sabahtan akşama kadar ne edecem nolcak sonum onu düşünüyorum ve hastalı gibi sürekli memurlar nette ve kpss sayfalarındayım alışkanlık oldu bende hiç kimseyle konuşasım yook çevremdekileri mutlu ettim düşük puan almakla atanmamı istemeyenler sürülerce dolu çok kıskanılıyodum ne yapacam ben yaa emekler çöpe gitti bu seneki sınavın manyaklığı bizi vurdu
Cevabın nedir?
+1 yılgeçmiş olsun , bende 73 aldım 4 ay tarih çalıştım kitaptan 5 soru çıkmadı 17 yanlışım vardı diger derslerim normaldi dersanede 80 in altında almadım... walla üzülme rabbim hayırlsını versin.. işsizlik çok zor anlıyorum seni ben bankacıyım... ben dahi işten kurtulmak için girdim kpss ye ama adamlar kimse yapamasın diye sormuş... sınavdan çıkınca şükrettim işim var diye... allah yardımcın olsun... biyerde çalışıyomusun ne mezunusun
02 Yorumla
Soran+1 yılkamu yönetimi örgün maalesef işim yooktuu:(((
Soran+1 yılkaç geldi sana
En İyi Cevaplar
+1 yılaynı ben:) ama ben 1 ay çalışıp girdiğim için çok koymadı bana ya. puanım 63 geldi. guv açılırsa belki guy sınavı açılırsa ona başvurma ihtimalim var şansa bala 2-3tane garip puanım 80 gelmiş :) tabi guy şartları değişmesse:) kpssyi sildim hayatımdan. hazırlanmaya niyetlenirsem en erken 8-9 ayımı feda etmem gerekiyo bunu biliyorum.
00 Yorumla
Dunde ben bu durumdaydim takmiyorum kafama yoksa hasta olcam oyuzden ozel sektore yonelebilirim sende oyle yap olmadi bir daha girersin aman yemisim kpssni bir daha mi gelcez dunyaya ooo bas bas paralari leylaya magdurumda magdurum ;)
11 Yorumla
Soran+1 yılkötüyüm hocam yaa hep atrih yüzündenn kaç kez tekrar ettim müfredat dışı geldi
+1 yılkpss 2015 a grubundan 90 bile alsan tercih yapamıyormuşsun doğru mu bu acaba
sadece çift yıllardaa tercih oluyormuş02 Yorumla
Soran+1 yılP3 TEK DÖNEMDE GEÇERSİZ A İÇİN ETKİLİ
- +1 yıl
peki2015 te girceğim sınavdan merkezi yerleştirme yapamam mı
tek yılların tercihi yok mu
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
22Cevap
+1 yılben de de 74 geldi boşuz yani bunu bırak elimde üç üniversite diplomsı var bunun yanında tekrar lisans +2 yükseklisan devam ediyor ölsem keşke o anı yaşamassam.
010 Yorumla
Soran+1 yılne okudunuz hocammm
- +1 yıl
ben mi? daha önce işletme lisans,
muhasebe önlsians
bil. prog. önlisans
bil. müh./kayıt sildirdim bursu kaybettim ailevi.
bilişim master devam ediyor ,
biyoloji master devam ediyor
matematik bilgisayar devam ediyor.
arkeooji bıraktım
tarihi bıraktım
vs...
Soran+1 yılbaşım ağrııdı bakmıyim ben:)))
- +1 yıl
daha hoca olamdım hocam bakmak mı intihar edersin benim yerimde olsan düşünüyorumda.
Soran+1 yılben de düşünüyorum o derce vahim durumdayım bir ben atanmadım herkes çalışıyo :(
- +1 yıl
dertleri yazan ormanlar yetmez arkadaş. şeytan diyor ki git iki litre benzin al Ankara da kendini yak a. q. hayatında ne varsa örnek olsun ya da gösterişli bir intihar bıktım a. q. haytından. annemin 70 yaşında parasını yiyorum ara sıra işe gidiyrum adam günlük 10 15 lira veriyor. vay. ülke allah belanı vesin. Allah suriyeyi bize de yaşatsın. adam 60la devlet demir yollarına girdi. Allah suriyeye yapılanının milyonlarca katını bu ülkeye versin Beni ağlattın arkadaş gi işine ya.
