1 ay

E-Nabızda görünen eski J45 astım tanısı POMEM/PMYO polislik sağlıktan elenmeme sebep olur mu?

Selamün aleyküm arkadaşlar, polislik (POMEM/PMYO) sağlık kurulu süreciyle ilgili tecrübelerinize danışmak istiyorum. Yaklaşık 8 yıl önce çocukluk döneminde konulmuş bir J45 (Astım) tanısı e-Nabız geçmişimde görünüyor. Ancak o günden beri 8 yıldır tek bir kez bile doktora gitmedim, herhangi bir tedavi, ilaç veya sağlık raporu geçmişim de yok. Aktif olarak futbol oynuyorum ve kondisyonum gayet iyi. Yönetmelikte astımın engel olarak geçtiğini biliyorum ama benim durumum geçmişte kalmış geçici bir tablo ve şu an solunum fonksiyonlarım tamamen normal. Benzer şekilde geçmişinde yıllar öncesinden kalma J45 tanısı olup da muayene günü testi temiz çıktığı için "Sağlam" alıp geçen oldu mu, doktorlar o anki güncel sağlığa göre mi karar veriyor? Tecrübesi olanlar yanıtlayabilirse çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.

E-Nabızda görünen eski J45 astım tanısı POMEM/PMYO polislik sağlıktan elenmeme sebep olur mu?