Güncellemeler
9 gü
Epilepsi nöbeti geçirmedim sadece başıma sıcak geçti ve susuzluk geçtiğimi söyledi kadın
Güncellemeler
9 gü
Ellerim kitlendi korkmaya başladım kollarım uyuştu onlar gelmedikçe daha kötü oldum
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mesaj attım en azından biriniz gelsin, arama yaptım iki kişiyi diye, zehirlenme gibi bir şey yaşadım. Kendime iyi gelmeye başladım, sonra daha çok kustum, ağlama geldi beni yalnız bıraktıkları için. 1 saat sonra geldiler kim bilir o sırada resim çekindiler, şu an camiye geldiler resim çekiyorlar ve gülüyorlar hatta şimdi gezecekler 22.00'a kadar 5 kişiyiz, ben onlardan uzak durmak için köşede duruyorum. Ambulans geldi epilepsim de var, Çar Seyahsever iptal olur diye de korkuyorum. Allah kimseye muhtaç etmesin, çok ağladım artık ne yapmalıyım sosyal hayatta çok zorlanıyorum. Geldiklerinde bile yavaştı, ağladım bağırıp çağırdım hatta "abartma ya" dedi arkadaşım, ona da kızdım. Bir özür bile dilemediler, kadın aradıktan sonra çok geç geldiler, tanımadığım kadının elini tuttum hatta savunma yaptılar yok öyle böyle diye, çok zoruma gitti. Allah kimseye muhtaç etmesin artık ne yapmalıyım kendime onlara karşı böbreğim bile ağrıyor şu an çok kötüyüm kordona gezmeye çıktılar çok ağladım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Erkekler arasında durumu umursamayanı döverler herhalde. d o yüzden herkes elinden geleni yapar en hızlı şekilde geçmiş olsun epilepsi baya zor bir şey
Epilepsi nöbeti geçirmedim
Resim çekindiklerini düşünüyorum ben aradayım sıra 2 defa aradım
Abla gercek arkadasin degiller. Abartmaya ya ne dmeek? Hasta insana hele ki. Umarım sağlam bir arkadasin olur en yakin zamanda
Dedim ki ben ben ölsem bi yaş damla dökmezsiniz dedim mesaj attım aradım hatta yanımdaki kadın bile aradı çok yavaş geldiler şu an sinirlerim çok boşaldı böbreğim ağrımaya başladı onlar gittikten sonra gezmeye gittiler
Yapılan dogru degil
İyi seç arkadaşlarını tabi hastaneye falan götürüp ilaç aldıktan sonra yapılacak çok bir şey yok sabaha kadar başında beklemeyecekler sonuçta
Haklısın dediler özür bile dilemediler bende bağırdım çağırdım herşeyi söyledim
@MichealCorleone5467 beklesin istemiyorum ki
@MichealCorleone5467 o an çok kötüydüm biri gelebilirdi gelince bi salka slak açıklama yaptılar bende hiçbir açıklamayı kabul etmiyorum dedim
Sürü için yük olarak görüyorlar muhtemelen insan doğası böyle
@MichealCorleone5467 allaha havale ediyorum özür bile dilemediler ben bile kusura bakmayın dedim o çok zoruma gidiyor artık bi kusura bakam bile demiyorum umursaycsm kendime odaklancam arkadaşlarımın yanında bende hasta olmak istemem
Arkadaş zor zamanda belli olur diye boşuna demiyorlar neyse geçmiş olsun bakalım güle güle
@MichealCorleone5467 teşekkür ederim haklısın
Allah sifa versin annen baban yok mu
Var ama onlara söylemem
Arkadaşlarımla tatile gelmiştim
Ankara da isen yardimcin olurum yeter ki iyileşin onlarin hiçbir i arkadasin değil
Değilim çok kötü oldum şu an gezmeye gittiler bende ağrı ağlama çekiyorum