bel ağrısıyla acile gittim. Kan, idrar tahlili yaptılar, röntgen istediler, bir de serum taktılar. Serum bitince bana hiçbir şey demediler; "damar yolu kalacak, bekle" falan diyen olmadı. Ben de tedavim bitti herhalde deyip damar yolunu çıkarıp eve döndüm.
Sonra tahlil sonuçlarımı almaya çalışınca şok oldum; meğer arkamdan tutanak tutmuşlar. Neymiş, hastaneden habersiz ayrılmışım. Bir de "seni telefonla aradık, ulaşamadık" diyorlar ama telefonuma gelen hiçbir arama yok. Hepsini geçtim, durumu anlamaya çalışıp doktorla konuşmak istediğimde kadın beni resmen çocuk azarlar gibi azarladı. Hem bilgilendirmediler, hem kafalarına göre tutanak tutup sonuçlarımı vermediler, hem de üstüne bir ton laf işittim. Tam bir rezillik yani, ben de o yüzden şimdi CİMER'e şikayet ettim. Acile giden bir hastanın sormadan tedaviyi reddetti diyerek tutanak tutması bilmiyorum bence normal olamaz :/
Sonra tahlil sonuçlarımı almaya çalışınca şok oldum; meğer arkamdan tutanak tutmuşlar. Neymiş, hastaneden habersiz ayrılmışım. Bir de "seni telefonla aradık, ulaşamadık" diyorlar ama telefonuma gelen hiçbir arama yok. Hepsini geçtim, durumu anlamaya çalışıp doktorla konuşmak istediğimde kadın beni resmen çocuk azarlar gibi azarladı. Hem bilgilendirmediler, hem kafalarına göre tutanak tutup sonuçlarımı vermediler, hem de üstüne bir ton laf işittim. Tam bir rezillik yani, ben de o yüzden şimdi CİMER'e şikayet ettim. Acile giden bir hastanın sormadan tedaviyi reddetti diyerek tutanak tutması bilmiyorum bence normal olamaz :/
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sen kafana göre gidip birde insanları elestiriurosun velev ki yolda bir şey oldu.. adam ve hastane kendini nasıl koruma altına alacak... bende acile gittim çok kan kaybettim.. neyse müdahale bitti eve girmek istedim.. onlar tutmak istedi.. bende kağıt imzaladık. kendi jategimle ayrildigimi beyan ederim vs.. bu insanlarda kendi haklarini korumak zorunda.. normal şeyler :))
Tuttuldu diyelim sonuç olarak hastayım ve orası acil en azından sonuçlardan bilgi verilir
Sen bilgi talep etmemişim ki.. sen kafarini bermissin tamam tedavi bitti demişsin :))). Ee bakmışlar bu kadar tıbbi donanımın var kendinde çözersin demislerdir:))
Talep etmem mi lazım her şeyi biz söyleyince yapacaklarsa işimiz var
Sen kalkıp gitmişsin.. damar yolu kolunda sen kendin çekip devam etmişsin.. adamda haklı olarak bu durumu tutanak altına almak zorunda.. çünkü sen yarın gelip bir sikayette bulunabilirsin.. yani bunu anlamayacak olmak.. enteresan... yarın sende bir işte sormluluk sahibi oldufunda her şeyi kayıt altına alacaksın.. örnek mal kabulcu 3 kg eşik gelen latlicani tutanak la eksik geldi der ona kaçmasın diye.. ya da her işte.. o yüzden adamları suçlayıp şikayet edevehim vs demeden önce kendine mi bir baksan acaba..:))
Anlamamak değil mesele ben yaptığım şey kesinlikle doğru demiyorum ama sonuçlarda sorun olmasa ilaç yazar vs biterdi benim ayrıca sinir olduğum üslup bozukluğu
Tamamda doktor henüz damar yolunu kapatmadan çıktıysan tutma hakları var
Onların da bilgilendirme zorunluluğu var
Doktor haklı kafana göre dede de ayrıldı İhsan En azından bir sorar gitmeli miyim diyerek
Sonuç çıkıcak 1 saat dedi zaten ağrı var bir şey yememişim ayrıca çok ilgisizlerdi yani o anı yaşamanız lazımdı anlamak için
Bi ara onlara cezada veriliyordu galiba
Evet
Sorumluluk almamak için yapmış
Aslında sorun yok çıkarmada ama kan sonucu tam çıkmadığı için tekrar kan alınması gerekiyomuş sonuçlar tam çıksaydı sorun yoktu bence kan alan kişiden kaynaklı bir mağduriyet de aslında