Ev arkadaşım gece yarısı saat 03 30 da pijama terlik evden fırlayıp gitti akşam oldu hala ortada yok korkmaya başlıyorum?

üni okuyoruz 3 kız kalıyoruz ben ve diğer arkadaşım memlekete gittik öteki daha memleketinde Ben yarın gelecektim ama erkene aldırdım daha 3 gibi eve girdim dedim yarın sürpriz yaparım baktım o da arkadaşım hala oturuyor tv izliyor sürpriz olsun diye Ben de koltuğun arkasına geçtim bizim kumanda bazen görmüyor televizyonu kanal değiştiriyordu yine kumanda aksaklık yaptı arkadaşım da kumandayı yere fırlattı ben de öyle ne fırlatıyorsun be hayvan beğenmiyorsan git yenisini al diye seslendim. Gözlerini kocaman açtı sonra büyük bir çığlık atıp evden fırlayıp gitti dur bile diyemedim sesimi tanımadığı gibi benim çantam vestiyerin üstündeydi onu da görmedi şapşik saniyede kaçtı telefonu montu her şeyi evde nereye gitmiş olabilir ne zaman gelir saat 3.30'da oldu olay sabah çıkar gelir diyordum ama yine gelmedi akşam alıyor yakın arkadaşlarını aradım hiç kimsenin haberi yok nereye gitmiş olabilir Ben nereye gitsem polise gitsem mi kız 22 yaşında polis ne yapacak

Ev arkadaşım gece yarısı saat 03 30 da pijama terlik evden fırlayıp gitti akşam oldu hala ortada yok korkmaya başlıyorum?