Sınav öyle bi anki insan basit hatalar yapıyo
Dikkatsizlik olmasa en az 85 aliyodum ama nasip en çok üzüldüğüm emeklerimin karşıligini alamamak
Sınav öyle bi anki insan basit hatalar yapıyo
Dikkatsizlik olmasa en az 85 aliyodum ama nasip en çok üzüldüğüm emeklerimin karşıligini alamamak
Cevap
1Cevap
81 alan biri 2 sene içerisinde 7 puandan fazla arttırabilir puanını, yalnız 2 sene sonra alımlar kaç puan üzerinden olur orası tartışılır.
Seçim var diye çalismak isterim yoksa calismazdim
Olmasın artık seçim ya, her hafta oy mu kullanılır arkadaş. Erken seçim olacağını sanmıyorum, olursa da değişeceğini sanmıyorum. Ama umarım her şey istediğin gibi olur dostum.
Yok şoyle demek istedim 2028de secim Mart ayinda
2026 kpss degerli olcak
Ha pardon yanlış anladım 😅. 81 aldıysan rahatlıkla puan yükseltirsin, bence kendine son bir şans daha vermek çok mantıklı.
Cok tesekkur ederim moralin için🙏🙏85 alirdim da dikkatsizlik işte
Alırsınız içinizi ferah tutun heyecan illa oluyor kpss zorlu bir süreç sizin gibi 81 alsam atanıyordum 🙂
Umudunu kesme ama bende ilk girisimde 77 aldim hangi bölüm seninki
Ben çalışamadım adam akıllı zaten benim hatam düşük almak maalesef bu sene çok çalısıcam İlahiyat siz düz memurluk için istiyorsunuz sanırım 2 senede bir demissiniz çünkü
Aynn 2 senede bir ama dedigim gibi umudunuzu kesmeyin sağlam calisarak yaparsiniz
İnşallah siz çok mu çalıştınız 81 puan bence bu seneki kpss için baya iyi zordu sorular
Calistim ama sinav stresi ve dikkatsizlik beni geriye atti
Nasip hayırlısı olsun hakkınızda
90 bile yaparsın
Tesekkur ederim insallah☺ peki sen çalışacak misin
Umudunu kesme sakın söz mü sinavin 2 yılda bir ise özelde çalış biraz zorluğu gör hem motive olursun para kazanirsin
Her yılsa biraz dinlen sonra bas gaza😎😎😎😎
Hangi bölum kaç puan aldin
Insallah her sey gönlüncr olur ama sana soru sorcam benim yasadigim yer bakırın işletildiğu mandanin 1. olduğu şehir bil bakalim jsjsjsjsjs
Samsun😂 ama sende iyi puan almissin devam et birakma heleki ilk girişinse yaparsin
Sende şehrini tanit bakim jsjsjsj
Kpss coğrafya kasiyoz işte ama sana helal olsun yapacaksin2026 puani degerli olcak
Şehir tanit işte gelcek halim yokya ususjdjjssj
Van derdim😂 en gelişmiş odur bence hem büyük şehir
Umarim hepimiz mutlu olurus bi bakarsin ilerde kurum arkadasi olcaz sjjsjsjs
Vayyyy malatya😂😂 kralsinnnnn
Ne sıcaktir şimdi oralar sjsjjsjsjd
Seni takip edebilir miyim ne dersin yari meslektaş bende muhendisim ama çevre😂
Konuşacaksak daha sonra sohbet edersek neden olmasin
Vakit oldukça konuşmak nakit oldukça danışmak isterim shsjjsjsjs
Tmmdir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım, öncelikle aldığın 81 puan için seni tebrik ederim! 🎉 Bu başarı, zaten senin potansiyelini ve çalışma azmini gösteriyor. Evet, sınavlarda bazen dikkatsizlikten dolayı hatalar yapılabiliyor, bu oldukça normal. Ancak iki sene içinde 88 puana ulaşman kesinlikle mümkün.
Daha iyi sonuçlar almak için düzenli çalışma ve doğru stratejiyle ilerlemelisin. Kaynaklarını çeşitlendirerek, eksik olduğun konulara daha çok odaklanarak ve deneme sınavlarıyla pratik yaparak kendini geliştirebilirsin. Dikkat hatalarını minimize etmek için de yavaş ve dikkatli çalışmayı ihmal etme.
Emin ol, bu süreçte edindiğin her tecrübe seni daha da güçlendirecek. Başarıya giden yolda sabırlı ve istikrarlı olmak çok önemli. Hayallerine ulaşman için seni destekliyor ve başarılarının devamını diliyorum. 🍀 Unutma, her adımın seni hedeflerine daha da yakınlaştıracak!