Yoksa kalp ile ilgili sorunum mu var doktora gidicem daha önce gittim temiz dedi ama 8 ay oldu pskiyatriye gittim antidepresan kullandım o ilaçlar zarar vermiş olabilir... Şimdi gidicem ama yine anksiyete diyip beni rezil etmesin? Ama o zamanlar sadece göğüs kafesimin orası ağrıyordu stresten, ama şimdi kalp krizi gibi koluma çeneme bazen dişime ve sırtıma da vuruyor? Ve koluma aşırı derecede vuruyor sol koluma öyle bir ağrı vuruyor ki felç kalmış gibi...
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
geçmiş olsun evet vurur tabi ki de
Anjina pektoris olabilir mi. Çenenin alt sol tarafı da ağrıyor mu
Evet çeneme vuruyor dişime vuruyor en çok koluma vuruyor sanki kolum felç geçiriyor öyle bir ağrı oluyor ki diyorum kalp krizi geçiriyorum yerlere yatıyorum ağrısından ya? O bahsettiğiniz hastalık nedir
Ya belirtilerine baktım aynısı ya karnımın biraz üstünde ağrı oluyor sol kolumu zaten demiyorum o fena ağrıyor şu an bile ağrıyor, bazen dediğim gibi sırta çeneme ve dişime ağrısı vuruyor aynısı ya
Karnımın alt tarafı dediğim yer kalbimin biraz altı yani mideye yakın yer o 2 gün ağrıdı ondan sonra sol koluma geçti ağrısı
Bizim hastalarımız da var da disimde ağrı var diye geliyorlar. Aslında dişinde ağrı yok yani anjina hastası. Anjina pektorise kardiyoloji bakar oraya muayene olabilirsiniz.
Aynısı ya dişime de vuruyor ama korkuttun şimdi beni ben stres yaparım şimdi daha beter olur😔
Ya doktor stres derse napacam biseyin yok derse
Stres diyip duruyorlar yaaa iyice bakmalarını istiyorum
Tamam işte gidip bende anjina olduğundan şüphe ediyorum diyebilirsin. Baksınlar bir çözüm bulunur yani hiç bilmemekten iyidir değil mi
Evet vurur dikkatli ol fazla sitres yapma havalarda sıcak kalp krizine birebir
Vallaha ya😔Ama eskiden olmuyordu ya sadece göğüs kafesimde ağrı olurdu oda stresten çünkü kalp ağrımaz derler genelde kola vurur sırta vurur şimdi aynı kriz gibi olmaya başladı ayırt edemiyorum kalp krizi geçirsem ayırt edemem
Aman aman dikkatli ol şu an evdeysen bı su iç ve balkona çıkıp hava al herkesin derdi sıkıntısı olabilir bunun yasi olmaz kimse içinde ne yaşadığını bilemez
Ya evet bak bizim AİLEDE babannem ve babam çok stres yapar ama bir kere kalbi ağrımadı bizde genetik kalp hastalıkları var bu yüzden daha çok risk altındayım her sene kontrole gitmem lazım ama gitmiyorum... Yani bir çok stres yapan insan var ablam falanda çok stres yapar ya stressiz insan olmaz ama neden özellikle bende bu kadar ağrılar oluyor sanki kalp krizi bak aynısı oluyor ya kalp krizini yaşamış gibiyim yemin ederkm
Tamam sakin ol lütfen bak kutuna bişey yazdım
streste insana en kötü hastalık bile gelebilir Allah korusun.
ALLAH KORUSUN ya ama. olmuyor işte bende bu yaşıma kadar stresle büyüdüm artık kalbim dayanmıyor çok yoruldu sürekli panik ataklar sürekli ritim bozuklukları ağrılar of dayanamıyorum artık sol koluma sanki felç iniyor öyle bir ağrıyor ki o an yere çöküyorum dua ediyorum ölmemek için çok fena ağrılar vuruyor ya kalbim Ağrısa önemsemem ama kol ağrısı her zaman ciddidir helede sol kol
peki seni strese sokan nedir?
