15 gü

Göğüs ortasında baskı, çene uyuşması ve sol kol ağrısı stres mi kalp krizi belirtisi mi?

Merhaba. Yaklaşık bir süredir ara ara göğsümün tam ortasında baskı/ağırlık hissi oluyor. Bazen tamamen geçiyor, bazen tekrar başlıyor. Arada sırada kısa süreli küçük sızlamalar da hissediyorum. Bunun yanında çenemde, özellikle dudak çevresi ve biraz gerisinde hafif uyuşukluk/kasılma hissi var. Bu his bazen tamamen geçiyor, bazen tekrar geliyor. Ayrıca sol kolumda belirgin güçsüzlük yok; telefonu rahat tutabiliyorum ve kolumu normal kullanabiliyorum. Ancak ara ara hafif karıncalanma ve ağrı hissediyorum. Çene kasılmam da bir süredir yani birkaç gündür var bu sebepten acile gittim kanlarım, mr ve tomografim temiz çıktı konuşmam normal, yüzümde kayma yok, gülümsediğimde iki taraf eşit hareket ediyor ve dilimi düz çıkarabiliyorum. Son günlerde çok yoğun stres yaşıyorum özellikle bir iki gündür gözlerim sürekli dolu geziyorum stresten asla çıkamadım bu hafta bu yüzden olabilir mi yoksa yarın bir acile gidip ekg ile emin mi olayım bir şeyim yoksa da çenem beni korkutmuyor ama göğsüm üstüne bir de kolum böyle olunca bir tedirgin oldum.

Göğüs ortasında baskı, çene uyuşması ve sol kol ağrısı stres mi kalp krizi belirtisi mi?