Soran+1 yıl:(((durum vahim ortak
- +1 yıl
sıkıntı değil artık bıraktım her şeyi tek hedefim var en iyi yazılım ve kriptoloji uzmanı olmak ve yurt dışına çalışmak gün gelecek olacak bu sözlerim.
Soran+1 yılumarım olur
- +1 yıl
olmassa bana iş mi yok ne diyelim ya? artık bırakırım her şeyi. ne olur evlenmem ne olur biraz daha az yaşarım ne olur hayattan soğurum hepsi bu kadar basit ne olur Allahı biraz daha az hatırlarım ne olur kadına taparım ne olur yaşamdan bıkmışlık olur ne olur biraz daha daha fazla günah işlerim. ben çalıştım mı karşılığını almaşsam her şeyimi kaybettiğimin göstergesidir.
o tarihe çalıştığım vakte yazık. bilmek imkansızdı. 1 sene daha olsa kimse yapamazdı. tam mühendis sınavıydı bu kpss
01 Yorumla
Soran+1 yılyok hocam edebiyatçılar yapmıştır
Istedigin kadar tarih bak ben girdim sinqva sinqv cikisi tarihcinin biriyle tatnistim adam tarihci 9tane bosu vae allah bilir yanlisida vardir. Ins yokturda. Fena kasmislar sinavda.
010 Yorumla
Soran+1 yılsıyırdım maalesef
Soran+1 yılkaç geldi hocam
Soran+1 yılbölüm
Soran+1 yılok gidersin
Soran+1 yılkafayı yemiyon en azından tekrar çalışmak kabus gibi sizin yine her sene bizi bir a grubu her sene b 2 senede bir
Soran+1 yılhayırlısı hocam diycek bişi yok
Diğer konusunda 875 cevap paylaştı. Bu sene cok insanin ahini aldilar vicdanlarini Allaha havale ediyorum yazik Bu genclige...
028 Yorumla
Soran+1 yılsorma tarihin pusulasını çalışan götürdü
Soran+1 yılyaa yaa kesin çıkar sormaa
Soran+1 yılgötürürrr tabii uynık yaa kpss kordinatörüymüş biyogrfisinde öyle yazıyo günahını almıyim ama
Soran+1 yılcoğrafyanın pusulası da çıkar
Soran+1 yılhocam senin bölüm ne kaç grldi
Soran+1 yılhocm aynı gruptayız gel:) iibf bitikk tban 83 napcam bilmiyom
Soran+1 yılnapmayı düşünüyosun şu sten sonra plnın nedir alan mı çalışcan banka sınvları mı
Soran+1 yılhayırlısı d 2016 da sınav yokmuş
Soran+1 yılkpss b 2016 da 2015 de alan vr ben halk bankası ziraate gircem hiç bankyı da sevmezdim ama yspck bişi yok üstat durum vahim
Soran+1 yılboşum evet maalesef
Soran+1 yılo yüzden kötüyüm ya
Soran+1 yılhiç bişi yapasım yok alışmışım ders çalışmaya
Soran+1 yılvala öyle arkadaş gece gece de korku filmi izledim tam iyi oldu uyku tutmuyo:)
Soran+1 yılne diyosun korkudan uyuyamıyorum şu an tekim odada yaaa :(((hep sınavdan oldu:)
Soran+1 yılkahrolsun
Soran+1 yılhocam bizim kadrolar 4001 diye peşkeş çekildi her mezuna o yüzden battık
+1 yılUcunda ölüm yok bir daha hazirlan ve bu sefer eksik yerlere de calis.. hem çalisip hemde kpss ye hazirlan boylelikle bunalmamişda olursun ;)
024 Yorumla
Soran+1 yılişte çalışıp kpssye odaklanmak olmaz
- +1 yıl
Çogunu çaliştin zaten tekrar etmen zaman almaz boylelikle bildiklerinide unutmazsin.. emin ol seneye daha farkli olacak cunku hepsi bildigin konular..
