1 sa

Babam beni ve annemi zorla psikiyatri hastanesine yatirabilir mi, buna karsi kendimi nasil koruyabilirim?

Annem panik atak hastası. Benim de yüzde 40 psikolojik raporum var. Babam, ben ve annem aynı evde yaşıyoruz. Babam benim vasim. Annemin vasisi mi bilmiyorum. Babam annem ve benden sürekli cep tel saklıyor. Maaş çektiği zaman yarısını kaybediyor. Para ne oldu desek hep markette size harcadım diyor. Ama yalan konuşuyor. Benimle konuşmayın diyor. Sürekli susun konuşmayın başımı ağrıtmayın diyor. Kapının önüne çıksam hemen içeri girmemi istiyor. Bundan 4 5 sene önce bir sabah markete gitmiştik 30 tl lik alışveriş yaptık. Sen ne yapıyorsun. Senin bu aldıklarında başkasının hakkı var dedi, beni dövmeye kalktı. Annem de diyor ki bizi evde istemiyor bu adam. Eve getirecek kişileri var diyor. Annemin halasının kızı babamın evli bir kadınla ilişkisi olduğunu anlatmış anneme. Bu kadına alışveriş yapar, evine gidermiş. Hatta annemin halasının kızı kadını polise ihbar etmiş. Mahallede imza toplamış. Sorun şu. Babam herkese bizim psikolojimizin bozuk olduğunu söylüyor. Vasim olduğu için doktor, polis hep babama inanıyor. Babamın annemi ve beni hastaneye yatırmaması için bir şey yapamaz mıyım?

Babam beni ve annemi zorla psikiyatri hastanesine yatirabilir mi, buna karsi kendimi nasil koruyabilirim?