şunu soyleyim tum yorumlari okudum ve benim ayni sey basima geldigi ici yazma geregi hissettim. universite yillarimda sosyal bir ortamimiz vardi arkadas ortami superdi yani. arkadas gurubumuz az ama cok saglamdi. kiz arkadaslarimizda vardi ve cok samimiydik vs. o sene yaz okuluna kalmistim parttime calisiyor okula gidiyordum o yazda arkadas gurubu dan c. de yaz okulundaydi ve ikimizin evide bekar eviydi cigdem yalniz yasiyordu bigun isteyim telefonum caldi arayan oydu ve ben cok yorgundum evde tek basina oldugunu cok sikildigini soyledi. aksam gelirmisin diye rica etti cok yorgun oldugumu ama kirmiycami gelecegimi soyledim. aksam isten cikmistim bir kac bisey aldim vr kapisini caldim iceri girdik. bana biseyler hazirlamisti ve gurunuse gore bayada emek vermis isten geldigimi aciktigimi dusunmus. neysd sagolsun bayada guzel oldu. derken film izlemeye basladik biyandanda muhabbet ediykruz cokta guzel vakit geciriyorduk saat baya gec olmustu odada tek yatak vardi bir erkek olarak aklima bin turlu seyler gelmeye basladi onu yataga atma hayalleri. fakat mantigim onun arkadasim oldugunu ayni sinifta ve ortamda oldugumuzu bunun kotu olacagini soyluyordu. tabi bekar erkek olarak benim alet dikildi lavobaya girdim uyumaya karar verdik geldigimde yatiyordu hadi uyyalim dedi ve ayni yatagi paylastik yataktada muhabbet filan bende uykudan eser yok. sarilmami ve uyumamizi isteti cok masumca ama ne mumkun sarildigimda beni ates basti ve sicakligini hissettikce azdim... opmeye basladim ve yapmamami soylesede artik duramiyordm oda azdi fakat kendini firenlemesini biliyordu ama ogece sevistikve ilerledikce is cigrindan cikti ikimde kalktik yataktanve mutfaga gidip sigara yaktik uzunca konustuk ve oge birlesme olmadi. ertesi gun ayni siniftayiz ve eski samimiyetimizden eser yok arkadaslar sorsada noldu diye ne soylenebilir? eskiden oldugu gibi o samimi icten duygular kalmamisti o guzelim arkadasligimiz benim uckurum yuzundn bitti. sana sunu soyleyim iyiki cagirmamissin
07 Yorumla
Soran+1 yılOfff cok kotu oldum ya okuyunca her anlamda kotu oldum iyiki cagirmamisim mi demeliyim şu an buna o halde? yazdiklarini okuyunca cagirmam iyi olmus dedim ama cok istemistim dun gece bunu inan:(
Soran+1 yılYok cok sagol anlattigin icin beni aydinlattin ama kiz neden bidaga konusmadi seninle onu anlamadim sonucta bisey yapmamissin zorlamamissin da ve birakmissiniz
Soran+1 yılHaklisin cok tesekkur ederim umarim bosluklar dolar ikimizdede..
En İyi Cevaplar
Evde alkol varsa güzelce bir demlen sen. En güzeli bu. Bir film veya müzik aç. Sigara yak, kafanı dağıt.
Sigara ve alkol kullanmıyorsan en güzeli bir duş al, ardından güzel bir çay demle... Dairede isen balkona çık, müstakil evde isen bahçeye çık. Çay ile beraber birşeyler atıştır. Gece gece evde yapılacak pek birşey yok...16 Yorumla
Soran+1 yılIste bunlari onla yapsam dedim bende
- +1 yıl
Aslında bu zamanda yalnızlığın kıymeti bilinmiyor, bakma sen.
Kullanıyorsan alkol ve sigara al. Müzik dinle, eskilere dal, kendi kendine felsefe yap. Birazda derinden yaşa bazı şeyleri. Belki söylediklerim sana terstir, belki hep hareketli bir hayat istiyorsundur. Ama en azından denemeye çalış. Şu an başka seçeneğin yok gibi
Ve emin ol, hayatı derinden yaşamaya başladığında, bazı şeylerde kendince felsefe yapıp, yorum yürütmeye başladığında daha iyi hissetmeye başlıyorsun. Ve daha garip...
