayakkabı giyerken öne eğilince aradan ayağının ucuyla dokunacagini biliyorum. Bilmiyormuş gbi yapıp bacaklarım hafif açik eğiliyorum birden ahh napiyosun yaa deyip tepki verirsem gülmeye başliyor. Kimsenin yanında yapmaz ama yalnızken sadece kimse görmemeli utangac çünkü
Kızı çok alıştırmışsın seni çok sert tekmeleyebilir bu saatten sonra
Sert tekmelemez dayanamam çünkü kıyamaz yani. Niye sert vursun ki. Sen erkek arkadaşın olsa sert vurur muydun
Ben hayatımda sadece bir kişimin oradına vurdum o da bir kızdı yani cevap hayır
Bana kıyabilirmiş gibi geldi bir kere yapmış
Bak vurmaz yani biliyorum. Gecenkini de hak ettim aslında küfür falan ettim yüzüne karşı o da tutamadı kendini.. cezamı kesti yani