2 sa

Sürekli kaşınıyorum ve kızarıyor neden oluyor bu kıpkırmızı yanıyor nasıl çözebilirim hangi bölüm anlar bunu çoğu yerim böyle oldu?

8 aydır diyet spor yapıyorum 106'dan 58 oldum, ilaç kullanmadım ve ameliyat olmadım ve aşırı derecede spor sonrası terliyorum, duş alıyorum. Günlerce aç kaldığım oldu, bağışıklık sistemi çökmesiyle doğrudan alakası var mı ya da deri fazlalığı var ondan olabilir mi? Ama her gün banyo yapıyorum, ilaç falan da kullanmadım hiç, bakıyorum bir tane böcek falan da yok, bu durum 10 gündür devam ediyor. Nasıl çözebilirim, hangi bölüme gitmem lazım? Yeşil kartım var. Artık bu durum bıkkınlık getirdi, uyuz gibi kaşınıp duruyorum, her yerim yanıyor ve sızlıyor. Bu durumu hangi bölüm anlar? Yeşil kartım var
Sürekli kaşınıyorum ve kızarıyor neden oluyor bu kıpkırmızı yanıyor nasıl çözebilirim hangi bölüm anlar bunu çoğu yerim böyle oldu?
Güncellemeler
2 sa
Kasidigim için yara oluyor 🙇