Soran+1 yılSaydiklarini zaten yapiyorum bu gece onunla uyumak istedim sadece
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu kizlar saf ayagiya yatınca daha güzel daha sexi olduklarını falan mı sanıyorlar?
Aptal kız giderini hiç duymadım da.
Gecenin bir vakti boş eve erkek çağıracak da sonra tv izlicek. aynen tatliiiim çizgi film izlersiniz çünkü sen filmlerin konularını da anlamazsin12 Yorumla
Soran+1 yılYa benim en samimi arkadasim gunduzleri hep takiliyoruz bu gece niye degissin yillardir taniyorum guven duymadigim bir arkadasimi niye aramaya kalkmiyiyorum aptal aptal konustun ama bos konustun
Cagir tatlim adamin libidosu tavandir simdi yanlizligini giderir allahim ya :) kiz arkadas cagirsan olmuyomu illa bu gece fanfin var diyon yani 😊
52 Yorumla
Soran+1 yılYok kiz yapmaz oyle bise cok sekerdir guler egleniriz :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
Çok samimiyse kankam diyosan çağır benimde var öyle bir kız arkadaşım hiç cinsellik düşünmedim aynı oda da bile yattık ama yinede şeytan boş durmaz bilgin olsun gece kçta ararsada arasın sıkıntı çıkarmam
17 Yorumla
Soran+1 yılIste bu da oyle cagirsam aninda atlar gelir cik da hosuna gider ama bilmiyorum arayasim var gel deyip onunla uyuyasim var
Soran+1 yılYa neguzel olur ama onun kollarinda uyumak sadece uyumak cok seker cunkuuu cok
Soran+1 yılAyni odada da olurda yanimda yatsa bisey yapmasa oyle uyusam kollarinda sabaha kadar cok istiyorum
Soran+1 yılCagirmiyorum zaten merak etme istegim bsska olsa direk arar yapardim burada zamani oldurecegime
- Diğer konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılTamamda bizene arkadaşım? Petrol ofisimiyiz gaz almaya buraya geliyon?
43 Yorumla
Soran+1 yılFikir danisiyorum kararsizim diye ne hemen dakga geciyorsunki
- +1 yıl
Dalgamı geçiyorum? Gayet ciddiyim..
Diğer konusunda 11,7b cevap paylaştı. At bakalım oltayı denize kaç tane sazan yakılacak..:))
02 Yorumla
Soran+1 yılNe oltasi ya cagiracagim simdi gorecez sazani
Çağır bakalım nolacak sonrada bize anlatırsın merakta bırakma :)
15 Yorumla
Soran+1 yılCagirimmi herkes yok diyor ne olurki ona guveniyorum
Soran+1 yılErkek ya ne kizi
Soran+1 yılNiye oda yalniz uyumamis olur beraber uyuruz hosuna gitmezmi bu onunda?
sarılıp uyumak hasta insanı bile iyileştirecek cinsten:).. tarifini edemediğimiz doğanın en güzel hediyelerinden sadece birtanesi, tatlı rüyalar:)
012 Yorumla
Soran+1 yılOnun icin istiyorum iste bende
Soran+1 yılKorkutuyolar bisey yaparmis bana diye
Soran+1 yılSen olsan bisey yaparmiydin en samimi arkasina?
- +1 yıl
düşünüyorumda şimdi.. erkeklik tarafımla kalbim savaş veriyor.. ama kalbimin kazanmasına mantığım sebep oluyor.. sarılıp uyurdum güzel güzel.. eğer beni etkilerse onu arzularsam önce kalbini çalardım:) ciddi olurdum ilişki başlatırdım yani.. yoksa ne öyle maymunlar gibi sünepe bir erkek değilim ben..
Soran+1 yılOda yapmaz eminim bundan ama moralim sifir oldu yorumlardan cagirmaktan da vazgectim :(
Soran+1 yıl:(((((((hicde iyi olmadi
Soran+1 yılNeresi guzelse bunun neyse saol iyi geceler
Belliki erkek. benim bu saatte kiz olan herhangi bir arkadasimla oturup muhabbet ettigim falan oldu bana normal geldi ama sizin durumlarida bilemem.
02 Yorumla
Soran+1 yılMillet oyle demedi hemen ustume atlicak sanki :(
- Diğer konusunda 383 cevap paylaştı.