Soran+1 yılseneye yok düz memurluk a öğretmenlik var
- +1 yıl
Düz memurluga girersin sende ;)
Soran+1 yılişte 2016 da sınav
- +1 yıl
Uzulme o zmn olan olmuş.. gecmisi dusunursen orda kalirsin artik gelecege bakip planlar yapman lazim
Soran+1 yılvalla hocam giden yıllarıma yazık gençliğim gidiyo ders çalış çalış nereye kadar
- +1 yıl
Bende senin gibi dusundum ve çalişiyorum.. bazen kadere inanmalisin ;)
Soran+1 yılne çalışıyonn şu an
- +1 yıl
İşte çalişiyorum defter kitap olayini bitireli 7 sene oldu yani ;)
Soran+1 yılkaderciliği sevmem
Soran+1 yılbölüm sizin nedir
- +1 yıl
Unv olarak soruyosun herhalde.. ben okumadim oyle bisey.. seninki kaderlik oldu ama.. sana duşen metanetli olman.
Soran+1 yılkaderciliği sevmem hocammm bir insan kendi kaderini kendi çizer
- +1 yıl
O zaman intihar et ;) al işte kaderini çiz.. geçmişi düşunen orda kalir.. artik önüne bakman lazim hacı
Soran+1 yılylr yspcsm hacı en iyisi ders çalışıyim zaten mati yetiştiremedim diye kaybettim umarım bir yere kapağı atarım yoksa kötü durum
- +1 yıl
Ama kendinide fazla bunaltma derim ben.. aktif ol sosyalleş.. ders calisiyorum diye inek modunada girme yoksa sinavda cok kasar ;)
Soran+1 yılinek değilim dee çalışıp karşılık alamayınca kötü oluyorum o tarihee verdiğim önemi diğer desrlere eşit dağıtsaydım iyi puan gelirdi
- +1 yıl
Stratejik oyna.. demek istedigim komple derslere adapte olursan bu seferde sinavda daralirsin.. en azindan sosyalleski sinav stresin azalsin ;)
- +1 yıl
Eskiyi dusunerek sadece kendini uzersin
Soran+1 yılçalışanlar sınvda stres yaptı ondan düşük aldılar rahat giren az çalışıp iyi yapanlar var stres yok gereksiz bilgi yk kafalarında çünki
- +1 yıl
Tamda anlatmak istedigim bu.. az stres çok iş ;) relaks olcan hacı.. biraz kaderci olmalisin bu seni rahatlatir emin ol
Soran+1 yılkaderiliği sevmem hacı:)
- +1 yıl
Sevsende sevmesende mecbur kabul edecen bu da bir gercek ;)
üzülme ben tarih öğretmeniyim ve kpss kurslarındada ders veriyorumm.. sen yapamadın belki evet ama kimse yapamadı çünkü müfredat dışında çok soru soruldu.. puanlar genelde düşük...
05 Yorumla
Soran+1 yılhocam siz ne yaptınız afrasiyabı zeytindağını felan
Soran+1 yıldüşük nete yüksek puan gelmiş
- +1 yıl
Yeni gordum yazdiginizi kusura bakmayin.. ben onlari yaptim ama üniv bilgilerimle ve alan derslerine de girdigimiz icin cok detay biliyoruz... ama normal lisans tarihinde bu detaylari anlatmiyoruzz çünkü gerek yok o zaman konular bitmez tarihin sonu yokki
. lisansa sorulmamaliydi yani o sorular
Soran+1 yılumarım iptalolur dava açıldı
+1 yılSon tercihlerde bir ihtimal girme şansın var. bekle kısmet
025 Yorumla
Soran+1 yılocam puanın üstüne 3 puan ekliyomuşuz 77 tekabül ediyo bu sene üstüne 3 puan ekleyin deniliyo da bişeye yaramıyo denemelerim 78 ve 79 du sınavda 80 üstüne çıkacağımı düşünüyodum battıı mati bile yetiştiremedim
- +1 yıl
2012 den itibaren soru tipleri degişti. 1 soruya 1 dakika ahrcamak imkansız artık
kısacası ben 120 soruyu tamamen yapandan süphelenirim
Soran+1 yılyetişmiyoo yerleşen eski kpss ile yerleşti şimdiki sınav ağır eskiden kek sorarlardı
- +1 yıl
vet o yüzden diyorum 120 sini de dogru yapan birine hatta 110 u gecen birinden süphe duyarım ben
netten bahsediyorum
Soran+1 yıltarihin pusulasında çıkmış sorular
- +1 yıl
Tarih degil de cografya ne öyle
Soran+1 yılcoğrafya 3 yanlış tarih 12 yanlış
- +1 yıl
Tarih kafa karıştırır evet
2015 ya da 2016 ya kaldı artık
Soran+1 yılbölüm hocam
- +1 yıl
Alanım yok
4001 den istiyorum sadece
gerisini istemem. - +1 yıl
sen hocam
Soran+1 yıliibfliyim örgü
- +1 yıl
Çeko?
