Eskiden diş teli kullanmıştım şu an hiç ağrım falan yok ama yarısı var, yarısı etle kaplı tamamen çıkar mı
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Tamamen çıkar benim yanağımdaki ufak eti parçalamıştı ama yer edindi 10 numara
Ya bende hıcbır sey yok sadece oradayken dilimde bir deyler hissediyodum 2 gündür merak ettim parmağımla dokundum bi baktim disim cıkmıs flash falan tuttum yarısı var yarısı yok ağrım falanda olmadı hic anlamadim
Seis sedasız çıkar o dert etme acı olur ilerde briaz belki o zaman doktora görün
Yaa tamamdır teşekkütler
Diş hekimine git muhtemelen çekilmesi gerekiyor 20lik dişlerin hiçbir faydası yok yarısı çıktıysa enfeksiyon vs kapabilir dikkat et
Ama 2 gün önce randevum vardı doktorum hicbir sey söylemedi
Ben devlet hastanesinde dolgu yaptırmıştım 1-2 tane hepsine kanal tedavisi yaptırdım sonradan devlette yapamıyorlar. Ayrıca devlette bir kadın dişin çekilmesi gerekiyor demişti bir de ön dişim korktum ağladım daha yaşım küçük sonuçta özele gittim kanal oldu dişim şu an hiçbir sorun yok mesela. Tecrübeli de olması önemli hekimin sadece özelde bitmiyor. Başka hekime de gitmeni öneririm. Ağzımda 1 tane 20lik dişim var sadece gömülü diğerleri hiç çıkmadı bende doktorum çekilmesine gerek yok bir sorun ağrı yapmadığı sürece dedi. Para için bazıları her şeyi yapmak istiyor dikkat et.
Gercekten oyle babamın sağlam dislerini cekmislerdi
Benim 16 yaşımda çıktı eğer dişçin çekelim diyorsa çektir sonra diğer dişlerin zarar görüyor ben dördünü de çektirdim kurtuldum çok şükür
2 gün önce randevum vardı hıcbır sey demedi fark etmistir diye düsünüyorum
3 yıldır yarım kaldı benimkisi bazen çıkıyor bazen çıkmıyor
İnsallah cıksr mahsuwbwjwj
Zamanla çıkıyor endişelenme
Yaa tamamdırr
Çıkar evet sakız çiğne bol bol
Cignicem tesekkurler
Rica ederim geçmiş olsun