Konuşulan konuyu kaçırıyorum, odaklanma sorunum var. Bir konu hakkında akıl yürütemiyorum, fazla çok zorluyor hayatta bu durum beni. Mantıklı hareket edemiyorum. Ne önerirsiniz bu konuda?
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Konuşulan konuyu kaçırıyorum, odaklanma sorunum var. Bir konu hakkında akıl yürütemiyorum, fazla çok zorluyor hayatta bu durum beni. Mantıklı hareket edemiyorum. Ne önerirsiniz bu konuda?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Olur öyle şeyler dünyada yaşıyoruz sonuçta sık sık seks yap beyin sağlığına iyi geliyo
Kitap oku bol bol, emin ol etkisini görürsün
Deniycem mantıklı bencede
Evet bu gibi sorunlari olan insanlar kitap okurlar, ama öyle hemen değil zamanla okumaya devam ettikçe görürsün faydasını
Geç olması önemli değil ama toparlamam lazım çok zor hayatım
Çok iyi anlıyorum seni, eskiden bende öyleydim, şimdi düzəldim
İyi bari sevindim düzelmene hayat kalitesini çok düşürüyor bu durum çünkü. En basit şeyi bile düşünemiyorum bazen. Hep başkasının fikrine mıhtaç olmak çok zor. Oysaki aklını kullanmak çok güzel bir şey.
Bu kadar karamsar olma bence, bilinçaltı psikolojisi diye bir şey var. Sen kendine şu konuda kötüyüm dediğin sürece elinde olmadan kötü olmaya devam edersin. Oysa aldırma iyiyim iyi olacak diye söyle kendi kendine.
Deniycem. İletişim kötü benim insanlarla. Akıcı bir konuşmam yok kelime dağarcığı düşük. Hayatla ilgili de pek bilgim deneyimim yok ondan dolayı konuşucak konu da bulamıyorum insanlarla. Tıkanıyor yani
. İletişim kötü benim insanlarla. Akıcı bir konuşmam yok kelime dağarcığı düşük. Hayatla ilgili de pek bilgim deneyimim yok ondan dolayı konuşucak konu da bulamıyorum insanlarla. Tıkanıyor yani
Aslında bu durum yüzde yüz senden kaynaklanmıyor biliyor musun, karşındaki insanın da etkisi var emin ol,
Olabilir ortak konu az olunca karşıdakiyke öyle oluyor. Mesela anlaştığım insanla saatlerce konuşuyorum ama herkesle hemen arkadaş olamıyorum orada çok zorlanıyorum. Sıkılıyor o kişi zamanla benden.
Eklermisin bir şey dicem
Tmmdir
Dikkatini toplamanı öneririm
Ama nasıl
Her şeyi de ben mi söylücem. Tavsiyemizi verdik işte
Ahahahah dikkatimi toplamam gerektiğini bende biliyorum ama elimde değil ki dikkar eksikliği ne yapmam gerekiyor bilmiyorum
Dikkat gerektirmeyen işler yap
Memurum işim dikkat işi
Doğru, fotokopi çekerken çok dikkatli olmak lazım, elini kaptırabilirsin
Polisim
Hey mr policeman, i dont wanna trouble
😔
Bana trafik cezası yazma olur mu :(
psikiyatriye git
Yardımcı olurlar mı bu konuda sence düzelir mi ilaçla vs.
elbette
Deniyim teşekkür ederim
reca ederim