AİLEM ve hayatım ama AİLEM kötü anlamda strese sokmuyorlar beni ya bende anksiyete bozukluğu var annem dışarı çıktığı zaman ya da babam çıktığı zaman ise gidiyorlar ya çok korkuyorum ALLAH KORUSUN bişey olacak diye evde kendimi yiyip bitiriyorum bazen ağlıyorum bazen kavga ediyorum strese sokuyorlar beni çalışmadan olmaz para kazanmaları lazım ama bende dayanamıyorum ya psikolojik sorunlarım var arabaya bile binemiyorum anksiyetem yüzünden arka koltukta oturuyorum ve yavaş gitmesi gerekiyor en fazla 60 la gitmesini istiyorum😔Çok fazlalık yapıyorum artık bana dayanamıyorlar AİLEDE zaten genetik kalp hastalığı var benim yüzümden ALLAH KORUSUN bişey olacak diye çok korkuyorum böyle strese giriyoruk işte kalbime vuruyot
Zaten antidepresan kullandığım için onlarda beni kötü etti birinci kattan aşağı atladım... İyiki orada kalbim durmadı, veya kalbime orada zarar da gelmiş olabilir iç muaynemi yaptılar ama bilemiyorum sonradan bişey olmuş mudur ya da kalbim atladım diye yoruldu mu anlamadım ki ya bileklerimi falan kesiyorum psikiyatriye gidiyordum çok şeyler işte ya hayatımı istediğim gibi yaşayamıyorum diğer kızları görüyorum çıkıp geziyorlar benim öyle hayatım olmadı ben hep evde oturdum AİLEMİ düşünüp kendi kendimi hasta ettim ya dayanamıyorum artık diğer insanlar gibi olmayı hak etmiyor muyum arkadaşım bile yok ben stres yapmim de napayim
kendine eziyet etmeyi bırak, mevsimleri düşün, kış ölümü hatırlatır, yaz yaşamı hatırlatır, ama ikiside yaşamın elzemlerindendir, yaşam bir döngüden ibarettir. yani herşeyi akışına bırak kötü düşünmeyi bir kenara koy , yaşamana bak.
sosyal yaşama at kendini , sevgili ve arkadaş edin.
Ya var ama olmuyor AİLEMİ düşündükçe stres yapıyorum
Bu sefer kalp krizi sanıyorum
her şey akışına bırak olumsuz düşünme, su akar yolunu bulur, sen olumsuz düşünme bak her şey ne kadar iyi olacak.
Evet stres yapar. Stres her yeri hasta eder benim bacaklara vuruyor aşırı hassas bacaklar
Geçmiş olsun ya benimde ara ara bacaklara vuruyor ama sadece bacağa vursa iyi kola ve sırta vurunca korkuyom kalp krizi sanıyorum daha çok panik oluyorum bu sefer kalp hızım 140 a çıkıyor zorla sakinleşiyorum ya bayilacak gibi oluyorum bide kalbimde galiba ritim bozukluğu var sürekli çarpıntı yapıyor tekmeliyor falan ağzımda hissediyorum kalbimi... Yani tek kalbim ağrısa okey stres Dicem de bu sefer ciddi olmaya başladı kalp damarlarında sorun mu var acaba daralma falan mı var ya
İzzet Güllü yü izle YouTube dan kesin çözüm
Aslında o durum kas spazmıdır
Bilmiyom ya kas spazmı ne oluyo? Ben kalp damarlarında sorun olduğunu düşünüyorum yani daralma falan olduğunu düşünüyorum çünkü normal ağrılar değil bunlar kalp krizi bile bire bir hatta daha fenası
Yine söylüyorum kas spazmı geçiriyorsun soğuk sıcak etkisi Yaşıyorsun Bu dalga kaslardaki asit ve lifler dengesiz durumda yırtılmalar oluyor ağrılı bir zaman geçiriyorsun
Yaşı yok derdin bilirim zordur
He vallaha çekilmiyor ya kalbim dayanmıyor artık azıcık stres yapsam hemen ağrılar başlıyor neden acaba kalbim güçsüz mu olmaya başladı
Kalp pili takmasınlar ya🤯
Derdini çözmek lazım senin bu sonraki is
Evet ama dediğim gibi bak bizim AİLEDE çok stres yapan insan var babannem babam ablam ama bir kere kalbi ağrımadı, Bizde genetik kalp hastalığı var bu yüzden risk altındayım ama kontrole gitmiyorum ağrı olunca gidiyorum şimdi bir kaç güne gidicem stres derse varya o aletleri kafasına geçiricem ya herkes stres yapıyor niye kalbi ağrımıyor kimsenin?
Demekki kalbimde sorun var ya zayıf ya da damarlarda sorun var iyice baksın istiyorum. Özel doktor tutucaz
Dayanamıyorum ya ben kiyamam
Selam burada yeniyim özelden nasıl konusabiliriz bende fazlasıyla aynı şeyleri yasıyorum ve korkuyorum sohbet edebilir miyiz
Evet stres kalp agrisi yapar
Kalp ağrısı değil sol kol ve sırt ağrısı kalpten vuruyor
Kardiyolojiye gitsene
Gidicem zaten özel doktor tutucaz da sormak istedim kötü bişey varmidir ya damarlar ile ilgili korkuyorum
Daralma falan mı var acaba ya bunuda stres yaparım şimdi😔Bitane hastalık varmış koroner arter hastalığı diye ondan korkuyom
Bir sey cikmaz insallah üzüme
18 yaşında ne stresi lan
18 yaşını doldurmadım... Bu yüzden bakmıyor kalp doktorları bizde özele gidicez..
Herkesin bir derdi vardır ya dertsiz insan yok önemli olan her stres yaptığımda neden koluma felç gibi ağrılar vuruyor
Yaş kaç
18 den bir yaş küçük işte
Evet, geçmiş olsun
Vurur
Genelde elim titrer
Evet vurur