6 gü
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
sizofrenide sesler duyarsın hatta bazen ne yaptigini farkedemezsin cikarsin sokakta ben peygamberim diye bagirirsin o an oyle inandigin icin sonra kfa yerine gelince naptim dersin😉
başıma gerçekten bu dediğinin aynısı geldi. hala emin değilim şizofreni miydi büyü müydü.
Bende anlayamıyorum ne yaşadınki
özelden anlatırım buralar olmaz
Kabul et bakam
Büyü yoktur bu gerçeği kabul edersen daha kolay olur.
Bakara suresi 102. ayet
Ekliyorum Allah da yoktur.
Büyü diye bir şey yoktur ama ondan korunmak için Kur'an'da falak ve Nas suresini okuyabilirsin ilaveten şefaat suresi de bu konuda iyidir
Var yavru bu süreler neden indirildi, neden inkar edersiniz..
Büyü falan yok buna inanman psikozdandır
Kur'an ı ve allahı inkar mı ediyorsun arkadaşım kitap ortada alenen...
Büyünün var olduğunu söyleyen ayeti getir bakalım
Bakara suresi 102. Ayet
arasını ayıracak şeyler öğreniyorlardı. Onlar, Allah’ın izni olmadıkça o büyü ile hiç kimseye zarar veremezler
Allahın izni olmadan kabul olmazmış o zaman allahın elinde yapan kişinin değil 😂
Yani diyor ki ne yaparsa yapsın allahın emri olmadan bir şey yapamaz, faydasız zarar verecek şeyler öğren memeleri için arkadaşım
İyide allah izin veriyor ise bir bildiği vardır sana büyü yapılıp zarar vermesinde, o zaman neden inkar edip şirk koşuyorsun
Neden dalga geçiyorsun ki saygı bile duymuyorsun... İnanıyoruö ki senınn kendine bile saygın yoktur. Dualar boşuna inmedi... Kur'an boşuna vahyedilmedi
Cevap veremedin?
Verdim ya okumanmı kıt beybi
Dualar boşuna inmedi dedin allahın sana neden kötü büyü yapılmasına izin verdiğini ve sonrasında senin allahın izin verdiği büyüyü neden inkar edip şirk koştuğunu sordum cevaplayamadın 😂
Yoo hepsi allahın iradesinde oluyor ve ameline işleniyor anlamadınmı... Her koyun kendi bacağından. Seçim senin allah irade vermiş zaten ne yapacağınıda biliyor... Özgürsün ama seçiminde 😉
İyide halen cevap gelmedi başka bir şey anlatıp durma 😂
Yahu bunlar zaten hepsi ibrettir anlayabilene... İnkar etmedim ben sen dalga geçtin 🤣🤣
Cevabı halen alamadım, daha yazma kendinle çeliş boğul 84 ıq
Len veriyoz cevaı işte anlattığımda gizli sen anla ya da daha açık sor
Herkesin iradesiyle oluyor demen ne alaka sorduğum soru ile 😂 kaçamak cevaplarla geçiştiriyorsun halen cevap gelemedi bak
Ya sende mahsus bir cevap vermemişim gibi davranıyorsun cevabı çoktan vermişim sana ayeti oku ayet tek vaşına cevaı zaten🤣
Halen cevap gelmedi 😀
Sen ne sordun ki ben soru bulamadım sabahtan beri🤣
80 ıq hafıza yeteneği, 1 gün önceki diyaloğu hatırlamıyor yukarıda soru durduğu halde
Bak şimdi allah izin veriyor ise bir bildiği vardır sana büyü yapılıp zarar vermesinde demişsin, ironi mi yaptın anlamadım bundan kasıtsa sorun bu da allahın iradesinde. İmtihan da olabilir hem iyiye hem kötüye. İyiye sabrını dener kötüye cehennem ateşini körükler... Kötüye de vazgeçmesi için bir fırsat ama işte.. Hayatta iyide kötüde olacak. Melek ve şeytanın olduğu gibi, sanmaki kötüler hep kötü kalıyor. İlla bir yerde allah tarafından imtihanlarla arındırılıyorlar her şekilde..
Yani demek istiyorum ki zaten inancı olsa temelde bu kötülüğe başvurmaz ama allah müsade vermiş. Zaten başta inanç sorgulanıyor allah biliyor herkesin kalbini ama sen böyle alay ederek inanmadığını kanıtladın yavru sjsjs
Güzel nihayet biraz alakalı cevap geldi sorun şu ki sen inkar ediyorsun büyüyü allahın isteyip izin verdiği birşeyi sen nasıl üstünden atmak istersin şirk değil mi
Roma'nın başkenti kutsal şehir tabi ki
Yes yes yo
Basin kapaliysa söyle hiç yorma beni
Açık aw
Büyün7n binbir türü var.
Sirf geri tepmemesi için binlerce koruma falan yapilir.
Enerji emer delirtir ya da kafa sçar enerji sömürtür
Pek inandırıcı değil büyü
Kur'an ı kerime ve Allah'a da inan muyorsunuz inkar ediyorsunuz o zaman...
Tövbe estağfurullah
Aç bakalım oku söylediği tekrar düşün canım benim