Polisi arasam mi sizce
Kapida kaldim arkadaşım iceride uyuyor?
Polisi arasam mi sizce
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sen de tam derin uykusunda aramışsın. cama küçük taş falan at. kapıya vur gene duymuyorsa evin önünde bekleyecek yer varsa ve uykusuzluğa dayanabilirsen orada oturup bekle. ama dayanamazsan ve senin de gidecek yerin yoksa evinize en yakın karakola git. polislere durumu anlat sana sahip çıkarlar. sabaha kadar orada misafir ve aynı zamanda güvende olursun. imkanları varsa çilingir de ayarlarlar belki.
Ilk defa böyle bisey yasiyorum
Kendi anahtarimi kendi ellerimle ona teslim ettim resmen
Bu sana bir ders oldu işte. Arkadaşına bir şey olduğunu sanmıyorum. Yaz gecesi insan sıcaklardan dolayı daha da mayışır ve şu anlar derin uyku zamanı. Uyanması daha da zor. Git polislere durumu anlat. Yardım ederlerse ne ala. Anlatmam çekinirim diyorsan evinin yakınında bir park bahçe falan varsa oraya git orada bekle. belki uyuyabileceğin bir ortam vardır. Bir banka falan uzanıp uykuya dalmayı dene ve kendini de güvene al. Arkadaşın uyanmıyorsa bir türlü başka da yapacağın bir şey gelmiyor aklıma. Evinize yakın bir yerde akrabanız olsa onlara git diyeceğim de o da bu saatte ayıp olur gibi.
düşün düşün düşün kapıyı kredi kartıyla açmaya çalış düşün düşün düşün kapıya omuz ay düşün düşün alt kattaki o*ospu Neriman a git 1 gece orda kal.
Ara açık kalsın bir yandan kapıya vur bir yandanda zile bas oda olmassa evi yak gitsin onada yâr olmasın 😂
@Mhmt021 cok komikmis
@Mhmt021 sığır seni. Tek bildiginiz küfür soyu bitip tükenmeyen d a l l a m a l a r.
Allahını seven yorumumu kaldırsın bildirim gelip duruyo 😂😂
Cevap
10Cevap
En azından evin var iyi tarafını düşün
Kredi kartı ya da kimlik gibi ince bişeyle zorla biraz açılır hemen
Arasına koy onu kapının dilini bulmaya çalış
cebinde kredi kartı gibi bir kart varsa kapida kilitli değilse Kilidin olduğu araya sok Kilidin biraz ustu olsun assagi doğru kaydir aciliyor uğraş biraz
Abi çilingir çağırsana ya da polise haber arkadaşına birsey olabilir azicik ciddiyet lütfen
karşı komşunun ziline bas. sonra özürler dile. sonra kapıyı tekmele
Ev alt kattaysa taş at pencereye
11 ci kat
Telefonla ara ya da kapiya vur kuvvetli
Binada baska insanlar da yaşıyor
Rahatsız edemem
Cama taş at, belki ölmüştür.
cam dan evegir
Cami De Uyu
açtı mı?😀
Hayir
Gülme be ://