6 gü

Çok korkuyorum uyku tutmuyor hoca nereden bulunur galiba yeni taşındığını evde bir şeyler var?

Geçen hafta eşimin iş seyahati nedeniyle evde tek başımaydım. Gece yarısı saat üç gibi tüylerimi diken diken eden bir nefes sesiyle uyandım. Üzerimde tonlarca ağırlık var, karabasan basıyor sandım, sesimi çıkarmaya çalışıyorum ama imkansız. Gözlerimi zorla araladım yatağın foot kısmında, karanlıkta simsiyah, insan siluetine benzeyen ama yüzü tamamen düz, pürüzsüz bir gölge bana dik dik bakıyordu kalbim duracak gibi oldu, Euzu besmele çektim, bir anda ağırlık kalktı, soluk soluğa ışığı yaktım. Tabii ki odada kimse yoktu. Dedim yorgunluktur. Ama ertesi gün salona geçtiğimde tavanda, elleri yukarı dönük şekilde simsiyah el ve parmak izleri olduğunu gördüm bizim ev tek katlı müstakil bir ev değil, apartmanın dördüncü katı, o tavana o izler nasıl çıkabilir? Komşu teyzeler kızım o musallat, evde büyü ya da eski kiracılardan kalan bir şey var, kapıyı açmışsın diyor. Aklımı yitirmek üzereyim, bu evde tek başına kalamıyorum. Benzerini yaşayan var mı, ne yapmam lazım?

Güncellemeler
6 gü
Geçen hafta değil ya NATO sırası eşim Ankara 'ya gitmişti göreve o ara
Çok korkuyorum uyku tutmuyor hoca nereden bulunur galiba yeni taşındığını evde bir şeyler var?