Geçmiş olsun reis bende kollarımı çok kırdım alçıya alındı en kötüsüde kaşıyınca kaşıyamamaktı bi de alçıdan çıkınca kolum sanki evrim geçirmiş gibiydi ip ince kdndkdj normal kalınlığına ulaşması 2 haftayı buldu
Çok geçmiş olsun 😿 Evet yaşadım ayağımı kırmıştım 1 ay alçılı gezdim, hatta okul dönemimdi öğle arasında kimse bana yemek almıyordu, merdiven çıkamıyordum vs zorlu dönemdi. Sakatlık çok yaşadım sakar biriyim antrenmanda ayağımı burktum, bileğimi incittiğim çok oluyor. Evet kaşıntı da kemiğin birbirine kaynadığını zamanla iyileştiğinin göstergesidir. Bol vitaminli şeyler tüket, umarım çabuk iyileşirsin :)
Amin inşallah 🤲🏻 geçmiş olsun eee engelli olarak doğdum 24 yaşındayım yürüyemiyorum yürüyemediğim içinde kemikler zayıf güçsüz kırılgan en ufak harekette hemen kırılır dedi doktor kemik özelliği kalmamış normalmiş kırılması çok dikkat edin bundan sonra dedi bakalım elimizden geldiğince dikkat ediyoruz ama nereye kadar
Resim sizin de olmayabilir değil mi her zaman kendimizi atmıyoruz, siz değilsiniz ya da yalan söylüyorsunuz da dememiştim, sizseniz geçmiş olsun demiştim neyse