Tüp mide ameliyatı olanlar sürecini yazabilir mi? Sosyal medyada görüyorum, kimi inanılmaz memnun iken kimi çok pişman.
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Tüp mide ameliyatı olanların büyük kısmı fazla kilo verip sağlık sorunları azaldığı için memnun ancak reflü, kusma, vitamin takviyesi zorunluluğu, deri sarkması ve kilo geri alımı gibi nedenlerle pişman olanlar da var. Sonuç olarak ameliyat sonrası beslenme düzenine uyum ve düzenli takibe büyük ölçüde bağlı.
Haklısın teşekkür ederim
Riica ederim.
Benim bir kız arkadaşım oldu çok memnun kiz cok da iyi oldu görünüş olarak eskisinden ben de senin gibi inatagram tiktok da goruyorum normal kilo verenler mide ameliytaiyla olsun bu kilo verme insanlari cok daha farkli gosteriyor bildigin sanki seni almislarda oynamislar bir cok islemle o hale gelmissin gibi ama sadece bir kilo vermeyle cok güzel görünüme sahip oluyon daha rahat oluyon ben de su anda 150 kiloyum 70 75 kiloya düşmemm llazim kilo versem cok iyi olacak
Ne yapmayı düşünüyorsun peki
Bilmiyorum ki ne yapacagimi benim kilom normal bir kilo degil benim baska baska büyük sorunlarim var kilo zaten o yüzden var gidiyorum endokrine kan veriyorum elim bos dönüyorum dahliye gidiyorum kan veriyorum elim bos dönüyorum kimse bir sey demiyor diyemiyor ne oldugumu hani blsem ne oldugumu ne yapacagimi yapacam hani diyecem ki lanet olsun artik neyse ne yapacam uyacam diyecem baslayacam ama yok ne oldugumu bilmiyorum ne yapacagimi bilmiyorumm 😔😔😭😭😭
Ameliyat olmayı düşünmüyor musunuz
O benim düşünceme göre degil ama sana şunu söyleyim önceden düşünmüyordum yapmam diyordum şu anda düşünüyorum ama şu anda ben hayir yapmam evet yaparim desem de zaten oraya dogru gidiyorum benim sonum ameliyatlik olacak onu biliyorum
Umarım güzel bir süreciniz olur🌸
Amin inşallahh 🤲🤲
Bende düşündüm genel olarak yüzde 70 i pişman. Bende bu yaz olacaktım vazgeçtim seneye yaza. Spor ve hareketli bir yaşama geçemem gerekiyo . İmkanın varsa spor salonuna git spor yap derim
Kaç kilosun sen soylermisin
Bence sağlıklı bir şekilde zayıfla
Bence olma
olma sen
Neden peki?