Geçen hafta eşimin iş seyahati nedeniyle evde tek başımaydım. Gece yarısı saat üç gibi tüylerimi diken diken eden bir nefes sesiyle uyandım. Üzerimde tonlarca ağırlık var, karabasan basıyor sandım, sesimi çıkarmaya çalışıyorum ama imkansız. Gözlerimi zorla araladım yatağın foot kısmında, karanlıkta simsiyah, insan siluetine benzeyen ama yüzü tamamen düz, pürüzsüz bir gölge bana dik dik bakıyordu kalbim duracak gibi oldu, Euzu besmele çektim, bir anda ağırlık kalktı, soluk soluğa ışığı yaktım. Tabii ki odada kimse yoktu. Dedim yorgunluktur. Ama ertesi gün salona geçtiğimde tavanda, elleri yukarı dönük şekilde simsiyah el ve parmak izleri olduğunu gördüm bizim ev tek katlı müstakil bir ev değil, apartmanın dördüncü katı, o tavana o izler nasıl çıkabilir? Komşu teyzeler kızım o musallat, evde büyü ya da eski kiracılardan kalan bir şey var, kapıyı açmışsın diyor. Aklımı yitirmek üzereyim, bu evde tek başına kalamıyorum. Benzerini yaşayan var mı, ne yapmam lazım?
6 gü
Çok korkuyorum uyku tutmuyor hoca nereden bulunur galiba yeni taşındığını evde bir şeyler var?
Güncellemeler
6 gü
Geçen hafta değil ya NATO sırası eşim Ankara 'ya gitmişti göreve o ara
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bence üstün açık kalmış. Yok öyle bir şeyler. Karabasan dediğin olayın etkisinde kalmışsın. El izi falan çok saçma.
Ne zamandır o evdesiniz ve tek misin eşin genelde yok mu
Ya geçenlerde oldu NATO Ankara 'ya geldi ya eşim görev için Ankara 'ya gitti tek kaldım o ara bunlar oldu resmini çektim zaten eşimde korktu ama şaka yaptığımı düşünüyor sen yapmissindir diyor pek onemsemedi teyze vardı karşıda onu cagirdim hemen baktı oda işte dedi daha önce gelin kayınvalide aynı sitede yaşıyorlardı güzel şeyler yasamadilar ikiside gitti falan dedi mardinliymis birde gelinle kayınvalide korkuttu bayağı eve taşınali 4 ay falan oldu ya
Sen alışana kadar bu durum geçene kadar gece ışıkları kapatma dua oku başına musibet gelmesin
Aynı şeyler devam ederse artarsa taşınmaya bakın
Ya ev bakıyorum uygun fiyatlı ama aşırı lüks olmasına kanmistik bizde evde tuhaf şeyler var enerjisi aşırı kötü
Dediğim gibi dikkatli ol umarım sorun olmaz evde huzurlu yaşarsınız
Oo cinler.. Bu gece sıçarlar artık ağzına abla
Ablam aptal misin zaten korkuyorum
Valla abla gelirler birazdan ayık ol
Önce sakinleş ışıklarını aç
Şimdilik bir şey yok gibi ama tek kalınca korkuyorum birde dogudayiz görevde teyzelerde abarttikca abartti önceki oturanlar sıkıntılıymış galiba
Tek misin şimdi
Hocalık bir durum yok, her şey sende bitiyor
bazı ritüeller var yaparsan rahat edersin
Karabasan basmış inanma yaşlılara pek
O el izi yoksa karabasandan sonra yattım uyudum sabah uyandım tavanda iz vardı korktum emin olmak için komşuyu çağırdım oda gördü
Daha önce yok muydu? el izi olduğu ne malum.
Boyattik girdik eve
Yat uyu cinden zarar gelmez sen dışardakilerden kork
Parmak izleri diyorsun ya gündüz bak birde
Beynin sana oyun oynuyor
Ya karşı komsumu çağırdım geldi baktı teyze emin olmak için birde evde duramadim onlara fırladım direkt
Gunduzdu zaten salondaki parmak izini gördüğümde
Evde tek olursan olur öyle, bir de hamileysen psikolojik sorunlar çıkabilir
Yok hamile değilim ve kadında gördü izi sonra anlattı zaten yani benim dışımda biride gördü el izini
Evden taşınmak istiyorum ya çok kötü enerjisi ucuz ama lüks diye tuttuk hiç içime sinmedi
Aklına paranormal şeyler getirmene gerek yok, belki sizden önce o evde oturanların çocukları yapmıştır, gerçekçi bakmaya calis
4 aydır yoktu boyatip girdik
Merak ettim fotoğraf atabilir misin
Evine giren çıkana dikkat et
Ayetel kürsi oku