8 aydır diyet spor yapıyorum 106'dan 58 oldum, ilaç kullanmadım ve ameliyat olmadım ve aşırı derecede spor sonrası terliyorum, duş alıyorum. Günlerce aç kaldığım oldu, bağışıklık sistemi çökmesiyle doğrudan alakası var mı ya da deri fazlalığı var ondan olabilir mi? Ama her gün banyo yapıyorum, ilaç falan da kullanmadım hiç, bakıyorum bir tane böcek falan da yok, bu durum 10 gündür devam ediyor. Nasıl çözebilirim, hangi bölüme gitmem lazım? Yeşil kartım var. Artık bu durum bıkkınlık getirdi, uyuz gibi kaşınıp duruyorum, her yerim yanıyor ve sızlıyor. Bu durumu hangi bölüm anlar? Yeşil kartım var
Güncellemeler
2 sa
Kasidigim için yara oluyor 🙇
Sürekli kaşınıyorum ve kızarıyor neden oluyor bu kıpkırmızı yanıyor nasıl çözebilirim hangi bölüm anlar bunu çoğu yerim böyle oldu?
Ben bugün tatile gideceğim bulunduğum şehir fark eder mi yeşil kart İstanbul da çıkarmıştım Antalya da olacağım uzun bir süre mekan fark eder mi Antalya dan randevu alsam acaba
9 günde 3 öğün toplam çoğu zaman üst üste Hergun tek öğün stabil 1 saat fitness 13.5 km yürüyüş çok fazla yüklenirsen kilo vermek için isteyerek olur ama konu irade meselesi değil kaşıntı meselesi onu nasıl çözebilirim acaba
Ana Sayfa > Sağlık > Sorular > Sürekli kaşınıyorum ve kızarıyor neden oluyor bu kıpkırmızı yanıyor nasıl çözebilirim hangi bölüm anlar bunu çoğu yerim böyle oldu?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Böcek ısırmış seni yemişler yatağını çarşafını temizle
İki neden olur ya karaciğer safrada sorun var ya da uyuz paraziti kaptın
sütlü ürünleri tüketme süt alerjisi olabilir lasirin ilaç al eczaneden faydasını görürsün
Kendine dikkat et spor önemli mi bu kadar
Spor yerine yiyorum kilo almamak için sporla bı alakası olduğunu düşünmüyorum çünkü 8 aydır yapıyorum
Yeni çıktı ilginç
Uyuz kapmış olabilir misin?
Bende anlamadım ki şüphelendim maddeleri saydım nasıl çözerim acaba
Kan vererek uyuzu tespit ediyorlar. 10 gündür devam eden kaşıntı uyuz belirtisi olabilir acilen dahiliye doktoruna danış
Ben bugün tatile gideceğim bulunduğum şehir fark eder mi yeşil kart İstanbul da çıkarmıştım Antalya da olacağım uzun bir süre mekan fark eder mi Antalya dan randevu alsam acaba
Farketmez
Uyuz gibi değil dümdüz uyuz bu.
Ne yaptin
Cildiye
Olabilir
Alerjik bir şey gibi
umarım uyuz değildir
Umarım
Bu kadar düşüş normal mi kiloda
9 günde 3 öğün toplam çoğu zaman üst üste
Hergun tek öğün stabil
1 saat fitness
13.5 km yürüyüş çok fazla yüklenirsen kilo vermek için isteyerek olur ama konu irade meselesi değil kaşıntı meselesi onu nasıl çözebilirim acaba
Doktora görün ilaçlar veriyor bende de oluyordu kaşıntı mantar dedi ilaçlar verdi kullandım geçti
Hangi bölüme randevu almak lazım
Dermatoloji/ cildiye
Bazıları da dahiliye demiş
Cildiye yönlendiriyor zaten dahiliyeye eğer gerek duyarsa yaş kaç
Şu an Uyanık mısın Ona göre anlatayım
Beslenme nasıl
Pek iyi sayılmaz
İnceleyelim mi
Neyi
Düzenleyeyim
Böcek olabilirmi