+1 yılCanm belki senin niyetin uyumak ama bizim milletimiz malesef oyle anlamiyo
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet cunku bana sarilmasini istedim sadece ama olmadi iste
- +1 yıl
Anliyorum canım seni emin ol kimseyi umursama ve hayatini yasa (;
Soran+1 yılTesekkurler canim :)
Ne gerek var kızım ya. Saçma sapan işler at bir şap uyu
12 Yorumla
Soran+1 yılNedenki sacma onunla vakit gecirip beraber uyumak icin nasil istiyorum şu an onu aramayi bilsen
+1 yıl1 Sonradan pişmanlık duyacağın hiç bir şey yapma
2 Şeytana uyma01 Yorumla
Soran+1 yılYok oyle birsey yapmayiz
+1 yılBende tek basimayim çağıracak hic kimsem yok şu an icin can sıkıntısı seni cok iyi anlaya biliyorum
00 YorumlaŞu saatten sonra sana söver adam yatağından kaldırma.
02 Yorumla
Soran+1 yılHayiir sovmez o bana aninda gelir
allahı seversen gece gece ne için çağırcan üstelik bayansın?
02 Yorumla
Soran+1 yılTakilacaz gunduz nasil takiliyosak
+1 yılayıpsın baskan çağar bizi pencereden millete küfderiz çekirdek çitleriz mağden suyu kapağı patlatırız :d
00 Yorumlabir kere ateş düşmüş içine çağır ver sende rahatla o da:)
12 Yorumla
Soran+1 yılYa rahatlamak istesem yaparim onunla takilip uyumak istiyorum sadece sevismek demedim
Gizli Üye(30-35)+1 yıliçini dök bakalım hem gizlisin :) neden gelsin. gecenin bir vakti yatağından çıkıp gelirse karşılığı ne olacak
01 Yorumla
Soran+1 yılYa guler eglenir sonra sarilir uyuruz diye dysundum beraber neguzel olur oyle uyumak cok istiyorum sadece uyuyalim beraber
+1 yılerkek arkadasmi bayanmi:D
04 Yorumla
Soran+1 yılErkek ama arkadas bisey yapmaz bana
- +1 yıl
gecenin bu saatinde
yanlis anlasilmasin
Soran+1 yılKim yanlis anlar?
- +1 yıl
erkek arkadasin
:)
hep bu saatlerdemi ararsin gel dersin
Diğer konusunda 3,9b cevap paylaştı. Her erkeğe evine çağıran bir kadın lazım.
00 Yorumla
+1 yıldiye saçma bir soru sordu sığır
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılanlaşıldı sevişesin gelmiş senin.
14 Yorumla
Soran+1 yılYok sarilip uyumak onunla
Cevap sahibi+1 yılbuna benimde çooook ihtiyacım var aslında:(:(:( yakınlarda olsaydın keşke.
Soran+1 yılSarilsa bana boyle sicackk sonra uyusak oyle misil misil bunu istiyorum iste
Cevap sahibi+1 yılBende onu istemistimmmmmm... Ama yoktun iste
bu gece cagırma siker miker mazallah
22 Yorumla
Soran+1 yılYaa hayir oyle biri degil o
+1 yılAmacına ve hangi arkadaşını çağıracağına bağlı
016 Yorumla
Soran+1 yılNormal arkadas oyle takilip uyuyacagiz
- +1 yıl
Kız arkadaşınsa problem olmaz fakat erkekse bence sabaha kadar uyuyamazsınız
Soran+1 yılErkek bana sarilip uyutmasini istiyorum sadece saril bana beni uyut dicem kollarinda hepsi bu
- +1 yıl
Denedi deme bir erkek sadece sarılıp sabaha kadar uyumaz, annesinisin kızkardeşimi neden sarıldıktan sonra uyusun?
Soran+1 yılBaska seyleri bir anda mi hissedecek sarilinca bana hic yokken aramizda oyle bisey?
- +1 yıl
Beden dili başkadır, gönül dili başka, seninle sevişmesi için sana aşık olmasına gerek yok
Soran+1 yılArayip simdi desemki hakan ben korkuyorum gelebilirmisin beraber uyumak icin desem ama uslu duracagina eminsen gel desem olurmu arimmi simdi?
- +1 yıl
Koşarak gelir sarılır yatar sonra yakınlaşma başlar sonrasında onu hissettikçe sende rahat durmazsın...
