Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar sinirden titriyorum bişey diyim
Güncellemeler
+1 yıl
Evet ve sonuç olarak biz barıştık..13 yaşındaki yeğenindeymiş hesabı o giriyor oynuyormuş benimki uygulamayı silmiş telefonu bozuk ve kaldırmıyor (doğru bu arada telefonu bozuk kaldırmıyor bunu biliyordum) soru sormayıp dinlememek direkt ayrilmakla buyukHata yaptım ama o da beni anladı orta yolu bulduk Allah ayrı olanları kavuştursun iletişim kurun arkadaşlar iletişim kurmak çok önemli inanın.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yalanı içinde barındıran ve buna sebep olan ayrılık, haktır...
Gerçekten sevmiştim Allah bildiği gibi yapsın
Havale et, boş ver. Kimse için üzülmeye değmez. İyi günler🙂
Verdiğim emeklere duygularıma üzülüyorum ona üzülmüyorum ki
Boş ver bence öyle takılma her şeye.
Saçmaladım mi sence ciddi güzel bir ilişkimiz vardı berbat mi ettim
Her şeye sinirlenmeyiniz.
Çok güzel ciddi bir ilişkimiz var ve onun ilk sevdiği ilk sevgilisiyim çok güzel hatıralarımiz var annesi bile biliyor beni sence geri dönüşü olur mu bitsin istemiyorum belli ki Bi açıklaması var
Bro bı gidip yüz yüze konuş böyle bitirme
Kız dinlemeden yargiladiğim için benden uzaklaştı
Yapmasan iyisi önce yüz yüze konussaydin
Çok güzel ciddi bir ilişkimiz var ve onun ilk sevdiği ilk sevgilisiyim çok güzel hatıralarımiz var annesi bile biliyor beni sence geri dönüşü olur mu bitsin istemiyorum belli ki Bi açıklaması var
Ustam 5 yıllık ilişkim vardı beni darladi ilk kavgamız da dedim ki ayrılalım mi? Bak aileler tanismis sen düşün kız geri gelmedi açıklama fırsatı bile vermedi bana
Ve biz nişan için gün aldık 🥲
Kanka get contact uygulamasına girdim numarasını sorguladim kimin onu nasıl kaydettiğini sorguladım biri buse pubg diye kaydetmiş gece 3 de aktifmiş bana 11.30 da ağrım var dedi yazmadi uyudu ama pubg girebiliyor bide paylaşmasını istemediğim mini etekli Bi fotoğrafını profil yapmış popülerliğini gizlemiş oyunda sabah ayrılık mesajı attım üste çıktı dedi işte beni anlamadan dinlemeden sorgulamadan ayriliyosun tamam git ayrıl bilmem ne neye uğradığımı şaşırdım madem nedenlerin var anlat dedim profili kaldırmak için girdim annemin üstüne yemin ederim ki telefonum zaten bozuldu ateş gibi yanıyor elime alamıyordum ayrıca ağrıdan ölüyordum dedi dershanede şimdi öğlen son kez konuşalım dedi beni sevdiğini falan söyledi ne dusunuyosun sen
Çiçek al git benim hatun da keşke yüz yüze konuşsa kaçıyor
Kanka o uygulamayi banada goster
Google play getcontact yaz
İyi yapmışsın
Gercekten guvenilecek 1 kişi bile yok mu ya nasıl bir dünya burası
Seni kekliyor, yol ver gitsin
O ne diyor bu duruma
O şu an uyuyor ben ayrılık mesajını attım yolun açık olsun dedim
Aga bi konuşsaydın en azından
Konuşacak ne var kardeşim bana yazmıyor oyuna giriyor mini elbiseli fotoğrafını profil yapıyor bide popülerliğini gizlemiş sen ne anlarsın Allah aşkına
Kanka Bi bakarmisin
Buyur
Kanka get contact uygulamasına girdim numarasını sorguladim kimin onu nasıl kaydettiğini sorguladım biri buse pubg diye kaydetmiş gece 3 de aktifmiş bana 11.30 da ağrım var dedi yazmadi uyudu ama pubg girebiliyor bide paylaşmasını istemediğim mini etekli Bi fotoğrafını profil yapmış popülerliğini gizlemiş oyunda sabah ayrılık mesajı attım üste çıktı dedi işte beni anlamadan dinlemeden sorgulamadan ayriliyosun tamam git ayrıl bilmem ne neye uğradığımı şaşırdım madem nedenlerin var anlat dedim profili kaldırmak için girdim annemin üstüne yemin ederim ki telefonum zaten bozuldu ateş gibi yanıyor elime alamıyordum ayrıca ağrıdan ölüyordum dedi dershanede şimdi öğlen son kez konuşalım dedi beni sevdiğini falan söyledi ne dusunuyosun sen
Böyle işler mesajla çözülmez yüzsüze konuşup sonra yapacağına öyle karar vermelisin
Aldatılıyorsun
Allah belasını versin inşallah
Amin