Güncellemeler
1 sa
Bu durum, sağlıklı insanlarda bile görülen normal bir vücut döngüsüdür. Gün içinde burun deliklerimiz sırayla dinlenir ve çalışır; buna nazal siklus denir.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Aslında dogru bırı kompak gorev verır dinlenme modu yanı.. Bırıyle tam nefes skırken dıferıyke az miktarda alırsın
Niye öyle acaba ya herhalde bende problem var sandım 😃
Hayır orjınali oyle:)
Evet ama birinden daha çok nefes gelirken diğerinden az geliyor
Dimi dimi
Herhalde dedim bende problem var dedimde internet baktım 😃
Bende de öyle çok can sıkıcı bir durum
Sağlıklı her insanda olan bir durummuş 😅
çok saçma bir şey mitre burun dediğin açık olmalı😂
Dimi bencede 😅 mitre neki knkss
Bence* olacaktı o😅
Bir de biri açılsa diğeri kapanıyor bu sefer
Ne güzel işte sağlıkyız en azından 🫠
Bence kendimizi avutuyoruz sağlıklı olsak iki delik de açık olurdu rahat nefes alırdık 😒😒
😅😅😅 Allah'ın bir bildiği vardır
alerji yapmış bizi bence😅
Biri tıkalıdır
Bu durum, sağlıklı insanlarda bile görülen normal bir vücut döngüsüdür. Gün içinde burun deliklerimiz sırayla dinlenir ve çalışır; buna nazal siklus denir. [1]
Geliyor nasıl gelmiyor
Bu durum, sağlıklı insanlarda bile görülen normal bir vücut döngüsüdür. Gün içinde burun deliklerimiz sırayla dinlenir ve çalışır; buna nazal siklus denir. [1]
Çok zekisin başka yerlerde kullan 🤣🤣
Ne alaka şimdi maykıl
Bende soldan çok sağdan az geliyor
Sağlıklıyız ozaman ☺️😅
nasıl yani
Burun deliklerimiz sırayla kapanıp açılıyormuş diğerinden fazla geliyorsa diğerinden hiç veya çok az geliyormuş parmaklarını koyarak test edebilirsin🫠
a herhalde haklısın ahsdf hiç fark etmemiştim
Sendede aynı dimi😅
Ciddi olamazsın
Diğeri tıkanınca nolcak
Alerjin vardır
Bu durum, sağlıklı insanlarda bile görülen normal bir vücut döngüsüdür. Gün içinde burun deliklerimiz sırayla dinlenir ve çalışır; buna nazal siklus denir. [1] Normal miş
Ama her zaman olmaz. Sık sık oluyorsa alerjik şişkinlik vardır
Sağlıklı olan her insan da oluyor muş knk sende de öyle örnek iki parmağını iki burun deliğine koy ikisinden gelmez diğerinxen fazla gelir diğerinden ise ya çok az gelir ya da hiç gelmez
burnun yamuk bence
Valla bravo
Dalga mı geçiyon😅
Yemin ederim gözlerim yaşardi
Ne alaka maykıl 😅
Inanilmaz bilgiler bu saatte burun deligime odaklandim. Seni bayan aziz sancar ilan ediyorum
Hahahah tişikürleeer 🫠
Denedinmi bari 😅
Benim delikler birbirine karişti sanirim yarim saat önce koşudan geldim arkadan soluyorum şu an:(( bi nromale dönsün haber edecegim hocam
Hadi bakalım bekliyor olacağım 😅
Nasıl geliyor biri rötar mı yapıyor
Yapıyor mus 😅
🤪🤪 senin yüzünden deminden beri burnumu yokluyom deli bu saatte başka bir şey bulamadın mı
Eee sonuç geliyor mu gelmiyor mu 😅
Biri az geliyor
Sağlıklıyız ozaman 😅
Kesinlikle ☺
Allah sağlık afiyet nasip etsin inşallah sağlık gidince parada dahil hiçbir şeyin önemi kalmıyor ☺️
Amin güzel insan 🌹
Nasıl yani
Burun deliklerimiz sırayla yer değiştiriyormuş mesela biri kapanıp diğeri açılıyor
Gelir
Parmaklarını koy ikisenede bakalım geliyor mu
Sen dene benim denemeye vaktim yok 😂
Yoo geliyor
Yerli madam curie
Evet gelmiyor