Soran+1 yılDeli olacam ya elim telefonda okadar arayasim varki
- +1 yıl
Bak güzelim senin derdin belli ya burdan biriyle sanaldan işi pişireceksin ya da arkadaşını çağıracaksın, lafı dolandırmaya gerek yok sana kolay gelsin
Soran+1 yılBurdan birimi ya oyle bisey istesem bir dk da olur hatta 10 sn de niye bukadar ugrasayim ben sarilip uyumak istedim onunla
- +1 yıl
Kaç yaşındasın ayıp olmasza söylermisin?
Soran+1 yıl26 yasindayim vazgectim ya cagirmicam herkes neler soyledi hemen sucladilar illa kotuye cekerler olamazmi yalniz degil onunla uyumak istemistim saolun yalniz uyicam yine
- +1 yıl
Yaşına göre sorduğun soru biraz çocuksu, 26 yaşına kadar öğrenemedinmi bir erkeğin sana sarılıp yattığında rahat duramayacağını, homo bile olsa organı uyanabilir, neyse iyi uykular👋😜
Soran+1 yılBir erkek baska guven duyulan bir erkek baska her erkek de art niyetli degil ve onunla uyumak istemem cocukca degil zihniyetiniz boyleyse sorun bende degil
- +1 yıl
Sen arkadaşını çağır sabaha kadar sarılsın uyuyun bizim zihniyetimiz bozuk haklısın, senin gibi temiz zihniyetli insanlar olması ne mutlu, saygılar iyi uykular
+1 yılNasıl bişey yapmaz ya yeme bizi
12 Yorumla
Soran+1 yılYapmaz gercekten gunduz yapamazmi istese niye yapmiyor?
- +1 yıl
Çekirge bir sıçrar iki sıçrar 3. sünde avlar seni
Sevisirsiniz cagirirsan
113 Yorumla
Soran+1 yılYok sanmam takiliriz sonra uyuruz bence
Soran+1 yılDiyelimki uyicaz sarildi optu beni ne olurki baska ne yapacak zorla bisey olmazki
Soran+1 yılOff ya cagirmaktan vazgecirteceksiniz illa dimi:(
Soran+1 yılYa onun yanimda olmasini istiyorum gercekten eglenceli olur diye sonrada uykumuz gelecek yatagima birlikte uzanacagiz oyle sadece sarilip kollarinda uyumak buydu istedigim
Soran+1 yılArayip soracagim oule bisey yaparmisin bana derim yok dicek eminim gel korkuyorum dicem olurmu bu sekil?
Soran+1 yılAriyorum tamam bakalim uyanacakmi duymazda bida arimmi duyana kadar?
Soran+1 yılAramadim ya aricak moral bike kalmadi saolun :(
Diğer konusunda 343 cevap paylaştı. Yat zıbar kimseyi rahatsız etme :-D
04 Yorumla
Soran+1 yılNiye sevinir ki o cagirsam ucarak gelir :)
vur kafayı yastığa yat :)
01 Yorumla
Soran+1 yılAma eglenceli olurdu gelse ya
+1 yılCagirmaya utaniyosan cagirma hic
03 Yorumla
Soran+1 yılAma gelmesini istiyorum aslinda
- +1 yıl
Neden istiyosun?
Soran+1 yılIyi anlasiyoruz guzel olmazmi
+1 yılO kadar erkek istyorsan ben varm :D :D
00 YorumlaErkek milletine güvenme O. O
10 Yorumlabeni arasana ==) uyanığım zaten =)
10 YorumlaSana bilik mi lazım ben anlamadım :)
04 Yorumla
Soran+1 yılYa onunla vakit gecirip beraber uyumak istiyorum:S
Soran+1 yılUykusu gelene kadar uyumayiz sonra uyuruz
- Diğer konusunda 800 cevap paylaştı.
+1 yılOnu çağırma, beni çağır.
00 Yorumla Ne yapacağiniza bağli
00 Yorumla
+1 yılÇağırr durduğun hata boyle seyler olurr
03 Yorumla
Soran+1 yılDegilmi guveniyorum ona
- +1 yıl
Güvenme erkek sonucta:-)
- +1 yıl
Anadoludami evin
Gizli Üye(36-45)+1 yılSanalda görüşemez misin?