işletme?
iktisat?
Uİ?
Soran+1 yılkamu
- +1 yıl
işin zor
simdiden baslamaya ne dersin?
alandan dene
Soran+1 yılbilmiyom bu bir zirrat bir halbankası sınavına gireyim de hiç bankayı sevmezdim nolcak bilmiyorum kpss ye çalıştım umudum vardıı ama mat yetişmedi süreden tarih morali bozdu tüm sınava yansıdı o psikoloji
- +1 yıl
dogrudur. Ara sıra 70 ile mulakatlı acıktan atamalar cıakr onlara bak
Soran+1 yılöyle yapcamm yapcak bişey yok ales çalışırım yds felan yapcak cidden bişi yook alan da bir senelik olay değil Ankara anlandan dersaneye giden arkadaşlar alanı bırakıp b ye yöneldi bir senee alan hallolmaz birikim gerek
- +1 yıl
sen bir yandan alese devam et.
yüksegini yap
bitir ardından doktora yap bir yandan bir yandan da kpss
Soran+1 yılyüksek lisans yapcam bulunduğu ilde açılmadı genelde 40 ing istiyolar ondan yapamadım anadolu lisesi mezunuyum ama bir 40 alamadım ingden çalışamıyorum bharada gireceğim sonbaharda alesten yüksek alayım da
- +1 yıl
Çalışmazsan alamazsın tabi.
anadolu lisesisin bir de ya
neyse calış bence bol bol. zaman kaybetme
Soran+1 yılsıkıcı geliyo artık benim yaşımdakiler ş sahibi ben hala yds ales kps matle uğaraşıyom yakında çocukları büyüp benile sınava gircekler
- +1 yıl
senin yaşındakiler iş sahibi ama bir taraftan da ales yapıyor doktorayla ugraşıyor haberin yok
Soran+1 yılvar da ales 70 geldi
- +1 yıl
Yeter de artar bile
uzaktan egitim icin yeterli.
55 yetiyor genelde zaten. tabi okula gidip geleceksen 70 üstü sart
uzaktan yapacaksan 55 yeterli biliyosun
kpss p3 puanını kullanarak polis olabilirsin istersen kpss p3 den +65 ve üzerinden alıyorlar
00 Yorumlayenıden hazırlan, tel ınternet tv herseyı sil, ilk sene de ben de kotu aldım dıger sene hırs yaptım 98 aldım, sabır ve dua
02 Yorumla
Soran+1 yılbölüm ne bir de kurum çalıştığınız
Soran+1 yılhangi sene aldınız 29012 de mi
bu sene herkesın dusuk ama , bu arada ne dusnuyordun bazı kurumlara 70 puanı gecsen bıle basvuraıblıyorsun
010 Yorumla
Soran+1 yılyok hocam puanlar uçmuş 80 üstü fazla az nete yüksek puan gelmiş
Soran+1 yılmemurlar nette millet uçmuş gir bak
Soran+1 yılben tatlıyım ama :)))
Soran+1 yılen de natalia oreiro:))
Soran+1 yılyaw tamam çirkinim :P
Gizli Üye(30-35)+1 yılbnde eylulde sınava gırecem deneyımlısın bana bıraz tavsıye versene cok ıhtıyacım var
02 Yorumla
Soran+1 yılne konuda şeker ne desem boş tarih sorularını gördüken sonra tavsiyenin pek anlamı kalmıyo
Cevap sahibi+1 yılsuna calıs buna calıs soyle calıs gıbı bzede az zmn kaldı sncta
+1 yılbn 74.90720 aldım diğeride 81. kusurdu acaba benım atanabilme şansım var mı acaba bilemiyorum:((((
türkce ögretmenliği...02 Yorumla
Soran+1 yılp121 mi 74 gidersin hocam geçen sene tabanınız 71 deydi
- +1 yıl
nasip ya :D sıkıldım ööög geldı iice amam belli olsa barıı:d
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoşuna bakma memurlar. net e bu puanla nereye atanıcan sen.. ama sağlık olsun başka iş bul çalış
03 Yorumla
Soran+1 yılağol yaa cayip moral oldu sen kaç aldın acaba atık açıktan alım var merkezi alım mı kaldı takip etmiyosun sanırım
Cevap sahibi+1 yılBen muhasebeciyim canım kpps işim olmaz koyun gibi
Soran+1 yıl:)) hayırlısı
soğuk bişeyler iç üzerine, ben öyle yapıyorum kpss maduru olarak :D
032 Yorumla
Soran+1 yılvalla içtim geçmşyo tüm gün uyuyorum bunalımdayım en güzel yaşlarımız bu sınava çalışarak geçiyo sıkıldım
Soran+1 yılbu gidişle evlenemiycem dersane hocam ilgilendi tarihçi onu bile gözüm görmedi sınavdan pişmanım ama işişten geçti çalışmasaydım da aynı puanı alırdım herkes yaptı ayırt edici değildi bilen bilmeyen eşit yaptı
Soran+1 yılkaç aldın bölüm:))
Soran+1 yılkamuu guya mı gircen
Soran+1 yılyok bütün sene tarih çalıştım mate tarih kadar çalşssaydım fullerdim emeğim çöpe gitti
Soran+1 yılalandan sonra çalışırım dedim alan geniş kapsamlı çalışılmalı bir sende hallılmazdı üstelik b her sene diğil alan her sene b 2 senede bir :(
Soran+1 yılyook ziraae çalışcam halk bankasınaa bakalım artgıksonbaharda kafayı yerim bunalım takılırım alışmışım kpss çalışmaya boşlukta hissediyorum kendimi ahh o tarih yok mu o tarih
- +1 yıl
alan bilmedn napabilceksin ki ziraatte :/ otur sıfırdan adam gibi kpssye hazırlanmaya başla, onlarda zzaten bankalarda sordukları konularda var girdiğinde onlarıda yaparsn... ama tarih çalışmaya benzemiyo yani alan... keyfin blirde gerçi, ama geleceğe dair alanla ilgili bir planın varsa mümkünse şimdiden başla.
Soran+1 yılroman okur gibi okumak gerek de çok masraf yaa elmde 2010 yargının alan 2 ciltlik kitabı var değişen bişi var mıı bir de üniv kitapları varr ev kitap dolu kitap almak istemiyorum artık
Soran+1 yılhocam ben üniv sondayken 2 ciltlik kitap aldım temiz bir de çıkmış sorulaın fotokopisini kitap gibi zımbalattım yani isterim ev full kitap kaynıyo önce elimdekşleri bitiririm alıp çözzmeyince de olmuyo her sene baskısı değşmiyo ya hukuk da sadece yönetmelik değişiyo iktisat aynımaliye muhasebe aynı
Soran+1 yıl4t derkennn:) zeynel dinler ders kitabımdı :) ferhat yıldız yok:)) yargıdan çalışssak olmaz mı
Soran+1 yıl:))) yok ders kitabı olarak onu işledik iktisada giriş kamu mezuyum ağırlıklı hukuk gördük nette varsa ndireyim onuu var mı çalıştığın bir site ya da link var mı elinde
Soran+1 yılya daa a grubu ağırlı bir site var mıı sorular felan benim masaüstünde site kayıtlıydıı ama lapopa geçincee bilgiler orda kaldı site ismini unuttum yer imi olarak eklemiştim sayfayı
Soran+1 yılankarada olsam çalışırdık:)) geçen sene ankaradaydım yaa olgunlar caddesinde var mıydıı kitaplar
Soran+1 yılkaranfil sokak felan kızılaydan bahsetmiyomusun
Soran+1 yılkapalı çarşı da var kızılay alış veriş merkezinin aşağısında biraz karşı tarafındaa orda da kitap çok zafer çarşısıydı ama pahalı bir de dersaneye mi gitcen
Soran+1 yılGİDRKEN SAĞDA DÖNERKEN SOLDA MI:)
Soran+1 yıl:))))) ok
Tarih sorulari saçma ötesiydi
03 Yorumla
Soran+1 yılkaç aldın hocam
Soran+1 yılbölüm
benmde aynı şeyyy üzülmee
04 Yorumla
Soran+1 yıl:(KAÇ GELDİ DE NAPCAM YA
Soran+1 yılbölüm HİÇ ÇALIŞMADAN ALMAK BŞARI Çalışanların da punı aynıı ayırt edici bir sınav değildi ki
benim 83 geldi p10 81 işimiz kaldı alana kısmet
06 Yorumla
Soran+1 yılhocam bölüm hangi öğretmenlik
Soran+1 yılsen gidersiinnn geçen sene 60larla gittiler
Soran+1 yılp121 kaç
Diğer konusunda 354 cevap paylaştı. Mesleğin nedir? Özel sektöre yönelsen?
04 Yorumla
Soran+1 yılkamu yönetimi örgün herkes atandı sap gibi kaldım
Soran+1 yılyedim zaten tırlattım yaa yazık banaa tüm sene tarihe ayırdım en fazla yanlış ordan geldii tüm arkadaşlarım atandı yarısı öğretmendi zaten onlar atandı tatil yapıyo evlendiler düzenlerini kurdular ben hala ders çalışıyorum zoruma gityo:(
Soran+1 yılöğremenlerden iibf ye sıra zor gelir adamlar pire gibiler her yere dadanıyolar:)
Bu tarih sorularına bakabileceğim bir yer var mı
01 Yorumla
Soran+1 yılyok hocam yayınlanmıyor
+1 yılbenim durumda aynı polisliğe girmeyi düşündün mü
01 Yorumla- +1 yıl
herkes aynı durumda
+1 yılKatipliği kovala o zaman
02 Yorumla- +1 yıl
Sizin is de zor valla. Havuzu da kaldirmislar. Hafta sonu otopsi ifade alma akşama 6 ya kadar mesai. En ufak hatada savci sana giciksa tck 257 den dava. Fazla mesai de yok heralde
- +1 yıl
Bu dediklerinin aynısı. Ama buna da şükür güzelim memleketım issizlikten kırılıyor sonuçta
Diğer konusunda 6b cevap paylaştı. Telefon kulubesinde halay çekememişsin demek ki :)
04 Yorumla
Soran+1 yılyok çektim hacı
Soran+1 yılçift dnemde var sınav
Gizli Üye(30-35)+1 yılcanım hangi bölüm için atanma bekliosun
012 Yorumla
Soran+1 yılkamu yönetimi ama zor bildiğin tarihi batırmışım
Cevap sahibi+1 yılhangi meslek oluck canım
Soran+1 yılcanım kps b grubu a ya çalışmadım bu sene b grubu kadroları işte maliye bakanlığı sgk vs uzar gider
Cevap sahibi+1 yılcanım hiçmi biyere atanamıosn bu puanla. s
Soran+1 yılaçıktan kurcalıycam
Cevap sahibi+1 yılaçıktan nasıl oluoyo canım
Soran+1 yıl:)) canım senin kpss ile ilgili bilgin pek yok sanırım:)
Cevap sahibi+1 yılyok galiba yaa :D:D:D
Soran+1 yılgir memurlar nete bol bol bölüm ne? açıktan alım merkezi alım dışında açılan kadrolar 70 barajı var mmülakat yapılıyo sözlü
Cevap sahibi+1 yılayy çok zor oluro ya tm anladm :) hangi bakanlığabaşvurcaksn ya da devlet bünyesine
- +1 yıl
Canim cicim ohhh
Soran+1 yıl:))
+1 yılboşveeer bu sene olmadıysa bir dahakine yaparsın
07 Yorumla
Soran+1 yıl2 sene de var sınav p3 memurluk çift dönemli yıllrda her sene değil ki öğretmenlik gibi
- +1 yıl
bir memur tavla evlen :)
Soran+1 yılyok alıyim biz boşa mı okuduk
- +1 yıl
Okulun karşılığını İş mi :))
Soran+1 yılboşuna okumadık tabiki de iş
- +1 yıl
Yazık sadece yazık
- +1 yıl
kpss kalkıyor bayan soran
+1 yılyapacak birşey yok hataını özelde dene birde
029 Yorumla
Soran+1 yıl:(((((((((
- +1 yıl
üzülmene gerek yok ama. bölüm ne senin
Soran+1 yılkamu yönetimi örgün :(
- +1 yıl
mesele para kazanmak mı? yoksa iş mi? ayrıca umudunu kaybetme
Soran+1 yıltüm öğrermen arkadaşlarım atanıp evlendii çocukalrı bile oldu yaa ben hala mat çözüyom tarih çalışıyom bir de adamın zoruna gityo herkes atanıp sen oturunca facemi de kapadım aradıklarında açmıyorum
- +1 yıl
şansına küs benle 3 ay once tanışman gerekliydi mat için :D ama hallederiz ya yeterki sen iste bir yol buluruz senin için
Soran+1 yılmatim kötü değil ki sınavada süre sıkıntısı olduu sorun o değil sorun herkes atandı ben hala ders çalışyom
- +1 yıl
o zaman gunu kurtar. belkide boyle olması daha iyi olacak senin. için barajı gecmişsin başka şeylere ugraş ziraat bankasına dene birde
Soran+1 yılyahu nesi iyi olcak 85 84 lazımdı 79 da alsam olmazdıı alımlarmız taban 83 te kaldı iibfyi bitirdiler:((arkadaşlarım her yaz düğün yapıyo gitmiyom küsüyolar psikolojiden anladıkları yok kii
- +1 yıl
karamsar oldugunda eline gecen ne peki? millete gore hayatını neden şekillendiriyorsun senin halinden en iyi anlayan biri olarak diyorum bunu
Soran+1 yıldüğününe gitmdim diye küstü:) sonra aradı açmadım kpss çalışışıyodum fcem macem kapalıydı kimseden haberim yoktu zaten her haltlarını yazıyolar saçmaydı yani
- +1 yıl
:D aman boşvr ya.. sana özelde iş bulalım
Soran+1 yılyok yaa 8 5 bana uygun :) kamu gerek senin bölüm ne
- +1 yıl
iktisat sınava girmedim :( daha dogrusu giremedim
Soran+1 yılneden ki
- +1 yıl
sınav kaydını arkdaşa yaptırsan oda sina girilecek yeri çorum yerine corlu yaparsa ve sen bunun farkına varamazsan olacagı bu
Soran+1 yılarkadaşına niye güvenyon yaa biz güvendik de nolduu işe gircem diyee tavır koydular ortada iş yok bişi yokkıskançlıktan tavır aldılar görüşmeyi sonlandırdımki 4 sene yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi
- +1 yıl
fırsatım yoktu ne yapayım :( hayalin neydi peki
Soran+1 yılhayalim ailemden uzakta apartta ya da kız yurdunda kalıp çalışmak kamu kurumundaa farklı bir yerde tek başıma aynı anda yüksek lisans yapmak
- +1 yıl
:D aynı duygular besliyoruz
Soran+1 yılaile adamı yaşlandırıyoo ben ünivtedeyken çıtıpıtı bişiydim evdee çıtılığım gitti pıtılığım kaldı:))
- +1 yıl
:d nerede okudun sen?
Soran+1 yılsen:?
- +1 yıl
kızlardaki şuphecilik beni bitiriyor :D çorum hitit ünv
Soran+1 yıl:))))))
- +1 yıl
eeee seni bekliyorum :D
Soran+1 yılinönülüyüm de uyuyacam hacı moral bozuk korku fili de izledim fenayım:)
- +1 yıl
peki iyi geceler
Soran+1 yıliyi gclr
Gizli Üye(36-45)+1 yılbendensın bacı sende :D
06 Yorumla
Soran+1 yıl:):)
Cevap sahibi+1 yılyasın kac
Soran+1 yılneden ki:)
Cevap sahibi+1 yılsohbet ederız
Soran+1 yılhacııı ne sohbeti moral 00 ediyoz işte hepberaber
Cevap sahibi+1 yılyapcak bişi yok
geçmiş olsun