Sağlık için gideyim diyorum da iki güne bırakırım düşüncesi var
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sağlık için gideyim diyorum da iki güne bırakırım düşüncesi var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
iraden varsa evet
Yok işte
Ya bi arkadaş partner falan olmazsa, ya da spor salonunda tanidiğin her defasinda arkadaşlık kurup konuştuğun olmayinca olmuyor o iş. En azindan bende öyle
İlan mı versem arkadaş aranıyor diye hahaha
Evet mantikli 😅
Önce zihinsel gücünü artırman gerekiyor, kararsız olursan sadece sporda değil her alanda başarısız olursun.
İşte onun gücünü nasıl attıracağım bilmiyorum
Hayatta ne kadar başarısız olduğunu düşün, kendini affedemedikçe güçleneceksin
Iyi hissettiridgini farketmeye baslarsan birakmazsin
Ya ben hasta bir kere böyle başlamıştım güzel de de sürekli gidiyordum ama böyle bir iki kere şey dedim ya sonra giderim falan daha gitmedim bıraktım
Kendini bu kadar tanırken zor gibi sanki devamlı olması 😅
İşte de bir çıkış yolu arıyoruz
O çıkış yolu sporu sağlık ya da kilo vermek için değil bir hobi için yap ve sosyal aktivite gibi düşün oraya gittiğinde zihnini sıfırlayıp deşarj olduğun bir alan gibi
Sanırım bunun için orada bir arkadaşa ihtiyacım olacak
Yalnız aktivite yapmak ya da yalnız birşeyleri yoluna koymak neden ürkütücü geliyor mesela
Ne bileyim daha bilmiyorum
Düşünmen gereken nacizane bir yabancı fikri olarak söylüyorum yalnız yapılan aktivitelerde bazen sürükleyici olur devamı gelir bu kişinin kendisiyle olan alanı değerlendirme aşamasıdır. Şahsen sen napıyosunda bana akıl veriyorsun diye sorarsan en basiti ben yalnızlıkla çok kötü anlaşan biri değilim ama işten yorgun bile gelsem canım sıkkınsa ya da arkadaş bulamıyorsam tek başıma balığa giderim. Tek başıma kahve içmeye giderim. Spor benim hayatımda hiç olmadı o yüzden ona yorum yapamıyorum 😅
Hahah
İki güne bırakılıyor ama bir arkadaşla gidersen motivasyon daha fazla oluyor.
Eşlik edecek birini bul her şeyden önce
Arkadaşlarımı bir yoklayacağım bakalım
Bence spora gidelim deme sohbet muhabbet konusu olarak sağlıklı yaşamdan gir konuya, hayatıma sporu dahil etmek istiyorum, daha kaliteli daha sağlıklı yaşamak istiyorum de. Arkadaşlarından kim sana katılıyosa kimde ışık varsa onunla spora başla. Lafta herkes onaylar
Ben biraz değişik bir arkadaşları olduğum için onay verdikleri anı zorla da olsa götürürüm bunu bilirler haha
Hırslı olman çok güzel. Benim istediğim de pes etmeden devam etmen. Şu an istediğin şeyin ömrün boyunca hayatının bir parçası haline gelmesi
Bikarsın hemen
İşte bırakmamak için hani bir taktik bulmam lazım
Sartlanman gerek
Bu havalarda sarmaz. Kısa doğru git
Fark eder mi
Sıcakta insanın isteği gelmez bence. Hem bu havalarda insan daha yorgun oluyor , vücut kendini salmış oluyor.
Ben arkadaş olurum. sana birlikte başlayalım
Muhtemelen bırakırsın hiç gitme sen
Bak niye böyle diyorsun
Öyle bir düşüncen varsa bırakırsın sonuç alman uzun bi süreç faydasını gözle görüp motive olana kadar bırakıyor çoğu insan uzun üyelikler yaptırıp gitmiyorlar zor geliyor çünkü
Bence bu konuda arkadaşlar
Yani bir arkadaşım varsa her türlü motive olursun
Arkadaş motive eder ama senden dsha çok istemesi lazım yanındakinin yoksa o da uzaklaştırır
Yok şunu yapmayıverelim bugün böyle olsun bugün gidesim yok böyle şeyler oluyor
Ne yapayım ilan mı vereyim khhjjj
Nasıl bulacağın sana kalmış sldldldkdl
Haha oda doğru
Çok kilolu diilsin sıkı olmak için mi yapcaksin
Ay Yok ya kemikleri falan böyle sürekli Bir yerlerim ağrıyor işimden dolayı çok oturuyorum böyle hem spor olur hareketlilik olur hem sosyalleşme ekstra olur falan filan diye
Hmm ne iş yapiyosun
Güvenlik
Vwowowowow
Yaparsın yaparsın git
Çok gaza geldim şu an
Yaparsın istikrar önemli
İşte o bende yok yani
Edersin
Ayyy bilemedim ya
Teşhirciliğe gidersin sen😂😂
Bi sg ya
Başla ihmal etme