00 YorumlaOrosbuuuuu
20 Yorumla
+1 yılBeni tarif etmis gibisin ayni durumdayiz
00 YorumlaVerebilecegin birini cagir :-)
10 Yorumlaamaaan
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşın bayanmı
12 Yorumla
Soran+1 yılYok erkek ama sevgili degil
- +1 yıl
Erkekse sana kabarabilir yasini basini almissin biz ne desek yalan olur kendin bilcen
Gizli Üye(36-45)+1 yıladres tel ver ruhunu sevdiğim ;)
00 YorumlaAllah n igrenci
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇağır gelsin o yetmezse bize haber ver ;-)
00 Yorumla
+1 yılBöbrek. avi
00 Yorumla
+1 yılErkek profili op
00 YorumlaDiğer konusunda 481 cevap paylaştı. Kafana gore.
09 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorumki iste
Soran+1 yılYok gercek cok seker aslinda biseyler icer bir film filan izleriz sonrada birlikte sarilip oyle misil misil uyuruz diye istiyorum bana sarilmasini istiyorum uyurken:(
Soran+1 yılArimmi diyosun bisey olmaz degilmi yani hic olmadi sadece cok iyi anlasiyoruz ama ben onunla uyumak istiyorum
Soran+1 yılNiye ellesin sarilsin bende sarilim uyuyalim oylece yyyaaaaa cok istiyorum bunu ben
Soran+1 yıl:((((niyee
- Diğer konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılYalnızlık güzeldir..
00 Yorumla beni çağır beni
00 Yorumla
+1 yılçağır hemen gelir (:
00 YorumlaDiğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ziplamana bak.
10 Yorumla
+1 yılBn bosum ara boşal
12 Yorumla
Soran+1 yılNe ilgisi var sorumla
- +1 yıl
. d hc ak hiiiiic ilgsi yok
Diğer konusunda 6b cevap paylaştı. Çağır takılırsınız
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSanal deneyelim. :D
00 Yorumla
+1 yılben gelebilirm:)
02 Yorumla
Soran+1 yılSen arkadasim diilsin ama:)
- +1 yıl
olabiliriz ne olucak:)
+1 yılCagirip napican
03 Yorumla
Soran+1 yılUykum yok tv oyun bira falan sonrada uyuruz
- +1 yıl
O grlene kadar uykun gelir
Soran+1 yılKarar vermem lazim iste acillllen
+1 yılErkek mi kiz mi?
09 Yorumla
Soran+1 yılErkek ama sevgilim degil ya arkadsim
Soran+1 yılYok ben evde takilalim istiyorum
- +1 yıl
Bence çağırma ciki verir bak :)
- +1 yıl
bir erkekle kiz evde nasil takilabilir bu saate?
Soran+1 yılNiyeki saati mi olur gunduz takiliyoruz gece ne degisecekki
- +1 yıl
Yaaa ne amacla cagiracaksin onu anlamadim sen erkegi cagirdin mi aklindan seks gececek kesin ondan cagiriyor diyecek
Soran+1 yılKorkuyorum derim gelirmisin derim
- +1 yıl
Geldi mi de siker sni sende bunu istiyon galiba
+1 yılbeni çağırabilirsin
00 Yorumla
+1 yılNerede oturuyosun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevişmek için mi?
115 Yorumla
Soran+1 yılYok yaa oyle takilirdik tv izleriz oyun oynariz uyuruz
Cevap sahibi+1 yılbunun için uyandırma onu :)
Soran+1 yılYaa gelsiiin ama arimmi
Cevap sahibi+1 yılama sevişmek isteyecektir. sevişeceksen ara :)
Soran+1 yılNiyeki uyuyamadim gelirmisin korkuyorum derim
Cevap sahibi+1 yılsonra da uyuyamıyorum benim yanımda uyur musun dersin? :)
Soran+1 yılTabi zaten onun icin istiyorum uyuyalim beraber diye
Cevap sahibi+1 yılçıplak bir de? :)
Soran+1 yılYok niye ciplak ya uyicaz diyorum
Cevap sahibi+1 yıliç çamaşırlı o zaman, sen giyinik mi uyuyorsun? belki çocuk çıplak uyumayı seviyor :)
Soran+1 yılSortla yatsin oda
Cevap sahibi+1 yılsen peki?
Soran+1 yılBende sortla yatarim
Cevap sahibi+1 yılbana adres ver ben geleyim :)
Cevap sahibi+1 yıluyudun mu?
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat