Hayır zaten üzgünsün ağlıyorsun bir de burnun tıkanıyor. Hayatın yeter artık nefes alama öl deme şekli mi bu?
Nasıl açılacak şimdi bu burun?
Nasıl açılacak şimdi bu burun?
Ağlarken normale göre daha fazla gözyaşı üretiliyor, göz kirptikca gözyaşı kanallarına çok daha fazla gözyaşı gider, aktığı kadarı akar ama bu kanallar dolmaya başlayınca fazlası geniz ve burna akar, dolayısıyla burun yolu tıkanır...
Ağlama lan bebe deme şekli , şimdi ağlıyorsun en kötüsü bu diyorsun ama burun bir tıkanıyor ve sana ''Bak ölüm var yeğen senin derdin ölümün olduğu yerde ne kadar büyük olabilir '' diyor
Ay çok çektim bunu. Burun spreyli almazsan kolay kolay rahatlayamazsın. Bir de kronik hastalığın varsa gece de uyutmaz. Burun bandı şart :(
Salgı bezleri çok çalışıyor sanırım gözyaşı sümük üretimi artıyor o yüzden tıkanıyor bence
Cevap
26Cevap
Ağlamamızı sağlayan göz değil göz altı torbalarımızdır. Ağlıyorsun sonuçta içerde birikiyor taşıyor oda geniz boşluğundan burundan akıp gidiyor. Çok fazla ağlarsan çok sıvı gelir buda tıkanmaya neden oluyor.
Hayatın nefes alama öl deme şekli değil de, nefes alama can çekiş deme şekli olabilir. Ölüm kolay ve kurtuluş olabiliyor bazen, ki hayat bunu değil senin çırpınışını izlemek istiyor gibi davranıyor.
Bilirim bu durumu. Sen hiç 4 saat ağladıktan sonra gözünden artık kan aktığını bilir misin?
Insan aldatildiginda , ask acisinda ve kandirildiginda aglamak en iyi yontemdir
açılmasına gerek yok hatta azınıda açma kurtulalım bir izmaritten daha
Ağlarken ve stresliyken vücud damarları genişler çünkü
Evet bende yasamıstım hıckıra hıckıra agladım düşündükce dünyanın hallerini caresizligimi dahada siddetleniyordu haykırıslarım yutkunamıyor nefes alamıyordum salya sümük nefessiz aglıyordum...
Gözyaşın sinüslerde üretilir, onlar da burunla alakalıdır
sinüsler şişip tanjantlar koştuğundan cosinüsler de bu duruma gülerken arkcotanjat da arkasını dönüp gittiğinden
Sorma geçen gün bana da oldu
Ağlaman kesildimi burun açılı verir :-)
Düşene de bir tekme burun vuruyor.
Sinir bozucu bir durum.
Duygu yükleniyor fazla o yüzden
Daha acemisin demekki :)
hiç aglayamıyorum ki.
Aynen 😂
damla kullan..
ayrıca geçmiş olsun..
Ne bu isyan gulugulugulu
Ağlamadığım için bilemeyeceğim