9 gü

Arkadaşlarım ben hastalandım aradım mesaj attım gelmediler çok yavaş geldiler resim bile çekinmiş olabilirler?

Mesaj attım en azından biriniz gelsin, arama yaptım iki kişiyi diye, zehirlenme gibi bir şey yaşadım. Kendime iyi gelmeye başladım, sonra daha çok kustum, ağlama geldi beni yalnız bıraktıkları için. 1 saat sonra geldiler kim bilir o sırada resim çekindiler, şu an camiye geldiler resim çekiyorlar ve gülüyorlar hatta şimdi gezecekler 22.00'a kadar 5 kişiyiz, ben onlardan uzak durmak için köşede duruyorum. Ambulans geldi epilepsim de var, Çar Seyahsever iptal olur diye de korkuyorum. Allah kimseye muhtaç etmesin, çok ağladım artık ne yapmalıyım sosyal hayatta çok zorlanıyorum. Geldiklerinde bile yavaştı, ağladım bağırıp çağırdım hatta "abartma ya" dedi arkadaşım, ona da kızdım. Bir özür bile dilemediler, kadın aradıktan sonra çok geç geldiler, tanımadığım kadının elini tuttum hatta savunma yaptılar yok öyle böyle diye, çok zoruma gitti. Allah kimseye muhtaç etmesin artık ne yapmalıyım kendime onlara karşı böbreğim bile ağrıyor şu an çok kötüyüm kordona gezmeye çıktılar çok ağladım

Güncellemeler
9 gü
Epilepsi nöbeti geçirmedim sadece başıma sıcak geçti ve susuzluk geçtiğimi söyledi kadın
Güncellemeler
9 gü
Ellerim kitlendi korkmaya başladım kollarım uyuştu onlar gelmedikçe daha kötü oldum
Arkadaşlarım ben hastalandım aradım mesaj attım gelmediler çok yavaş geldiler resim bile çekinmiş olabilirler?