Hiç yaralanma, kan kaybetme hikayeniz oldu mu?
Ben yazıyorum : Tarih Ağustos 2015
Permatik jilet vardı, saçıma boya sürdüm sonra yıkadım, kazayla derisi soyuldu, açık ve parlak kırmızı kan geldi ama böyle aşırı kanama olmadı, bacağım kanıyordu. Permatik jilet bacağımı kesti, kan akmıştı. Çok korkunçtu, permatik jiletin üstünde deri vardı, oraya yapıştı.. Çok korkunçtu, kelimeler ile izah edemem aynısını yaşayan oldu mu?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ooo hangisini anlatayım, otobüs kazası, traktör, motosiklet kazası, atın çifte atması
Benim de sağ elimi cam parçası kesti uzvum azıcık koptu çok fazla kan kaybettim. duvarlarda yerlerde çok fazla aşırı kan vardı..
damarım yerinden çıkıp koptu parmağımın uzvu koptu çok derin kesikti
Geçmiş olsun, inşallah kalıcı hasar yoktur
Maalesef uzvum koptu yara izi de var...
Benim iki kaşımda dikiş izi, sırtımda dikiş izleri var
Permatik jilet kullanırken olduğu gibi kullan ağzını kesme kesersen tehlikeli oluyo
Sağ bacağımın alt tarafını kesti ön yerde, çok da derin değildi sadece üstte duran derisi soyuldu 8 cm kadar uzunlukta olmuştu.. açık kırmızı kan vardı yerlerde üstüme önce sıcak su döktüm kan gördüm bacağıma baktım çok kanıyordu midem bulandı permatik jilet üzerinde deri vardı çok tiksindim
Dikkat et güzelim şakası olmaz
Bende kesmiştim bir kez izi var hâlâ
Bende okulda koşu bandı denilen makinenin üzerine düştüm, okulda birisi kapatmayı bilmiyordu o esnada yere düştü onu tutup çektim o da beni tutup itekledi sağ elim ve kolum koşu bandı üzerine yapıştı. Sağ kolumun dirseğin de yara izi vardı derisi biraz soyuldu ama damara denk gelmemişti
Hadi ya
Ben silahla vuruldum bacağımdan sayılıyor mu
Benim sağ elimi cam parçası çok derin kesti duvarlarda yerlerde kan vardı.. kanım aşağıya akıyordu sıçrayıp kesik kesik fışkırıp sıçrıyordu duvarlara geliyordu yerlere akıyordu eskiden olmuştu 11 yıl önce, tarih Eylül 2015
Ciddi yaralanmadım hiç.
Çok tiksindim permatik jilet 8 cm bacağımın derisini soydu midem aşırı derecede bulandı.. kusacak gibiydim
Geçmiş olsun gardaşım.
Çok teşekkür ediyorum
Ben kaza geçirdim baya bir yaralı yerim vardı
Çok tiksindim permatik jilet üzerinde deri vardı, 8 cm kadar derisi soyuldu jilete geldi.. çok tiksindim gerçekten
Hmm geçmiş olsun
Benim kazam soba patlaması sonucu oldu
Çok teşekkür ediyorum, yanma gibi canım acıdı
çok iğrenç duruyordu yerlere kan gelmişti
Hmm anladım rica ederim benim elim ve ayaklarım yanmıştı çok feci bir durumdu benim gibi de gerçek
Bende çok varya
Midem çok bulandı çok tiksindim, 8 cm derisi soyuldu çok kan akmıştı.. ama kanaması çabuk durdu
Soyulma çabuk durur benim koluma bıçak girdiğinde parmağım içine giriyordu
Benim de sağ elimi cam parçası kesti uzvum azıcık koptu damarım yerinden çıktı.. çok fazla kan kaybettim..